80

Анонимен

преди 1 година

Капитализма не работи в България. Тук трябва друга система. Комунистите бяха на прав път. Само трябваше някой реформи да се направят и да почнем да работим по китайски модел със западните държави а не само с бедните и със Русия. Но Живков късно се усети и вече нямаше време. Опозицията на предателите в БКП вече се беше надигнала вътре в партията и насила 1990г ни натресоха бандитски капитализъм пък те от партията окрадоха каквото можаха от старата икономика.

79

Анонимен

преди 1 година

На запад една улица я оправят за 2 месеца и струва 10 милиона евро, и го прибавят към БВП като реализирана услуга, в Русия същото го правят за 1 седмица със 100 хиля евро разходи и се записват 100 хиляди в БВП на Русия.

78

просперитет

преди 1 година

Влизам в София - хора оглеждат кофите за *** и току си вземат по нещо ... отивам на село, хора от София минават с коли и пак около кофите... отивам на софийската зеленчукова борса, търговците вдигнали цените на макс и ... изхвърлят стока скапана ама не я продават на нормална цена, цели камиони с дини леш, чушки, моркови стекове....ово е стандарт

77

Вероника

преди 1 година

Радев, ти който си *** на Москва, всичките ти похвали се отнасят за демократичния, либерален и толерантен Западен свят.

76

родител

преди 1 година

Младите бягат защото некадърните герберистки калинки са окупирали всички шефски места в територията , и мачкат наред, и за това младите не искат да чуят за България !!

75

Смъртност

преди 1 година

bg.wikipedia . org/wiki/Списък_на_страните_по_коефициент_на_смъртност - България на 6то място, Северна Корея на 64 място, Франция на 65то място, Монако 67.

74

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията на запад направи Русия пета... Няма как БВП да не се изчислява според покупателната РЕАЛНОСТ. Скъпите цени на запад не дават покупка а разходи.

73

Баба ви

преди 1 година

Как пък Радев ви е виновен за всичко. А че Шиши и Буци ви минават с 200 толкова години не ви прави впечатление. А тия вносните даже няма и да ги коментирам.

72

Анонимен

преди 1 година

За последните 30 години населението в гладуваща Северна Корея се увеличи от 10 милиона на 26 милиона.

71

Анонимен

преди 1 година

До ЕкспертПо БВП е първа, посочена от експертите в Световната банка на техния сайт. Аре чао! Ти си експерт в психодеснотоо село Софийска ливадка.

70

Владо

преди 1 година

Еми сега като сложи 2 пилона и посети всеки селски панаир ще ги върне резидентът.

69

Анонимен

преди 1 година

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че в Русия на 10 километра извън Москва в населените места вече няма канализация и ползват външни тоалетни.

68

Анонимен

преди 1 година

Законите в Източна Европа са африкано-бананови що се отнася до социалната система. Иновациите нулеви. И никакви Венециански комисии не реагират срещу това, значи извода е, че нашите страни са суровинен неоколониален придатък и крепят социалните системи на западна Европа. Който не го разбира нека се вярва в опорките.

67

Експерт

преди 1 година

Не е вярно, че Русия е първата икономика в Европа, вярното е, че Русия не е първата икономика в Европа.

66

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея произвежда сама автомобили, машини, ядрена енергетика, междуконтинентални балистични ракети, дори смартфони и таблети собствена марка. Северна Корея е световна икономическа и военна сила с която и САЩ са принудени да се съобразяват. А България е жалка васална държавичка която всеки подритва с презрение, българите навсякъде ги броят втора категория, депо за евтини черноработници и пpocтитутки.

65

Анонимен

преди 1 година

В момента хората бягат от теб рундьо....представител на Агресора и Убиеца кремъл

64

До 78

преди 1 година

В България едва ли щяха да мислят за второ, още по малко за трето .... Повечето ми познати в България имат по едно дете. Повечето ми познати на Запад са с по 2-3 .... какво да говорим повече!

63

Анонимен

преди 1 година

До Духайте супата бе Докога ще я въртите тази опорка за петото място в Света на русия? Това е общо БВП по ППС. Сравнението се прави когато го разделиш на глава от населението, а не когато сравняваш 140 милиона русия с 80 милиона Германия. В тази класация България е над Монако. Да не би да сме по-богати от Монако? Да не говорим, че извадим от сметката парите на най-богатите 1000 руснаци и най-богатите 1000 немци, цифрата за русия ще клекне, а за Германия не.

62

Анонимен

преди 1 година

Еми що ниски заплати надути цени на жилищата скъп живот. Отговорът е много ***

61

Анонимен

преди 1 година

Емиграцията не е проблем. Проблем е че не се раждат деца! Мъжете са безработни. Жените вече не искат да са майки. Искат да гледат кучета и котки че по лесно. Разбирам ги. Няма изход. Това да бачкаш за 1500лв е все едно си в трудов лагер. По добре да си стоиш в къщи да не се хабиш излишно щото с такава заплата семейство така или иначе не може да се подържа. Деца абсурд. Освен ако искаш да живее като римлянин.