276

До 316

преди 1 година

Ами към един милиард от бюджета за хотелиерите да дундуркат бежанци от Украйна и към 3 милиарда за хартиени самолети от САЩ сме платили пак от бюджета!

275

Анонимен

преди 1 година

Е дрогари Варшавският договор умря... Вие още не сте разбрали... Комунистическите държави се освободиха от комунизма. Сега Путин иска отново да комунизира Източна Европа. Няма да му се получи.

274

До 313

преди 1 година

Колко точно "милиарди" сме "пратили" за бежанци и къде точно сме ги пратили, ако можеш да обЯсниш!?!

273

Анонимен

преди 1 година

Да напиша нещо про американско да не ме блокира администратора, както прави всеки път като пиша про руски коментари! Да живее САЩ..

272

Анонимен

преди 1 година

По радиото казаха че предложението да си дадем Миговете на укрите е на депутат Мирчев от ДБ , като се е позовал на нидерландски сайтове. Аз нямам коментар а вие.

271

До 307

преди 1 година

Ми от милиардите които пражаме за самолети от САЩ и милиарди които пращаме за бежанци, не остава он бюджета явно за защита на границата!!

270

Кире

преди 1 година

Странно че все още има хора, които се надяват на различен резултат от предходните военни интервенции. Имаме си нов фюрер, който си е повярвал, и както и предния ще яде бахура. За него живота на раята няма значение и цел да отклони темата защо най-голяма държава се превърна в бананова република с БВП по-малко от на Корея, ги прати на сигурна смърт. Така както дадоха оръжия и помогнаха на Русия да спре предния фюрер, така сега ще направят и с Украйна. Историята не лъже. Толкова е просто:)

269

Анонимен

преди 1 година

Тая гранична "ограда" за нищо не става. С едни клещи е готова.

268

УУУУ

преди 1 година

Ами да ги пращат направо в Украйна!Какво ни месят във войната на магнатите и корпорациите!?

267

Анонимен

преди 1 година

Не благодарим!!-:)) Хвърчащи Американски тенекии не ни трябват!! Ние Самолети които са ни пазили от НАТО преди 1989 г,Няма да дадем на Украйна,съответно с тях,да се убиват руски войници!!

266

Анонимен

преди 1 година

България е продала на Украйна досега оръжие за 1 млрд. евро чрез посредници. Доста путинофили, които получават пари от Кремъл за да мътят водата в България са вътре в сделките и печелят от тях. Нищо чудно и част от тези пари да стига и до Путин.

265

До 301

преди 1 година

Според теб с граница пробита като швейцарско сирене по която убиват гранични полицаи за Шенген ли сме?!? Ти били се съгласил от държава в която за месец бяха убити 3ма полицаи от мигранти и трафиканти, двама от които прегазени от автобус пълен с нелегални мигранти в центъра на облъстен град, да могат влизат хора без паспортна проверка?!? Май няма да си съгласен, а?!Не само не сме за шенген, ама и визи трябва да ни сложат вече за излизане от БГ!!!

264

Анонимен

преди 1 година

Дайте пример за прокси война която САЩ печели??

263

Анонимен

преди 1 година

Да ги взимат най-накрая ще се отървем от руски таралясници.

262

Анонимен

преди 1 година

САЩ да са спечелили някога някоя прокси война? В Виетнам, Сирия, Афганистан загубиха..в Украйна също ще загубят! Историята се повтаря, но украинците явно не я познават!

261

Практично

преди 1 година

Отърваваме се от летящите ковчези, които се чудим как да поддържаме и получаваме Ф16, макар и не последно поколение, но със сигурност много по-добри и със сигурни опции за ремонт и поддръжка от МИГовете, с напълно съвместими инфраструктура и екипажи като очакваните Ф16 Блок 70 за които вече имаме и обучени пилоти! И всичко това ако наистина е замяна, без да плащаме си е перфектна сделка!

260

Анонимен

преди 1 година

И къде са тежките американски дрони на фронта в Украйна? Няма нито MQ-9 нито MQ-1. Белгия плати преди няколко години 600 милиона долара за 4 бройки MQ-9 или 150 милиона за 1 дрон. Това е съвсем друга категория спрямо това което Украйна сега ползва - Байрактар струва 5 милиона долара което е 30 пъти по-малко. русия не се бие срещу потенциала на САЩ и на НАТО. Стана за смях. Просто русофилите ви е срам да си признаете и затова твърдите, че ядете бой от НАТО. Ама НАТО не е пратило тежките оръжия.

259

Анонимен

преди 1 година

Това виц ли е?Тия единствени ни спъват за шенген ,сега подаряват.Ръчкат ни,да сме фронтова линия.Да си ги подаряват на Зеленски ,нас д не ни мешат.Всички знаем,какво е посредник,едно голямо Л.

258

Анонимен

преди 1 година

Тези, които се сражават на страната на Путин са болшевики, не са руснаци.

257

Възмутен

преди 1 година

Тез яката ни навират в боя и ще ядем бахуря 100%