60

Очевидно...

преди 1 година

За съжаление, братя Българи законите се пишат от хора, които никога не са били от така наречената "Средна класа", не че нея я има но те пък съвсем се забравиха. Те хората карат коли по-евтини от 600лв.

59

Анонимен

преди 1 година

Това е едно от изискванията за влизане в еврозоната, да се приеме спорния текст за обезщетения на ПТП в чужбина. Като искате еврозона, ще трябва да си плащате, и то много!!!

58

Анонимен

преди 1 година

А дано, и данаците поне 5,6 пъти да ги вдигнат, че от таралясници не се диша вече

57

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва нарушители и нормални да плащат еднакво! Но под нарушения разбирам не неправилно паркиране, а минаване на червено и превишена скорост!!! Да се направят тарифи за нормални и за нарушители!!

56

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

Тия шарлатани ни крадът за да ни направят добро?

55

селянин

преди 1 година

че ного малко бре поне 1000лв да се знае

54

Доко с BMWто

преди 1 година

Да когато минималната заплата стане 6000лв,тогава

53

Анонимен

преди 1 година

До Българи 61Няма как да е доброволна, тогава никой няма да си плаща, особенно тия с многото пари и като те тресне някой без застраховка кой ще ти покрие щетите.

52

Там

преди 1 година

До ПрограмистАбе вие един картоф не може да засеете, какви земи сте изкупили :D Ако станем в Украйна, ще сте на дъното в хранителната верига :) А до тогава се наслади на абонаментите си в онлифенс и п0рнхъб, че с жени не съм ви виждал на живо :)

51

Анонимен

преди 1 година

55, листът от ГТП и е в колата, а сега съм на работа. Ще погледна и ще ти кажа точно цифрите какви са. Но май месец когато минавах преглед, имаше точно един VW дизелак до мен с евро 5 и човекът от прегледите докато обработваше документите и на двете коли му направи впечатление, че моята с газово е с по-ниски емисии от дизела. После докато пушихме с дизелджията навън и той това разправяше човека, че всичко с тия категории е пуннта мара и че цялата работа е пари и няма нищо общо с екологията.

50

Анонимен

преди 1 година

Ще стигне , ще стигне , че и ще подмине 600 лв. Щом започнаха да ни подготвят отсега ! Също като с буболечките и червеите . Алгоритъмът е изпитан и проверен на практика във всички бабанови републики ...

49

Програмист

преди 1 година

До Doko doko : Пак не разбра :) ИИ и сега програмира вместо мен. Аз само го наглеждам, а в свободното си време дразня бачкаторите.

48

НЕ

преди 1 година

Ще я надмине !

47

до 52

преди 1 година

До Анонимен то и аз искам българските заплати да станат като европейските,не като сега българина да взема не ден повече от европееца на месец,ама господ е българин и трепери да не падне косъм от главите на самозабравилите се ненаяли се българи,дано да има видовден,макар че не ми се вярва много

46

пък пробвайте

преди 1 година

а да видим какво ще стне! :D

45

До 50/42

преди 1 година

Казвай де, какво пише от ГТП. Много ми е интересно.Не ми казвай "ще извадя", а го направи.

44

Анонимен

преди 1 година

Тия пукници не се наядоха еййййй!

43

Анонимен

преди 1 година

Карам малко, примерно 600 км на година и не излизам от София, т.е. не купувам винетка. Сега искат да ми треснат 600 лева, по 1 лев на километър, а този , който кара примерно 60000 км в чужбина и 60000 в България, ще плаща също 600 лева - по половин стотинка на километър.

42

Анонимен

преди 1 година

Тогава искам заплата съответстваща на еврозоната!!!

41

?

преди 1 година

Лъжат! Защото мутрите застрахователи не искат да плащат Щети по Европейски - бързо и без въпроси.Искат да имат Мерцедеси и къщи в Гърция. За това лъжат. Но в БГ има и Европейски застрахователи, които плащат по европейски а както виждаме цената им е с 30лв отгоре.