160

Анонимен

преди 1 година

Репортерка на руската телевизия НТВ бе изнасилена, а неин колега пребит в Украйна от бойци на батальон Юг, носещ неофициалното име Кадировци. На 17 януари 2023 г. в ресторант в град Мелитопол към журналистката Олга Зенкова и оператора Артьом Епифанов са се приближили няколко души, облечени с камуфлажи. Те са се представили за бойци от батальон "Юг", разказаха от телевизията в жалбата. КЪДЕ СИ ПОПЕ КЪДЕ СИ? АНАТЕМА ЗА ТЕБЕ ПОПЕ!

159

ВАЖНО!

преди 1 година

Знайте, че това целят - да отнемат вярата, надеждата и любовта народна! Да ни разединят! И докато се поддаваме все по-слаби като народ ще ставаме! МИСЛЕТЕ! Не скачайте с рогата напред и с обиди българи срещу българите!!!

158

Анонимен

преди 1 година

Браво на човека!!!

157

Анонимен

преди 1 година

Този "голям християнин" дали щеше да крещи така ако в кпртежа беше Рамзан Кадиров. Да му напомня че чеченските "бойци" дори изнасилиха репортерката на Россия 24 в Украйна. Операторът се отървал само с бой.

156

Анонимен

преди 1 година

"Мъжът се казва Атанас Стефанови се представя за иподякон. Твърди се, че е председател на гражданско сдружение "Приятели на Русия". Именно в група със същото име в социалната мрежа бе публикувано видеото."

155

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

"фашистка Украйна, западни сатанисти" - Ясно - прекалил е с руската телевизия и телеграма. Пазете, се бе хора, толкова много жертви на московистките хибридни акции има паднали вече, и продължават да падат. И като тоя нещаcтник самообявил се за поп, и десетките клавиaтурни активисти пишещи в коментарите на днеса като "Христо Христов" и подобните му, и мъpшите нарекли се "възраждане"... Пазете се бе хора!...

154

До 148

преди 1 година

Ти що не се пробва ? Като си толкова смел нахлупвай каската и заедно с Бандер поклонниците в България заминавайте на Източния фронт да се биете срещу Русия ! Там ще имате възможност да убивате руснаци...Но по скоро ще останете за винаги в руския чернозем !

153

Стария Джо

преди 1 година

И къде е смирението у попа ? А избягването на светския живот?

152

Анонимен

преди 1 година

Козоеба Кадиров пръв пазител на християнските ценности!?! ХАХАХАХАХАХ

151

Gogic

преди 1 година

До Хаха 127 А всички русофоби в Амриката да миете чинии и целувате хамерикански....., щото това ви е мечтата и явно само това можете (видно от коментарите).

150

Истината

преди 1 година

Когато вярата и политиката се смесят то първото винаги бива подменено с дяволски изкушения

149

Нямате ли срам?

преди 1 година

Хора, които ходят в църквите само, когато са чули, че трябва да се ходи, а в повечето случаи дори не знаят причината....Хора, които все пак са кръстени в църкви и там кръщават децата си - все пак се очаква, че имате вяра в Бога - не обиждайте така с коментари дори в социалните мрежи свещеници! Грях е! Срам нямате и от Господ вече! Смирете се!

148

Анонимен

преди 1 година

До malgiorno a tutti Хубаво ще е да не прекаляваш с богохулствата... Приеми го като добронамерен съвет.

147

Анонимен

преди 1 година

До :(както рашистите имат смирение пред вярата ли?... престъпника трябва да бъде посочен с пръст, престъпници са рашистите, които явно не са православни, избивайки православни, само промит мозъм може да казва на черното бяло

146

Анонимен

преди 1 година

Копейкин как е след тежката нощ, неспокойно ли е спал или са го упоили да се успокои?

145

Анонимен

преди 1 година

За да потръгне държавата трябва да се скъса с порочната практика, София да е град-държава. Да се създаде някаква автономия на София и да се самоуправляват, а останалата част от страната да си извоюваме свободата. Всички данъци, такси и приходи отиват в София. За малките градове и села не е направено нищо последните 30 години.

144

Логиката на русофила

преди 1 година

Ще си отрежа пръстите и ще вляза в мола и ще ги подритвам. Така хората ще се разбягат

143

malgiorno a tutti

преди 1 година

Тоа' първо през "Екзарх Йосиф" за кратко укротяване и от там - към Курило :). Но при всички положения, тоа' кръст требе' му се завре там дека слънце не изгрява, за предпочитане още в патрулката, а на психиатрите да кажат "ми то така си беше".

142

:(

преди 1 година

Поне имайте смирение пред вярата!

141

Анонимен

преди 1 година

Той биде предаден, и от един поп!Тоя мръ*сен червяк, тоя низък роб,тоз позор за Бога, туй пятно на храмаДякона погуби чрез черна измама!