83

Другаря Т.Живков

преди 1 година

Не съм фен на комунизма,но тогава за подобно нещо тези щяха да бъдат осакатени от бой и живота им зачернен за 2 поколения напред

82

Анонимен

преди 1 година

герп опростачиха тотално народа за толкова години

81

Космонавт

преди 1 година

Време е за новии стандарти, някои хора просто не стават да живеят сред нормални. След 21-та си годишнина, всеки човек трябва да минава на интервю с A.I. и O.I. за да бъде разпределен в кастовата система. Алгоритъма трябва да рабооти само на база лични качества, без да се взима предвид финансово състояние, родствени връзки и тнт. За детето до 7-та година се грижи Господ, до 14-та възпитават родителите, от 14 до 21 се оформя личността. На 21 на интервю! Тези са директно за урановите рудници.

80

До Космонавт

преди 1 година

Напълно съгласен с теб,ама то трябва да натрошим половин България! Като почнеш през една част от политиците,минеш през римляните с тъмни личица и свършиш с пидирите! Че то само мохиканите са половин Бг,ко правим?

79

Ек

преди 1 година

Да ги осъдят!

78

Анонимен

преди 1 година

тези стават само да повръщаш в/у тях

77

Другаря Т.Живков

преди 1 година

Белене - за минимим 20 години.И всеки ден бой и...

76

Анонимен

преди 1 година

Още от античността е имало такива циркове, но на днешно време, трябва да си много плосък, за разлика от това което видях в клипа. Изобщо не гледах момчето, а торби с Л ай на, ежещи се като пуяци, и ония в рокля с разпраните от "духова музика" гласни струни... Циркаджии...

75

ТАТА

преди 1 година

Цялото общество сме виновни за това което се случва.

74

Ахмат сила

преди 1 година

Ще си вземат чеченеца !

73

Въпрос?

преди 1 година

Емили в кой затвор ще лежи евентуално? При жените или мъжете?

72

Ханс

преди 1 година

Нищо няма да стане.1. Непристойни действия извършва пълнолетното идиотчето със СОП.2. Няма как да накърниш достойнството на лицето със СОП според българските закони

71

ЕС=Емил с тротинетка

преди 1 година

По зле ще става,да знаете. Преди месец ЕС разреши хрупането на буболечки и Xлeбapku. Днес в Кауфленд четох състава на един артикул,беше отбелязано че има добавки от насекоми. Едва ли над 60 г.българи ще го прочетат това,но хранителната верига не можеш я бутна с пръст! Тя е изрядна! Така е и с тези екзотични представители на ЛГБТ общостта,не можете ги съди! Имат покровителството на *** да ли те от ЕС и ще правят каквото искат,а Радан Кънев е на тяхна страна! България я чакат тежки години на ромски

70

Анонимен

преди 1 година

Бай Ставри и компания ги чакат с нетърпение да ги направят хора.От затвора ще излязат с висше образование по специалност превъзпитание и морал.

69

МЪЖКИ? БАСИКЕФА!

преди 1 година

ТРОТИНЕТКАТА В ЖЕНСКИ ЗАТВОР ИЛИ В МЪЖКИ 5 ГОДИНИ?

68

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли колко такива като тия в момента наблюдават с интерес,ще ги осъдят ли да лежат или не?!Чакат с нетърпение и сърбящи пръсти да снимат и качват още такива клипове-гаври НА ЖИВО,защото ще им се размине,ако не ги вкарат ефективно.

67

anonimen

преди 1 година

Ми добре, Емили в мъжкия затвор и видеонаблюдение от килията му/й. Затворниците - направете видео от престоя на Емчето зад решетките и го пуснете в нета.

66

Сталин

преди 1 година

Няма нужда от съд , директна присъда изнасилите ги с арматурно желязо

65

Баче Кико

преди 1 година

Дано имаме късмета да ги видим в затвора. Особенно като се знае там, колко много обичат изнасилвачи или хора гаврили се с деца. Тошо куката ще стане на Тошо П....КАТА, Чеченеца на чеченката и ще излезе със 100кг по-малко, а това недоразумение Емили може и да не излезе. Жалко, че ако влязът в затвора ще са поредните, които ще станат тежест за обществото.

64

ДА АМА НЕ.

преди 1 година

РЕШИЛИ СА ДА НАПРАВЯТ ИНВАЛИДА ПОПУЛЯРЕН, УЖ ТОЙ ТАКА ИСКАЛ? АМА ЗАЩО НЕ СА СЕ ВЪРЗАЛИ ОНЯ ДЕБЕЛИЯ, ТРОТИНЕТКАТА И ТРЕТИЯ НА КАИШКИ И ИНВАЛИДЧЕТО ДА ГИ ВОДИ И ДА ИМ ХВЪРЛЯ ЧАШИ, ТЕ ДА ГИ ГОНЯТ? ТОГАВА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ МН. ПОПУЛЯРЕН И НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГИ СЪДИ!