93

Анонимен

преди 1 година

Айде, руският коптор заминава и България ще се отървем от продажните русофили, заедно с *** в Бухенвалд. Изгаряте дърти русофили, свърши съществуването за вас!

92

Анонимен

преди 1 година

Руска ракета С300 е изстреляна от украинските ПВО се е разбила на територията на Полша! Почнаха взаимно да се стрелят. Споко, война няма да има!

91

Анонимен

преди 1 година

Американското разузнаване потвърди, че 2 руски ракети са паднали в Полша

90

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с този член 5 от устава на НАТО . Който иска да го прочте за какво иде реч . Няма такова нещо , че останалите страни са длъжни да пращат войски и т.н . Всеки си решава как , с какво и дали да помага , ако бъде нападната страна член на НАТО. Никой не е задължен да оказва , каквато и да е помощ

89

Иван

преди 1 година

Някои личности искат да се активира член 5 на НАТО.Добре направете го и 24 часа и вас няма да ви има.Все пак ако глу(п)аците се смятат за безсмъртни,а те се смятат за такива.Но реалноста е друга и няма как да се обясни на човек с две мозъчни клетки в главата.То и живи от тях няма никаква полза.Но ако искат -Украинското посолство набира доброволци.Могат да се запишат и да отидат в Запорожието и да освободят Крим.Дали ще успеят-най вероятно не.

88

Екатерина

преди 1 година

Крайно време беше. Путин отдавна трябваше да предприеме това.

87

преди 1 година

Абе, тая сапунка по-интересна от "Фермата" ще се окаже?Айде чакаме утрешния епизод !

86

Уф

преди 1 година

Някой недорасляци се кефят, че Русия заминава в историята. И плоският му акъл не може да осъзнае, че ако това се случи и Земята отива в историята. Даже говорителят на полското правителство призива да не се публикуват непотвърдени данни.

85

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая паника,пак ли убиха Франц Фердинанд?

84

Бебо

преди 1 година

До НАТО европейска Жалък. Жалко.

83

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че за заблудена ракета НАТО няма да отговори с военна сила. Имат повече акъл от морзилките все пак. Не всичко в 21 в се решава с груба сила.

82

Анонимен

преди 1 година

На прага сме на ТСВ. Няма да има победители...Дано не задействат член 5

81

Анонимен

преди 1 година

Русия ,ще го яде по-дългия и дебелия.Скоро ще бъде приключено всичко.Русия прекратчи всички граници.Русия трябва да изчезне от земята.Това не е държава,която заслужава да има живот.Трябва да бъде унищожена.

80

Анонимен

преди 1 година

ЛилиПутин да си седи в мишата дупка, че батковците идва да го тупкат

79

Долу саш

преди 1 година

кой каза, че е руска? и да е ние какво пратихме? японски ли?

78

Анонимен

преди 1 година

Гледайте клиповете, хахах. Укро Ц-300 е ударила полски трактор. Хахахах. Божкееей! Укритата не знаят как се ползва ПВО, после някой друг им е виновен.

77

Анонимен

преди 1 година

Българските любовници на путин са се развихрили нещо в коментарите.

76

Анонимен

преди 1 година

Укристанците са изстреляли съветска ракета (естествено с руски надписи). Искат да подпалят света. Искат Полша и цяло нато във война срещу Русия. Ще я имат гаадовете! Ще има атом за всички!

75

Стефан

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ. Съзнаваш ли кой е тоя твой лщбимец Путин. Ако живееше в неговата държава отдавна да си потънал в мизерия. Къде са ти децата, в Русия ли са. Къде си изкарваш хляба..в Русия ли. Нямате си представа за мизерия. Не си ги мерете с диктаторите....мерете си ги с кючеците, джуките и останалите атрибути популярни в България. Идете в Русия и търсете работа. Ще ядете целина докато сте живи...ако ви позволят....то там и целина няма...пиите мазуй..извинете..мазут.

74

НАТО европейска

преди 1 година

държава ли е? Така излиза, ако "Престъпният руски режим изстреля ракети, които са насочени не само срещу украински цивилни граждани, но и се приземиха на територията на НАТО в Полша." - Значи и България е територия на НАТО, както и повечето европейски страни. Значи в Европа има огромна държава НАТО и няколко малки държави, които все още са запазили суверенитета си. Но България не е сред тях.