29

Анонимен

преди 1 година

Меки китки кво го плюете бе, в Сащ е абсолютно същото

28

Анонимен

преди 1 година

първия осъден трябва да е той! по голяма измяна срещу русия не е имало в цялата им история

27

Анонимен

преди 1 година

Британският журналист Джони Милър избяга от Киев, за да избегне убийството си заради истината, която отразяваше в Украйна."Аз видях техните тела на улиците. Зеленски бомбандира своите съграждани." Интервюто тук: https://youtube/watch?v=3sGZNMuhhNk

26

АнонимеН

преди 1 година

До 30/ НАЛИ ПУТЪНА ГИ БЕШЕ ЕВАКУИРАЛ- ИЗБЕРИ СИ ЛЪЖА И СТОЙ ЗАД НЕЯ ! НЕМОЖЕ И ТАКА И ТАКА НЕУДАЧНИКО!

25

Цирк дьо Кремл

преди 1 година

Проблемите на русия не ме вълнуват. Да си разкарат миризливите войски от Украйна и да си се оправят.

24

АнонимеН

преди 1 година

ПУТЪН: АЗ ОПРЕДЕЛЯМ КАКВО Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА! ВСИЧКИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НАХЛУВАНЕТО МИ В УКРАЙНА ЗА ДА ПЛЯЧКОСВАМ СА ОСЪДЕНИ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

23

1

преди 1 година

Вчера укронацистите извършиха масиран обстрел на Донецк, в резултат на който бяха убити 9 души в Киевски и Ворошиловски райони на Донецк, 19 бяха ранени, над 15 къщи и гражданска инфраструктура бяха повредени. Сред загиналите е и първокласничка, изгоряла с баба си в маршрутка след обстрела на фашистката гмеж.

22

Анонимен

преди 1 година

Луганско направление.В Купянския сектор,без сериозни промени, както ВС на РФ,така и фашистката гмеж провеждат взаимно разузнаване и обстрел.На Лиманския участък ВС на РФ провеждат позиционно настъпление в района на Макеевка и дере Журавка.Бахмут и околностите.В северната част на Бахмут вагнерите поеха пълен контрол над ул.Кошевой,концентрирайки удара в/у фашистката гмеж в зап.покрайнини.В центъра на града Вагнер водят битки с гмежта на територията на мед.колеж в Бахмут.В юж.част на града вагнер прочистиха инд.техникум от гмеж, craH u *** и разшириха зоната на контр.до ул.Чайковски.

21

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ ПУТИН СА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ДА ВИ Е ЯСНО! МАРШ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА!

20

Анонимен

преди 1 година

Отдавна трябваше да го подпише. И то за генералите от разузнаването и снабдяването...

19

Анонимен

преди 1 година

Ако сега Копейкин сбърка , и се отметне от паричните средства , следва да го постигне закона за държавната измяна .И ще полети от 11 етаж.А Борисоф или ще върне кюлчетата , или ще падне от скала карайки ски на един крак

18

Дидо

преди 1 година

Сега подготвят закон,всички чужденци на които Русия е помагала с парични средства за общата им кауза ,да се считат за Руски граждани. Така ,че този закон ще важи и за Нинова,Малинов,Копейкин /***/ и още около 1000 калпака.

17

Анонимен

преди 1 година

Гешеф е на път да направи такъв указ.Но закъсне.Борисоф и неговата клика си отидоха безславно.Много има да се спори.Но Кирил и Асен го свалиха от власт Малко беше , Борисов и предишното му управление да издадат подобен указ .За държавна измяна.А кога Борисоф ще бъде съден за държавна измяна.След като построи в интерес на чужда държава ,,Руски поток"....Когато Гешеф бъде свален и пратен в затвора.

16

КГБ

преди 1 година

Ким Чен Путин

15

Паню Баирски

преди 1 година

Жалък плъх, терорист и убиец! Малко му остава!

14

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде денят когато тези закони ще бъдат приложени върху тези които ги гласуват.

13

Анонимен

преди 1 година

Помните ли нашия роден ,,гений Борисоф...Заедно с Гешеф какви ги плещиха.За ,,въстания и бунтове и сваляне на правителството и заговори".И до сега , Макър без тоз вече заминалия си безславно образец за култура , Борисоф, Гешеф е решил да ни разиграва с неговите детински наивни заигравки за ,,държавна измяна".Подхвана двама младежи с цел назидание.За всеки дръзнал да му е урок.Глупави и наивни в сравнение с големия Путин.Дето е овладял цялата държава и никой не смее да му намигне.

12

Анонимен

преди 1 година

Помните ли нашия роден ,,гений Борисоф...Заедно с Гешеф какви ги плещиха.За ,,възстанови".И до сега , Макър без тоз вече заминалия си безславно образец за култура , Борисоф, Гешеф е решил да ни разиграва с неговите детински наивни заигравки за ,,държавна измяна".Подхвана двама младежи с цел назидание.За всеки дръзнал да му е урок.Глупави и наивни в сравнение с големия Путин.Дето е овладял цялата държава и никой не смее да му намигне.

11

Анонимен

преди 1 година

Инакомислието няма нищо общо с държавната измяна. Мисли си каквото си искаш, но не продавай секретите и интересите на своя народ.

10

Анонимен

преди 1 година

Диктатурата се затяга...Между другото , не е лошо да направим паралел с нашето родно отроче Гешеф.Макър и бебе в сравнение с изверга Путин, Гешеф бленува за подобен тип структура.Не е трудно да се събудим.