128

До 129

преди 1 година

Човек който не може да изпише правилно думата 'манипулиран" обяснвата как не можели да го "маниполират". Безценно. Това е нивото на посредствените ни съграждани подкрепящо кръвожадното джудже. Иначе по написаното даце няма да коментирам. Сладур.

127

Анонимен

преди 1 година

Украйна е една пълна *** и трябва да бъде размазана.

126

Анонимен

преди 1 година

Вчера във Варна пак едни бедни украинци, човечеца гара GLC последен модел Мерцедес, а това че е годен млад човек за фронта няма да го коментирам. Едно жално ми стана, като се сетих че Кирчо каза да даряваме заплатите си

125

Анонимен

преди 1 година

До 133 Не,защото Русия не води бойните действия по този начин.Първо се води артилерийски обстрел и те не се впускат в такива атаки ,за да дават толкова много загуби.И като си мислиш,че си се скрил в Бахмут и селата никой не може да те пробие.Ми може щото ти си на едно място,а той може да маневрира.Днес стреля от тук друг път от там.Щото тая артилерия е подвижна и не можеш да знаеш къде ще се разположи утре,а ти си си на едно и също място.

124

Анонимен

преди 1 година

Вангер всъщност е първа Щтрапная ,които е чел знае за какво става въпрос .Първа Щтрапная е основен принос за разгрома на немците

123

Cartman1912

преди 1 година

До АнонименНадявай се. И двете страни дават много жертви, но атакуващитте дават винаги повече жертви. А като се вземе и предвид историческия начин на водене на война от Русия- от вълни от хора срещу укрепени позиции то може да се окаже, че жертвите са два пъти повече от руска страна. И се пита защо, кому е нужно всичко това? Русия стана ли по-силна сега, като и лъсна голия ... ?

122

НАТОвец

преди 1 година

Оръжия се дават на Украйна, за да защити територията си от североизточните азиатски варвари. Още веднъж червените СеСеСеРейски рубашки да си стиковат мисленето кой кого е нападнал и ще сФанат ситуацията.

121

Анонимен

преди 1 година

3,5 пъти по големи жертви - това става ясно от директни и косвени факти на бойното поле.. от руска страна най-зле воюва западния военен окръг там съотношението е 1:2 в руска полза а най добре Вагнер - 1:4

120

Анонимен

преди 1 година

БТА Украйна ,предприема тактическо оттегляне от Бахмут .хахах

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 На вас всичко ли ви е обратно на нормалната логика? Вчера един украински офицер каза че точно ЗАЩОТО не могат да си позволят да използват тактиката на безбройните жертви, която използват руснаците, отстъпват полека.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Ама само защото "русия е велика" ли? Всичко х 3?

117

Анонимен

преди 1 година

До 125 И като е така що се оказва,че украинците губят ми явно на тия 500,което не е вярно се дават повече жертви.

116

Анонимен

преди 1 година

Ако руските жертви за 200 хиляди - украинските са 3,5 пъти по големи

115

До 125

преди 1 година

Чети още Укро пропаганда. Руските жертви са подробно описани в сайта на военното министерство и от сдружението на майките. Там няма скрито покрито. До момента са малко над 20 000 . Това са данни които немогат да бъдат маниполирани защото всяка жертва си има семейство !!! Няма как да ги скриеш !

114

Анонимен

преди 1 година

Укротиквеници на чиверме по 1000 на ден е супер. Егати купона....

113

Анонимен

преди 1 година

До 120 А я питай ония дето ви дават оръжия за какво ги дават,и какво искат да заграбят или ти си мислиш,че всичко е една благородна кауза Ми не е и не им пука,а само си преследват интереса.

112

Десетка

преди 1 година

Скоро ще има в десетката та ще видиш какво ще рухне и какво не

111

АнонимеН

преди 1 година

500 ИЗТРЕПАНИ НА ДЕН ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА Е ДОБРЕ НО 1000 ИЗТРЕПАНИ ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!

110

Анонимен

преди 1 година

Руската армия задействана в СВО е не повече от 300 Хил..

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 "ЧВК Вагнер означава Частна военна компания" Частните военни компании не са ли забранени в Русия?