27

До морски

преди 1 година

Русия воюва с Украина.Трябва ли България да остане без защита като изпрати старото руско въоръжение на Украина преди да има ново,с което да може да подсигури националната си сигурност?

26

Анонимен

преди 1 година

Oт кога на 20 - тина пропаднали алкохолика и неудачника му се вика "протест"??? А лозунги "Не на войната" да ходят да издигат пред руското посолство

25

Анонимен

преди 1 година

Ay , каква платена измeт ! Ходете , да протестирате против войната в Москва ! А,не става нали ?? Национални предатели !

24

БРАВО

преди 1 година

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИНИЦИАТИВАТА! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПАЗИ НЕУТРАЛИТЕТ!

23

Анонимен

преди 1 година

Тези, които издържаме държавата и плащаме пенсии, заплати на лекари и учители, решаваме за военната помощ, защото НИЕ сме държавата. Да не забравяме, че една шепа хора генерираме 20% от БВП, а останалите работещи генерирате едно голямо НИЩО. От тая една шепа 95% сме избиратели на ДБ и ПП.

22

Анонимен

преди 1 година

Интересно про-руските групировки вдигат правят протести и вдигат плакати "Не на войната" в европа, но същоте тези протести и плакати в Русия са забранени.

21

Не Се Заблуждавайте

преди 1 година

Политическо Решение - Няма! Винага така е било и така ще бъде!!

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Вземем ли властта, пристигнат ли американските изтребители тук в България веднага ги подаряваме на Русия. Щом русофобите искат да цакат България и да ни подаряват руското оръжие на украинците, и ние можем. Ще им покажем, че и ние можем така.

19

Эвропейски Союз

преди 1 година

уж беше за Свободната Любов и всеки да може да се Обича със Всеки Независимо от Пол, Раса и Националност, но някак да Обичаме Русия и Путин - ни е Забранено! Дори Руските Телевизии ни Спряха - щото и Свободата на Словото и Пресата е Ценност на Демократите-Либерали от Брюксел!

18

Анонимен

преди 1 година

Копейкин пак докара автобусите. Гунчева го разкри как плащал за автобусите да събира маргинали от цяла България и да ги кара на протест в София. И пак май повече от 200 чоека не е успял да подкупи.

17

морски

преди 1 година

Русия е агресор бе аланколу ...Брутално нападна съседа си.Какво искаш повече от това...

16

До анонимен N 6

преди 1 година

След като можете да изисквате като данъкоплатец,моля да изискате и доставянето на платените F-16.

15

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати доставят военна техника на 167 от 195-те държави в света днес. Очевидно огромна част от американската икономика зависи от годишния обем на износа на оръжейните производители.Тридесет и четири от 46-те настоящи конфликта в света, или около две трети, включват една или повече страни, въоръжени от Съединените щати. Продажбите на американско военно оборудване на чужди правителства през фискалната 2021 година възлизат на 138 милиарда долара

14

Муахаха

преди 1 година

щом сте Пред Парламента, а не Вътре - нищо няма да се Промени!

13

До 6

преди 1 година

До Анонимен-6---Ти ще тръгнеш ли на война господинчо? А чувал ли си как гърми оръжие? Знаеш ли какво е да тичаш и от зор да виждаш всичко черно и червено наоколо а да стоиш на студено гладен и жаден. То войната не е като на компютъра !!! Топ платец бил То ако сте платци на данъци няма да сме толкова зле.

12

Анонимен

преди 1 година

Тия копейкаджии дето сега ревът че не искат война, когато ни нападнат нас, първи ще се скатаят и ще избагат, за да не отидат на фронта.

11

Гиб Мелсън

преди 1 година

То много лесно с парите на русофилите да пращаш оръжия на Украйна. Нищо, ние пък някой ден ще подарим американските изтребители на Русия. Само да дойдат в България и веднага ги подаряваме на Русия. Да разберат тогава смахнатите русофоби какво означава да пращаш съветско оръжие на Украйна.

10

Анонимен

преди 1 година

Преди Нинова поне го продаваше, сега искат да даряват?! А ние с какво ще останем и какво да дарим от малкото, което имаме. От С 300 има два дивизиона, един пази АЕЦ-а , друг София. Кой да дадем? Освен този , който пази София.

9

Защо

преди 1 година

Нямаме моралното право да се намесваме във война между народи които са наш " ближен". И Руси и Украинци са умирали за нашата свобода. Вместо да посредничим за изясняване на споровете между тях ние вземаме страна и ставаме участник макар и косвен в конфликта. Но нашите политици са продажни и купени от САЩ . Те защитават чужди интереси а не тези на народа си. Не можем да се мерим с големите . Но можем да спечелим уважението им с ум и разум който уви липсва у нашите депутати или поне в повечето

8

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха толкова жалки, щяха да са смешни!