10

Анонимен

преди 7 месеца

Добре че е коалицията между ППДБ, ГЕРБ и ДПС най-после да сложи ред в тая анархия с тока у нас.

9

Алена

преди 7 месеца

Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. Само те ще ни поведат към просперитет и благоденствие да всеки един от нас.

8

До билбао

преди 7 месеца

Това че си емигрант в Испания е достатъчно красноречиво. Не особено богата страна, с още по-бедни емигранти. Българите в Испания са готови на всичко, за да си изкарат хляба.

7

Пенсионер Жк Лагера

преди 7 месеца

Минусите сложени на коментар емигрант Билбао говорят достатъчно за злобния ориенталско-балкански манталитет Обяснете защо слагате минуси когато човекът изразява мнение когато става въпрос за нещо което е по-добро обяснете или просто злобата витика към всичко това

6

Демек

преди 7 месеца

ВЗИМАШ СИ СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ И ПОЧВАШ ДА ТОЧИШ ПАРИ :) :) :) :) :)

5

Анонимен

преди 7 месеца

Демек, нужно е ние да плащаме много по-скъп ток, за да може приятелчетата на властта да се нагушат с парите от плана за възстановяване.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Още една аймуна по веригата значи ще има поскъпване.

3

j

преди 7 месеца

дали някой, може да дефинира "шоково" поскъпване?!Два, три, пет, десет пъти.........?!

2

Емигрант-Билбао

преди 7 месеца

Не съм сигурен това дали е добре или зле, но според мене е по-добре там където живея мога да се сменям когато реша доставчика пред два месеца го сменихме дадоха ми 100 евро бонус, което ми е два месеца и половина без пари мисля, че това стъпка към по - добро

1

Анонимен

преди 7 месеца

Румбата се излага като кифладжия, язък, че е военен с име...:)))