128

Анонимен

преди 1 година

Браво на полиция за добре свършената работа

127

Анонимен

преди 1 година

..жертвата в никакъв случай не трябва да обижда убиеца.Защото след убийството, убиеца може да си потърси правата?....Част от новия приемен изпит за адвокати ..хихихихи

126

Анонимен

преди 1 година

Браво - ей тоя полицай ако можеше министър на МВР да стане - България щеше да бъде рай!

125

До Сата НАТО

преди 1 година

Ти откъде знаеш, че онзи е тичал бързо докато се е опитвал да извади нещо от чантата? Кой ти е казал, че полицаят е щял да зареже пистолета, който е изтървал? Нали носи отговорност за него? Кое според теб е по-важно - да спре, за да търси пищова в тъмното или да хване потенциален убиец, който същата нощ се е опитал да разбие с желязо главата на девойка, за да й вземе 20-те лева? Да ти имам мисленето!

124

Анонимен

преди 1 година

Джагала не си възпитава детето, после ама що така. Айде стига рива сигурно още 9 имаш.

123

Анонимен

преди 1 година

,,Права на бягащият престъпник"....От днес излезе нова изпитна глава при изучаване в школата на полицаята.А може би ,,права на жертвата преди да умре"....И пример :...жертвата в никакъв случай не трябва да обижда убиеца.Защото след убийството, убиеца може да си потърси правата?...хахахаха

122

Анонимен

преди 1 година

"Полицаят е със 7 г. стаж и е награждаван 13 пъти."----------Перфектният повод за 14-та награда. Бих добавил и повишение в чин.

121

Анонимен

преди 1 година

До 116....Тъкмо за това да контролните изстрели във въздуха на полицията За да чуе и спре на заповедта.Освен ако онзи не е глух От майката на индиянеца, не се споменава , че *** е глух.Нито сила* боумен.Така , че.В полицая няма вина.Престъпникс няма оправдание Освен ако не се появи нова глава в правосъдието....,,Права на бягащият престъпник"

120

Ще доживеем ли

преди 1 година

този етнос да направи митинг с искане за справедлив процес срещу индивиди от техните среди, които убиват, инквизират, изнасилват беззащитни старци с единствената цел да им вземат последните няколко лева? Нали заради такива грабители цяла България възненавидя този етнос? Или според етноса техните престъпници са нещо като национални герои в маалата?

119

Тихомир

преди 1 година

Наградете полицая. Един бъдещ убиец по-малко. Няма да плача за него. БилА го "възпитала сама" майка му. Ами адски добро възпитание му е дала.

118

Анонимен

преди 1 година

Еваларка на коментарите, кефят, вдъхват ми надежда, че не сме съвсем овце. Хората им е писнало от безнаказаност и сега се радват, че един екскре.мент по-малко ще диша същия въздух. И аз се радвам.

117

Радослав

преди 1 година

До 116: а по теб защо не стрелят? Може да си всякакъв, но надали си престъпник, та защо не стрелят по теб? Как все стрелят по едни такива "мили ангелчета" с досиета по дебели от Библията? Защо нормалните хора не се стреля по тях? Нормалните хора защо не бягат от полицията? Щом бяга значи е престъпник, щом бърка в раница значи вади оръжие и трябва да бъде изваден от строя за да не заплашва живота на мирните граждани, Мал шанс, че са го уцелили където и както трябва, ама какво да се прави.

116

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред този полицай!

115

tc tc tc

преди 1 година

Към майката: Моля, не се размножавай повече!

114

IQ 3.14

преди 1 година

ако повечето полицаи бяха такива, а българина вместо да вика неволята вземаше пример от кайл ритенхаус, немаше да има бандитизъм, немаше да пищат баби по селията. немаше да има протести на шкембелаци, известни адвокати по телевизията. немаше да има и копейки и каскети.

113

Анонимен

преди 1 година

Полицаят ни е отървал от един 6okлyk, така че аз бих му стиснал ръката.

112

Анонимен

преди 1 година

До 116....Ти запознат ли си със сводката , че казваш ,,полицаят не е знаел по кого стреля'..А бягащият , задаваш ли си въпроса, дали не е разпознал полицията.

111

Шопа

преди 1 година

Мангото отказал да се подчини на полицейска заповед , направил се на мачо с твърдението ,че е въоръжен и сега какво ? Полицая ще го отнесе ,че си свършил работата ..... *** държава !

110

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонимен107 татарин, само не се сещай едно време кви перази е имало, че днеска строши ***. прави разлика малко между осемдесетарски спагети уестърн и "великолепната седморка" от 60та, по сценария на акира куросава.

109

Анонимен

преди 1 година

Както и предположих , сега месеци се коментират убития бразилец и майка му, а да жертвите( пострадалите момичета ) и майките им- нищо!Защо? Те по-малка майки ли са, че да не преживяван ужаса от срещата и грабежа на децата им от индиеца?Дайте и другата гледна точка инвийциии