37

Анонимен

преди 1 година

Е, ще има и други протестиращи. Най-вероятно ще са с пъти повече; ще са по всички градове по България; ще са по-мотивирани, защото ти си предателят. И ни писна вече на всички от глупостите.

36

Анонимен

преди 1 година

Спасението от евроатлантизма е чемодан, вокзал и при матушката. Ама не ви утърва друго си е от дивана в ЕС

35

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

НА ПАТРИОТА И НАЦИОНАЛИСТА - СЛУЖБА - НЕ МУ ТРЯБВА - ВЗИМА ПАВЕТО - И КЪРТИ ПАРЛАМЕНТА .........Американски Гееййчетааааа......Молете Се да Се Качите на Последния Самолет за САЩ .........В Афганистан Висяха на Колелата на Самолета.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

34

Анонимен

преди 1 година

Македонските тайни служби и ЦРУ ще проведат специална антимафиотска операция в провинция Чалгария! Закриваме гангстерския рай, по заповед на чичо Джо!

33

Анонимен

преди 1 година

Трябва на всяка партия,на всяко събрание,на всяка партиина сбирка да има микрофони и тези да бъдат подслушвани постоянно,защото ги е избирал народа и същия този народ има право да знае какви ги вършат подчинените му.Както шефове на фирми слагат камери и постоянно следят работниците си,така и тези.Да видим истинското им лице.

32

Анонимен

преди 1 година

Май пишещите тука, не са Пулия целия запис, а само откъсите които пуснаха по телевизиите на олигарсите.

31

Анонимен

преди 1 година

Гнусни п**раси на шорош и Америка(за) България Тези с избори няма да си отидат ,защото изборите са пълен фалшификат .Спасението от тази евроатлантическа смрад на повикване на посолството е народа да се вдигне с колове ,кирки брадви и да ги линчуваме.Или те или народа.

30

обективен

преди 1 година

Ама ти наистина ли искаш да изпереш боко !!! Ако е така ,значи си , си поръчал катафалка !!

29

Вал

преди 1 година

Байдън е много доволен,че са увеличили тавана на американския,невъзвращаем,дълг.Досега бяха в *** до шията,сега ще затънат до челото.Змията хапе най много преди смърта си!!!

28

Шрайка

преди 1 година

Призовавам Днес.бг и всички български медии да обявят бойкот на тези неуспели конспиратори искащи да превземат държавата. Спрете да публикувата тази словесна диария, излизаща от КПиАС. Тези личности, трябваше вече да са в затвора. И понеже Лорер цитира конституцията, дали е прочел: Никоя политическа партия не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. и Не могат да се образуват политически партии които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

27

Гумичка за триене

преди 1 година

Няколкостотин Кире ама как бре ??? Ала бала с президента? Ми засега сте няколко души и все заплатени макар и малко щото и те парите свършват рано или късно! Явно имате ултиматум от топлите страни или взимате службите и ги правите фигуранти или беж през глава за ЮАР!

26

Анонимен

преди 1 година

Раздават ли пици с кристали?

25

Анонимен

преди 1 година

Аз пък едно разбрах от записите на тез клошари : Уж са народни представители,но хич не им пука за народа.Постове,назначения,уидурми,ала-бала,машини,флашки,кодове...това ги интересува.А дори се оказа,че тези не са и народни избраници,те са машинни избраници.Директно към затвора за дъъъълги години.

24

Посолството Плаща

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо организират митинг и заплашват българските служби с враждебни външни сили от чужди посолства, това са тия ПП

23

Анонимен

преди 1 година

Петков, така наречените от теб реформи, са неизбежни и за вас! Заминавате си за там от където ви из**ха!

22

Хелоу

преди 1 година

С 15 процента идели чистки. Да иде чистка от вас пазмодии такива.

21

Митака

преди 1 година

Такива гнусари и *** не съм виждал никога. Хора готови на всичко за власт! Повръща ми се от тези канадски ле.кета , инсталирани, за да направят от нашата татковина пустиня. Срам и позор ! Вън предатели !

20

Анонимен

преди 1 година

Няма кой да ви допусне до власт,та да си проведете Пъклените Планове Предатели!! Голяма Смед се оказахте Американофи Байдънофили!!!-:(((

19

Анонимен

преди 1 година

Урсула какво ти нареди на какъв език ще се говори английски френски холандски Ние тук в Нългария ховорим на български и разбрах че за сега Кирил Петков е предател на бълг .интереси друхо не ми трябва явно ще си ходи за Канада откъдето и долетя Как на таз Държава не й се случи да има политик който защитава и милее за България като многото възрожденци които наистина възродиха страната след игото Жално ми е за Б-я

18

До 9

преди 1 година

Ти явно си свикнал на руска пропаганда...и още кал ще хвърлят...и то в Родната България!!!