69

ТОЙ И АХМЕТ ДОГАН

преди 7 месеца

НИЩО НЕ РАБОТИ АМА СИ ИМА ДЪРЖАВА. АПЪК НИЕ НАШАТА Я ЗАГУБИХМЕ.

68

Пян_Гъ

преди 7 месеца

Видите ли много пари, направени къщи и скъпи коли у хора без професия, да знаете: ПРОСТИТУЦИЯ, НАРКОТИЦИ, ОРГАНИЗИРАНА ПРОСИЯ. А, забрави да кажа и полицейски чадър, няма как иначе...

67

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя въпрос се отнася за половината управляващи във България,ако прокуратурата трябва да проверява то те трябва да са първите в тая проверка!

66

никой

преди 7 месеца

виновна е системата, скоято за 33 години създава Начовци!

65

Анонимен

преди 7 месеца

до 71 По-нагло същество от този не знам аз. Оня ден писал на някакъв потребител в интернет че щял да си купи друга мощна кола и да продължаваме да сме се пазили от него. Само за този пост е за затвора.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага мога да измисля какво е работил. Наркотици, пр ости туция, продавал е бебета в Гърция. Разбира се, това са само фантазии.

63

Церковски

преди 7 месеца

Да закрият ненужната структура икономическа полиция и НАП съкращения наполовина предвид технологии и софтуер...Нереформираната КАТ може да намалее наполовина персонал предвид нивото на техниката за наблюдение и какво прави ненужната структура за контрол на винетките по пътищата освен да спят под някое дърво?

62

Анонимен

преди 7 месеца

Ловеч и Бургас са начело в престъпността. Ловеч е свикал на криминални схеми . Този ще излезе , че нищо няма . Нито кола,ти къща , нито пари. Всеки го знае . Само в полицията не знаят

61

ДъРжАвАтА На НаЧо

преди 7 месеца

Добра новина!Според статистика на Евростат скоро населението на The State of Nacho ще намалее резко.Например в Монтана Начовците събирали гуми от чужбина изхвърлени да ги продават в бг и конкуренцията от ДС им запалва склада и гумите горят цяла нощ пожарникарите едвам са ги изгасили а жителите на Монтана ще дишат дълго време прекрасен въздух с аромат на изгоряла гума това е прекрасно за здравето и пак тяма виновни а в Русе не се играят на дребно заводите там си ги тровят директно с тежки мет.

60

Мда

преди 7 месеца

Колко осьдиха досегашните толкова и този - какво получи , щуреца или местан Има ли човек в партиините среди е ясно , че най много да му дадьт , пробация или условна

59

7

преди 7 месеца

Ха да видим как сега ще "хванем" някого, без да "хванем" себе си.

58

РАБОТИ ДИЛЪР

преди 7 месеца

ЗАД ГЪРБА МУ СТОИ ДПС. ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО

57

Анонимен

преди 7 месеца

до 61 Това с включени фарове и то при слънчев ясен ден ми прилича на оная чутовна глупост когато навлезе пандемията и демонтираха пейките по парковете. Няма такава държава.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Работи - наше момче

55

Каро

преди 7 месеца

Абсолютно съм съгласен.Освен корупцията в полицията и тази глупост с фаровете да светим целогодишно....Начо е черешката на тортата.

54

Ужас

преди 7 месеца

Бог да прости момичетата , цветков , спасов , онова момче дето го помете местан - не са имали кьсмет да живеят

53

Зеленото човече

преди 7 месеца

В борд компютъра няма ли данни за скороста , 21 ви век сме ...малко ....това е Мерцедес вътре ....в контипутъра пише последната скорост......само да има кой да влезе....ако е още там....

52

Защо

преди 7 месеца

Ни харчите данъците, бе еееей??? Ще ви закрием, ама преди туй трябва патоанатомите ви да ви опишат леките повреди. Господ забавя!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Ако откраднеш 1 милиард пари от еврофондовете-те награждават с орден Ст планина 1-ва степен. За стотина милиона е Почетен гражданин на....Я някой да каже с колко намаляха катастрофите след като накараха хората да карат на фарове през пролетта,лелятото и есента и пред светлата част на денонощието Кой ще поеме отговорнос за тая глупост!?

50

Анонимен

преди 7 месеца

Е щом българите го позволяват това и са го допуснали, си го заслужават.