19

Анонимен

преди 8 месеца

Един ден това можеше да е оригиналния вариант на химна. Но много роми взеха да работят по чужбина, да учат, да се снараят, за което адмирации. Естествено има племена сред техния етнос, които са непоправими, ама не съдя всички, заради шепа плебеи

18

Анонимен

преди 8 месеца

"Да кажем, че химнът беше превърнат в кънтри или класическа версия и беше изпълнен от някой певец, който е от друг етнос. Тогава дали щеше да има сигнал до прокуратурата и такова възмущение от обществото?" Ей, малоооумник, ако беше всяка друга мелодия разбирам, но това е Националния ни ХИМН бе скааапаняк!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Природата вече е наказала това момче

16

IQ 3.14

преди 8 месеца

а факта, че менуар правят кавър на химна е окей, това е друго. нале?

15

Отговор

преди 8 месеца

Турцигънски ценности!500 години са ни клали и скоро пак ще ни колят..засега само наглеят!

14

Анонимен

преди 8 месеца

След култовата песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България", която беше изпълнена в чалга вариант, защо не и българския химн да не стане чалга, все пак сме чалга държава :)))

13

IQ 3.14

преди 8 месеца

искате да кажете, че прокуратурата е сезирана, защото неправилния човек е направил кавър на кавъра на австрийски военен марш?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Не мисля, че ромчето е искало да се изгаври, дори напротив. Но просто толкова му е капацитета, моралво укоримо е.

11

Де да знам

преди 8 месеца

Сериозно, дреме ли ви? Вижте, аз съм от поколението в което "родина, отечество, химн, знаме" имаха някакъв пълнеж, някакво значение, някакъв смисъл. Сега, добро или лошо е било .... бе такъв е бил живота ни. Днес с децата като си говорим им казвам "Не смейте да се прибирате в България дори за почивка, гледайте си живота". На мен ми дреме за децата ми. За територията и другото с което започнах ... ми все тая ми е.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Явно няма родолюбец с дряновица! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!

9

Професор Тръц

преди 8 месеца

Ами това е новото население на БГ-което е вече в пъти повече от половината българи- така че Химнът трябва да се актуализира- ако се събудя след 20г сигурно ще е това Химнът на БГ--

8

А какви последствия

преди 8 месеца

да има? Отрязване на езика ли? Ставаме за посмешище. Въпросния Бирджан е просто капка в морето от срам, което сътвориха нашите управници, включително сегашното правителство.

7

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

И аз не видях никаква гавра. Просто момчето е искал да направи своя версия като си е мислил, че ще е много хубава. Според неговите виждания и култура и според тези на 90% от населението на България. Такива са тенденциите в цяла България. Вчера ходих до Велико Търново. Едно време там имаше дискотеки. Ходил съм много пъти в дискотеките Полтава, Емона, Сица, Ловното, Кева. Питах един таксиджия каза ми, че нямало дискотеки вече само две чалготеки. Това е България с Винету начело вече 12 години.

6

Анонимен

преди 8 месеца

*** той Бирджан от превилегированите ***! И мноу добро мумче! Кви последствия? Ай сиктир, ***! Ша са оплачим в Ивропата!

5

Патриот

преди 8 месеца

България е голяма и патриотите са много. Бирджан може да има пари да си плати на продажната прокуратура, но някой ден ще се срещне някога с някой от нас и след тази среща повече никога с никого няма да се подиграва. Това ще стане, след като правораздаващите органи не си вършат работата, народът взема правосъдието в своите ръце.

4

MNENIE

преди 8 месеца

Браво , вчера имаше новина за взети заложници и прострелян човек - трябва Престъпника да се пусне - беше много културен човек , обясни че е стрелял при самоотбрана - нападнали са го с Винкел .

3

Шегобиец

преди 8 месеца

Сигурен съм, че прокурорите са маали гюбеци и са щракали с пръсти, докато са го слушали.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Продължаваме промяната в прокуратурата и съда. Все по-строги стават. Добре че смениха онези измамници от ГЕРБ.

1

Какви

преди 8 месеца

Следствие комплексирани панели нали на вас това ви харесвал 80% стичал Гари с чантички върху дебелите шкембета с 20-годишни раздрънкани мерцедеси гледащи лошо. Този олицетворява вас ориенталски ***