31

Анонимен

преди 9 месеца

Предупредиха, че се очаква много лошо време, особено в североизточна България! Сто процента по тези села си знаят, че в такива условия токът спира, а и не само там. Да не се прави на много важен, можело е да си изпие компота и у тях, без да го носи в енергото...А и само като чуеш как псува и говори - пълен ***! Не разбирам на такива как може някой да им се радва и да се възхищава, касиерката сигурно много се трогна, че бай ти *** почна да пече филии там...

30

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха. И без вода можем, тогава. Може да топим сняг на огън. Или ако се постопли - навън на дъжда или у ряката.

29

Hoqsan

преди 9 месеца

До АнонименАйде малко по-адекватни да бъдете, вместо да сътворявате такива циркове и да се правите на жертви. В петък, ще ви е пролет, ще оцелеете някак 2-3 дни...голяма драма.

28

Itso

преди 9 месеца

Да си накладе огън на двора и да врътне едно агне, щом само токът му е причина да соят децата му гладни и на студено. Все пак е на село, не че в града не бих го направил този номер, точно до входа има една беседка, където се събират местните пияндета и там често пуши скара, та като нищо бих си наклал един лагерен огън там и бих сварил една тенджера с чорба или курбан за махалата. Тъй де, нали сме третият свят какво да се правим на цивилизовани - електричество, екология, чиста енергия,

27

Анонимен

преди 9 месеца

В 21-век отказвам да държа хранителни продукти навън,особено с малко дете. Това да не ви е бира? Бетер, прахора станахте...

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 15, плаща им се за да приемат потребителски оплаквания. И да, нормално е да е изнервен човек, ако седи на тъмно, студено и гладен. Да, нормално е да крещи когато в 21ви век си поставен в ситуация да оцеляваш. И да, не ми пука за служителите когато трябва да стоплям бебе! Очевадно на тях не им пука за нас. Защо на нас да ни пук? Време е да се научат да третират клиентите си с уважение, а не като трета категория хора. До тогава викане и крещене заслужават!

25

Hoqsan

преди 9 месеца

До АнонименКъв хладилник, навън е по-студено от в хладилника в момента...

24

ахах

преди 9 месеца

До АнонименКакъв начин ахаха. Нали като пусне жалба я късат зад гишето и никой не го интересува,

23

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 22 Ако не знаеш какво да направиш когато не ти работи хладилника при МИНУСОВИ температури, ставаш като този "гражданин": неук, но агресивен.

22

МИ ПРАВИЛНО

преди 9 месеца

НА БЪЛГАРИНА МУ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ А ТОЙ СТОИ И ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ...БРАВО НА ЧОВЕКА

21

Анонимен

преди 9 месеца

Българино, ами ако не ти работи и хладилника? Чипс и хляб? Да, знам, че ще кажеш едно време пра-пра баба ти само с ток и хладилник се е изхранвала...

20

Анонимен

преди 9 месеца

Добре се храни!

19

Хаха

преди 9 месеца

Тоя шкембелия *** трябваше да иска някой от ръководството да слезе и да иска обяснения, той прави циркове пред касиерката и двама чички охрана.

18

Пустиняк

преди 9 месеца

До 15. Офиса те е родила Офиса ще си останеш.

17

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 15 Поначало твърдението му, че били стояли гладни заради това, че няма ток, е пълен виц. Има редица хранителни продукти, които човек може да използва без термична обработка. Според тоя ганчовец, ако не ти работи скаричката, стоиш гладен.

16

ясно

преди 9 месеца

Гладен мъж -остър нож

15

До Третия свят

преди 9 месеца

А защо си зарязал родителите си на тая мизерия в северозапада?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Невероятен ***! Той ли е единственият изнервен и единственият, стоял 24 часа без ток?! И като отидеш да крещиш на служителите и възрастните охранители, голям герой ли си? Те ли му спряха тока?! Да ходи да си пуска жалби или да съди енергото, че е стоял гладен заради тях - има си начини и саморазправата не е един от тях! Живеем в някаква джунгла и е пълно с умствено изостанали, да не кажа друга дума!

13

Мишмаш

преди 9 месеца

Иначе си купвайте къщи на село - зеленина, спокойствие, кеф...

12

Третия свят

преди 9 месеца

В северозападна нямат от 48. Родителите ми нямат втори ден вода, ток и обхват. Африка е това, не Европа. Вали един ден и седмици бедстваме.