52

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ако не е някой паралия и връзкар правда ще има. На Стависките и Семерджиевците кога ще спре да им се разминава? Единия невинен, другия с някакви смешни 20 години. Това е плюене върху правосъдието, после защо народа не им вярвал.

51

Иван Иванович

преди 1 година

А тези двамцата защо не са се огледали?

50

Анонимен

преди 1 година

До Закон на Мърфи 39 Преди 1990 год. и коли нямаше. Някой бавен Москвич или Трабант. Може би тромава Волга, която едва вземаше завоите. Ладата беше лукс.

49

Дачо

преди 1 година

Аз като съм заслепен намалям скоростта..било то на магистралам извънградски път..камо ли в населено място...а не се движа със 120к.ч.

48

Сатир

преди 1 година

е бил заслепен от лек автомобил в насрещното движение, чийто водач е управлявал на дълги светлини. - Това ако не е гавра с жертвите не знам кое е? Ало адвокатчето, като те заслепят натискаш спирачката, не подаваш газ.

47

Анонимен

преди 1 година

Много гадно... Оня бил заслепен да бе, затова давал газ до ламарината. Тоя лъже като Семерджиев. Търси си оправдание. Ако е бил заслепен е трябвало да намали но тъй като е карал като обезумял е нямало начин да спре.

46

Анонимен

преди 1 година

Подзащитният ми е в изключителен шок и стрес..... глу пако, кво ни вълнува, че бил в шок. Двама млади хора вече не са между живите, ние ще ти съжаляваме клиента...

45

Фед Красивия

преди 1 година

До 37 Закони има достатъчно.Даже са доста ,ако ме питаш.Превенция няма.Ако тия обаче,дето отговарят за прилагането си вършеха работата,нямаше да е така.Семерджиев не е просто дрогиран,то е съвкупност.Оная си е миела колата,правила се е на управителка на мивката,всички ченгета са си миели при него колите.Не лежи,че всички постфактум сключват с прокуратурата сделки.Ако нищо от това го нямаше.двете момичета шяха да са живи и здрави.В ченгетата е проблема!!А те събличат хора!!!

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Най- много корупция беше при ГЕРБ. Правила може и да е имало, но зависеше нарушителят на кого е човек. Нещо за Семерджиев ще напишеш ли? Колко години е вилнял на воля с протекции отгоре? Точно при ГЕРБ. Какво стана с Милен Цветков, протакат, мотаят, щото е човек на някой отгоре.

43

Анонимен

преди 1 година

Що не кажат че при ограничение 50 км тоя тарикат мина с над 100 км. На видеото ясно се вижда скороста. А жертвите къде бяха тръгнали нощеска в 12 часа да пресичат булевард? Защо не си бяха в леглото? Нормалните хора в 12 през ноща спят. Но квото е писано на глава на камък не ходи. Съдбата е безмилостно жестока.

42

Анонимен

преди 1 година

Марковски има в тефтерчето всякакви причини,за да може подзащитния да се измъкне. Сега фаровете внезапно го заслепиха, ако беше през деня слънцето щеше да го заслепи...

41

Анонимен

преди 1 година

Защото е бил заслепен и затова ли е карал с 200?Жалко за загиналите млади хора!

40

Анонимен

преди 1 година

Баща му на тоя защитаваше всички скаааапаняци в държавата, сега тоя продължава пъкленото му дело. Да те прибира час по-скотро Господ при баща ти, скаапаняк!

39

Анонимен

преди 1 година

Моите съболезнования ,мъката им е безкрайна.Господ си знае работата,в 21век в "европейска" България няма правосъдие.С пари се купува "справедливост"

38

Анонимен

преди 1 година

Дайте имената! Защо давате всички имена на едната страна а на друга са като неизвестни? Какво се опитвате отново да прикривате?

37

Анонимен

преди 1 година

В о-ско-тялата територия се оказва, че е по-добре да ходиш по пътя, вместо по тротоар и в никкаъв случай да не пресичаш на пешеходна пътека или зелен светофар. Животни....

36

Закон на Мърфи

преди 1 година

Така е защото са го гонили полицай като в дивия запад!Нали искаме да сме американци, ето техните ценности.Преди 1990г такива работи нямаше нямаше камери нямаше скрити по храстите полицай, а имаше ценност и уважение към човешкият живот.Жалко наистина за загиналите и жертвите на пътя но те са плода на една разбита и неразбрана псевдо демокрация.

35

Анонимен

преди 1 година

И по стара бг традиция няма виновен. Нито тия от КАТ дето са били там, нито шефовете им, нито министъра, нито президента дето ги назначава. Няма да има наказани, всичко е 6. С тия служебни кабинети и неработещ съд и прокуратура сега е момента да ни трепат безнаказано. Убиеца преди да навърши 30 г. пак ще си кара със 100 градско и ще мята щайги в някой склад. Едва ли ще му пука много, само ще се сеща с умиление за времената в затвора, когато е бил млада булка

34

Анонимен

преди 1 година

Вече се прекалява с ровенето в личния живот на хората и разгласяването. От няколко дена вниманието ни се отклонява от важните проблеми в държавата с цирка около Гешев и с катастрофите на пътя. За да спрат катастрофите на пътя държавата трябва да се промени- правила, ограничения, пътища... Не може някой да помете 2-3-4 пешеходци на пътя, наказанието му да е условна присъда, а за кражба на 100 лв да вкарват в затвора. Системата е сбъркана.

33

Анонимен

преди 1 година

Ужас, УЖАС! Поредните млади, хубави и читави българи - жертва на простотията, на липсата на държава.