98

Public enemies

преди 1 година

Не могат, има си разузнаване, следят се тези неща, ще бъде подчинена Финландия бързо ако това тръгне да става, в виж Украйна сама почти колко издържа война с Русия, като член на НАТО изобщо няма да може да бъде победена и НАТО ще може да разполага каквото си иска по границите, Зеленски е слуга на САЩ.

97

ПРЕИМЕНУВАНЕТО

преди 1 година

[98% Артьомовск] <> [2% Бахмут]

96

Анонимен

преди 1 година

До До Public enemy "Нямат ли сега Русия граница с НАТО? Там не могат ли да се разположат ядрени ракети на НАТО?" ------------------------------- nр03 си ти ***, nр03! За ядрените ракети няма никаква разлика дали са на 1, 10 или 500 км от границата! В случая важното е, че това, което се казваше осраина има дълга и равнинна граница с русия! Демек перфектната граница за настъпление! А сега бегом да разгледаш топографската карта на границата с финландия!

95

До Public enemy

преди 1 година

Не говоря на изуст! Питам те направо. Нямат ли сега Русия граница с НАТО? Там не могат ли да се разположат ядрени ракети на НАТО? Защо Русия сега не предприеме действия и не елиминира Финландия,като потенциална заплаха? Знам,че няма да ми отговориш,а ше отидеш в друга тема,бо отговора го знам и двамата.

94

Анонимен

преди 1 година

Утре азиатците ще парадират с гумена военна техника, а гумен двойник на путин ще държи слово на плейбек! Отряд войничета ще се ослушват и ще оглеждат небето с бинокли. Ще има кебаби, ще има и зорлен сиирджии организирани с автобуси. Всичко за едната прослава на красная!

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В резултат от снощните ракетни удари...." ----- аааа не така! еленски каза, че ПВО-то им е свалило всичките ракети и дронове, че даже и няколко окраински по погрешка.

92

Анонимен

преди 1 година

Само си представям ако Украйна имаше 100-на f-15, 100-на f16, 700-800 Ебрамса, 200-Хаймарса, 500 - Rq4 и няколко дивизиона Пайтриът !!! Ха-ха-ха ....

91

Public enemies

преди 1 година

Украйна извади армия горе-долу армия равна на руската, ако на 20 000 финландски войника се изсипе това, което се изсипа в Украйна мисля че няма нужда от никакъв коментар, говорите наизуст, Литва, Латвия, Естония, Финландия не са заплаха за руската сигурност, Украйна беше огромна, сега вече не е.

90

До Един от многото

преди 1 година

То и безаналоговото руско оръжие е като светия граал и превземането на киев е като светия граал и още и още..

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Пригожин каза, че са излези от строя дестки хиляди,, вагнеровци" и сам се пита ЗАСЛУЖАВАШЕ ЛИ СИ И ЗАЩО НА НАС ТОВА НИ Е НУЖНО?" ------------------------- коя част от "Прригожин тр00ли хохалите и запада" не резбра??? Самият факт, че британците, един от най-големите спонсори на крайната, казват, че русия има до 60 000 погинали от началото на войната автоматично изключва "десетките хиляди" жертви в бахмут, камо ли само вагнеровци! А дали си заслужава - питай нагло-саксите!

88

българин

преди 1 година

Гладна русофашистка просо сънува.

87

До Public enemy

преди 1 година

Хаха,да бе,колкото стигнаха до Киев за 3 дена,нали? И какво като е малка? Не може да се разположат ядрени ракети там ли? Нещо логиката ви куца? Ха сега раша като е по-велика от НАТО да пробва да ги нападне? Нали са граница? Нали такава е уж опорката за Украйна? Да предотвратят да имат граница с НАТО,сега вече имат една и буксуват в друга,която дори да превземат източна Украйна,останалата част ще влезе в НАТО и така ще имат две страни съседки в НАТО?! Дали не се наиграха ***,а?

86

Един от многото

преди 1 година

"Ситуацията е напрегната, но под контрол". Бах аз този контрол, 95% загубени позиции плюс ежедневни загуби от поне по 200 човека. Укри, вие които постоянно пишете, че руснаците не могат да се справят с едно село, вашите велики войни с милиардите и разузнаването на нато, че даже и с чужди наемници губят хора и позиции бавно и методично, а контраофанзивата остава като свещения Граал. Всеки е чувал за него, но никой не го е виждал. Както винаги отговор няма да получа.

85

Анонимен

преди 1 година

До странджата си трае от мене плюс но не ти се хваща.

84

Анонимен

преди 1 година

В резултат от снощните ракетни удари в Одеса е унищожен склад с Натовска техника снимките са впечетляващи. В Краматорск склад с боеприпаси, в Павловград е ударена 46 отделна десантно щурмува бригада на ВСУ. На Артьомовск отново са им напукали празните укронацистки кратуни момчета от Вагнер.

83

По Бахов

преди 1 година

едни фашисти щяли да празнуват победата над други фашисти!

82

Анонимен

преди 1 година

Аналог с кържалийско няма и не може да има. Долното си продажно.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Гиркин също потвърждава, че Русия е зле с производството на боеприпаси вкл. ракети." --------------- да бе, нема нема, па изведнъж фанат излетят 100на калибъра... аре аман от глупости! На риба и на война най-много се лъже! Затова не се слуша какво ти говорят, а се гледат действията и резултатите.

80

Public enemies

преди 1 година

Украйна имаше може би най-голямата армия в Европа, Финландия е джудже въпреки огромната си територия, руснаците ще я подчинят под контрол за седмица ако тръгне да създава проблеми.

79

IQ 3.14

преди 1 година

До стрейнджата си траe а ти си славянин и мужик. огледало у вас имаш ли. ориенталски потник?