15

По същество

преди 1 година

Знам, че има един ко'зя'шки т'р'ол тук с VPN, така че не се обръщам към него, а към нормалните хора - трябва да спрем откачените си политици. Влачат ни към конфликт, в който нямаме работа. Нека който иска да помага на Украйна да ходи или да го прави доброволчески. Има много хора в България, които искат да са неутрални, но нашите данъци отиват за спонсориране на убийства и ние ще си изпатим заради една софийска клика на предатели.

14

Анонимен

преди 1 година

Отче, та нали животът е вечен. Как така край на света, та ти богохулстваш. И нали знаеш, този който пусне атомната бомба е убиец и отива в ада, а ние ще станем мъченици и ще отидем в Рая и вече ще се отървем от вас.

13

пфу

преди 1 година

желанието на Русия да придобие украински територии придоби страшна сила.... Кириле, това се отнася за вас, които стоите зад путин

12

равноправие

преди 1 година

Бог забавя но не забравя русия ще се върне от заграбените земи остава на север от Москва и възстановява България

11

Мирянин

преди 1 година

Папа гундяев, дедо Боже нещо се обърка, големия студ го прати в Русия, а пък в Европа прати жегата. Нали първото ви желание беше европейците да замръзнат? Да не би нещо да сте объркали заклинанието?

10

Хахаха

преди 1 година

Русия всъщност е населена от 120 милиона, като половината не са хора, а жени, другата половина също не са хора, защото са старци над 50 години. Като извадим и пиянките, общо едва ли има повече от 10 милиона читави хора

9

Анонимен

преди 1 година

Всички говорят като преди боксов мач, ротарианците пък реват 2036-та свършвал света, ама Путин им пречел да си поживеят още малко, светът е полудял

8

Анонимен

преди 1 година

Абе тея какво един през друг са се емнали да заплашват на висок глас!? Да не би другарят Путин да се кани да се изтегли с подвита опашка?

7

?!?

преди 1 година

Бати попа! По лош и от дявол. Кой унищожава Русия? Вие Кремълската вихрушка и ти попе щ. Сега започнахте да го разбирате. А въпросът е докъде ще стигнете , за да запазите властта, живота и богатствата на който се радвате.

6

Анонимен

преди 1 година

Религията и медицината са близки и двете пропагандират и двете търсят печалби и много им дреме за обикновения човек

5

Перниканец

преди 1 година

На тоя Бог ако му почука на вратата, той няма да може да го познае...Иначе се изказва от негово име.

4

До QRS

преди 1 година

Ум ри.

3

Qwerty

преди 1 година

Само дето не казал че такава е Божията воля... Дей*а изкуфелия му дърт червен хрантутеник.

2

Никола

преди 1 година

Доста Християнско, няма спор! Браво, старец!

1

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека. Западът иска да наложи католицизма в Украйна след като 12 века са били православни християни. После може да ги направят й евреи. Като Зеленски.