64

Гларус небесен

преди 1 година

Интересно какви са санкции сега ще наложат на Украйна. Точно никакви. Как така с 300 лети в обратна посока и улучват цял хамбар без уж да са насочвани. Тук яко мирише на руска работа на РЕБ от Беларус. Ракетите са съветски и каналите им за управление се знаят. Аз на самолет летящ на по малко от 300 км от границите на Украйна не бих се качил.

63

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин девети месец пали граби православни земи.Да гори в Гейената ВоВеки!Анатема!

62

Анонимен

преди 1 година

59 за украинците си абсолютно прав. Невероятно лъжливо племе са, ужасни интриганти. Още в началото на конфликта казах, че света ще разбере истината само като поживее с украинци. Гарантирам че само след година феновете на Русия и руснаците ще се е увеличил с над 50%. И то заради украинците! Ще стане нещо като поживейте с украинец, за да заобичате руснаците!

61

Анонимен

преди 1 година

- Случват се и грешки - казал Таралежът и слязъл от четката за обувки.

60

Долу саш

преди 1 година

най точно го е казал 62!

59

Анонимен

преди 1 година

Viva Ukraini!!! Фандъкова да издигне полско знаме до украинското, а българското...може и да се свали:(((

58

Анонимен

преди 1 година

Ахааааяя, сега схванах! Значи ако ракетата е летяла необезпокоявана 800 км от Русия до Полша е нападение, но ако е летяла необезпокоявана от Украйна е инцидент! Ясно. Значи ако умре поляк от руска ракета е война, а ако умре от украинска е инцидент. Демек укрите като трепат хора с неграмотността си го правят инцидентно! Добре. Вече разбрахме. Само не разбрах какво правим с чл. 5 от договора за НАТО?!

57

Долу саш

преди 1 година

сега тъпите панове и укри да се сбият, това искат юдеите, славяни да се избиват помежду си докато в сащ всичко е спокойно...ама тв пак германия е виновна все пак ядрените глави са в Рамщайн

56

Анонимен

преди 1 година

Понеже съм работил с украинци ще ви кажа че това им е национална черта и много лъжат.Лъжат повече и от ромите а на интригите са царе.

55

Анонимен

преди 1 година

Повтаря се историята със сваления холандски пътнически самолет. С ракета руско производство, ама изстреляна от кой? Мълчание...

54

Анонимен

преди 1 година

Боже, вчера 20 мин онова наркоманче говори дрънканици пред Г-20. НАТО скочи ще обявява задействане на чл.5, демек война, Полша в бойна готовност.... а на края наркомана не знаел че неговите ракети убиват поляци, ама защо пък да не се възползва да взриви света с една Трета световна? Колко му е! Поне яко ще падат парички от военната машина. Е, някакви си хора ще умрат. Голям праз. И да не забравите - Слава Украине!

53

Анонимен

преди 1 година

Е то беше ясно,че това е дело на Украйна.

52

Анонимен

преди 1 година

То натовските смешници и марионетките така си водят войните - евтина пропаганда, сгрелени цели, льжи, празни приказки.

51

Анонимен

преди 1 година

И сега НАТО не трябва ли да отговори на удара, нали е нападнат неин член? При това със жертви! Или понеже са украинци за тях може... Ми ако решат и по нас да пуцат зелените тениски, ко праим, а? НАТО, ЕС- АЛА- БАЛА!!!

50

ИНЦИДЕНТ

преди 1 година

НЕ НАПАДЕНИЕ

49

Двойни стандарти

преди 1 година

Значи чл.5 трябва да се задейства срещу Украйна?!

48

Анонимен

преди 1 година

А Зеленко вчера ревеше че Русия е атакувала Полша Искаше да се действа а много добре знаеше че е негова ракетата.Това кара хората да се замислят за цирка с Буча и другите циркове.Колко са истина.

47

Анонимен

преди 1 година

Още вчера беше ясно,че това е дело на тъпанарите укри,или така нареченият "приятелски огън"но въпреки всичко,това не попречи на подпухналият наркоман да изпълзи от дупката си и да изблее поредната порция глупотевини!

46

Анонимен

преди 1 година

До ан те такааа 44...Кой провокира ...кривогледият....да изстреля ракети....търсете първопричината...не последствието....

45

карачанаков

преди 1 година

,,Цитираните от Асошиейтед прес официални представители са пожелали да останат анонимни.,,Тези ОФИЦИАЛНИ представили случайно да се казват ЛЪВуров,,ПЕСков и оная с малките ци ци Марчето Захаринката.