12

баба мара

преди 11 месеца

това е позор сега няма да остане нищо от траншовете от ес всичко ще бъде разпределено на порции

11

ще работят

преди 11 месеца

Украйна в монента е полутруп който живее само и единствено от финансовите инжекции на запада, които идват от джоба на западноевропейците и американците.

10

Майстора

преди 11 месеца

Помните ли, когато ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА не се бяхме инжектирали с експерименталните "ваксини", и дойдоха предателите и продажниците и сложиха "сертификатче"?? Помните ли, когато народът не искаше да пращаме оръжие за Украйна и ни казаха ЧЕ НЕ ПРАЩАМЕ, а сега ни казват че ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ СА ИЗПРАЩАЛИ ТАЙНО??? Къде е интересът НА НАРОДА????

9

Анонимен

преди 11 месеца

Спадът на реалното производство в Украйна през четвъртото тримесечие на миналата година е средно 70%. Въпреки положителните прогнози на МВФ Украйна вече няколко години не е в състояние сама да изплаща задълженията си. Сега икономиката работи с голямо буксуване, включително поради тежестта на военните разходи. Ако не беше намесата на ЕС и САЩ, властите щяха да бъдат принудени да обявят фалит още през 2014 г.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Нито един финансов министър от Прехода насам не се е провалял, колкото Асен Василев. Никой не е предизвикал толкова много проблеми в бюджета.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Посолството ще им казва какви са интересите на народа.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Ще ги ръководят от интересите на американския народ през посолството . Какъв е смисъла от избори ?

4

Ники Пънчев

преди 11 месеца

Нека Копейките започнат реването СЕГА

3

Народа

преди 11 месеца

Казаха ли от интересите на Кой народ ще се ръководят?!? Щото тука не останахме много народ.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Кой народ? Американския ли?

1

хаха

преди 11 месеца

Никой досега не се е водил от интересите на народа, а от собствените си такива!