87

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите работели за Източна Румелия. Радев сигурно там ще става президент.

86

няма страшно

преди 11 месеца

Руските служби на Радев всяват страх в обществото. Това е много опасно. Денков да им бие шута, възможно най-скоро.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Това ще стане ката нищо продажниците ще ви вкарат във война като едното нищо.

84

Саймън

преди 11 месеца

При положение че България е най-печелившата държава в света от войната с износа на зърно, оръжия, енергетика и метали отговора е очевиден-колкото пвоече се проточи войната, по-добре за България.

83

Василев

преди 11 месеца

Бъдещето на България зависи пряко от войната в Украйна, какъв развой и развръзка ще има, и това вече го знаят децата в детските градини!Но ако ние покажем безхаберие или , че тази война не е наша или не ни засяга, много бързо ще ни засегне!И първо при нас ще дойде като най-слабо звено в НАТО и ЕС!Звяра и хищника когато лови, напада най-слабата и беззашитна жертва , така е в дивата природа, така е и в живота!С едно малко изключение, само Британската Империя е нападал други силни империи!Лони!ЦРУ!

82

Анонимен

преди 11 месеца

Нека да се разрасне примерно до Полша или Румъния, и НАТО ще приключи тази двугодишна мъка за 3 дена. Тука българопитеците няма да знаят дали ги освобождават или им избиват децата.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Ти няма да се биеш, но ще станеш на решето като те почнат от зад с картечниците заградителните отряди.

80

Тъпаци от Възраждане

преди 11 месеца

Я ми обяснете нещо. Сега гледам "обръщението" на руската марионетка Костадинов от фейсбук, с поредна доза заплахи към демокрацията от всякакво естество. Каква беше изненадата ми, когато отдолу прочетох коментар "Време е да се пролее кръв". Оказа се, че някаква ромка прави призив да се пролива кръв. И сега да ми обясните... вие ромите от Възраждане ли ще убивате нас българите? Кога да ви очакваме по-точно, роми възрожденци, дето ще леете българска кръв? А БЕ?!?!?!?

79

Анонимен

преди 11 месеца

Това всичкото е дрън-дрън, та пляс, но докладът със сигурност има и секретна част, която няма да бъде публикувана за общо достояние.

78

Мда

преди 11 месеца

Има и плюсове - ще приемат и нас като бежанци в хотелите на австрия и германия - като дадат и пари сме на 6

77

Анонимен

преди 11 месеца

Нали божеството Зеленски каза че ако Украйна загуби руските войски ще завземат всичките земни кълбета. И сега античният хор пее припевът. Нали така беше сценарият в древните театри? Има един главен герой който изживява някаква титаническа трагедия и драма. Има и античен хор който му припява. Естествено всичко е измислено. Само смъртта на обикновените хора е истинска. Сега укро напънът е да вкара НАТО във война с Русия.Презумпцията е че в хода на световна война ще има и по-зле от тях.Клошове...

76

Анонимен

преди 11 месеца

Вие как очаквате да тръгна да се бия за да задържа на власт продажници като Боко-Тиквата, Киро-ъпото, Хасан-Гея, Христо-Клюна, Наско Жабата, Карадаиъ- Турчина?

75

Анонимен

преди 11 месеца

И да се разрасне, знаем какво ще стане с денков, габриел, кирчо, кокорчо, баце и сие радетели на евроатлантическите ценности - ще бегнат веднага зад граница, оставяйки ни да се оправяме сами с техните бакии, а те най-лицемерно ще дават акъл отвъд границата.

74

силно загрижЕна

преди 11 месеца

Защо така, Бандерия не е на Балканите?!

73

Анонимен

преди 11 месеца

Що бе, Зеленски нали вика в съседната статия, че контрата върви добре, държат инициативата, освобождават територии..

72

Cocaine Ukraine

преди 11 месеца

Всеки си има зависимости!

71

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам за вас но аз за нашите политици няма да се бия, но ако се наложи поне един депутат ще затрия.

70

Само по-полека

преди 11 месеца

Не са казали, че може да се разрастне до Балканите, а конкретно до Западните Балкани. Само по-полека с твърденията, че има достатъчно мaлoyмни, които вярват на пропаганда.

69

Хаха ха

преди 11 месеца

Ако се разрасне нещо на територията това ще са комисионните от оръжие на - кирил , баце и шишиЗа матряла - 3% дефицит

68

нека отгатна,

преди 11 месеца

за да предотвратим това разрастване, трябва, час по-скоро да изпратим военен контингент... от "доброволци" разбира се, никаква армия.