140

Анонимен

преди 1 година

На фронта руснаците не са мръднали и със см. напред в резултат на тези ракети дето ги похарчиха за атака на мирни селища. Това не е рационално водене на война, а действие на човек воден от чувства. Украинците действат 1000 пъти по-умно в тази война. Ударът над моста беше само за да се види какво трябва да се направи за да се унищожи следващият път моста.

139

Анонимен

преди 1 година

Не чуха и Путин преди няколко месеца, когато заяви, че Русия още не е започнала. Предпочетоха да живеят в света от лъжи на Зеленски и западната пропаганда за ръждясалите руски оръжия, деморализираната руска армия, украинските герои генерали на корицата на Тайм и семейство Зеленски във Вог, докато Западът наливаше милиарди в една от най-корумпираните страни в света по индекса на "Трансперънси интернешънъл". Всеки опит да ги върнеш в реалността завършваше с обвинения в путинизъм и четирихилядник.

138

Русия е много слаба

преди 1 година

Суровата истина е, че Русия се оказа освен икономически и военно слаба. Никаква идея какво да правят на бойното поле, хаотични действия, некачествен боен арсенал, демотивирана войска, която е непрофесионална и много ниско платена. Една страна малка като Украйна, извън Г7, Г20, ЕС, НАТО и т.н. ги прави за посмешище. Едно е повече от сигурно, че Русия няма капацитета да спечели войната.

137

Съдче брат

преди 1 година

Тия озлобени ***, които видяхме, че не са никак много - *** - 10% абсолютен макс при 30% гласували, демек вие когато бяхте най-надъхани, да знаете, че никой не е гласувал. Да знаете, че след като Русия изгуби войната и се осъдят лека-полека всичките военни, политици и чиновници, се минава към населението, което е подкрепяло агресора (както беше и все още е с Нацистка Германия). И само да ви кажа, в интернет, нищо, ниога не се губи.

136

Анонимен

преди 1 година

Путин е политик-легалист.Движи се изцяло в рамката на международното право.Често е критикуван от своите за това,защото не е като американците,които го нарушават непрекъснато,но не им пука.Днешната операция на Русия по нищо не се различава от израелските атаки над Палестина,когато Палестина изстрелва ракети по Израел.Тя е антитерористична.Кравароробите така и не разбраха,че на 24 феврурари започна Специална военна операция на територията на Украйна.Янев,който не беше още политик им го каза.

135

Анонимен

преди 1 година

Ако можеше Русия да окаже влияние на фронта щеше да окаже. А то вместо това се харчат ракети за безсмислено убийство на украински жени и деца. Наистина безсмислена атака от страна на Путин. Този ще се окаже голям ***, що се отнася до воденето на война.

134

Анонимен

преди 1 година

Искрено забавляват опитите на русофилията да придава на всяко путиново действие ореола на някакъв невероятно мъдър ход, следствие от сложна стратегия и неминуемо водеща до разпада на Запада, или поне притискането му в ъгъла. В същото време войниците му сами си купуват дрехи и аптечки, че да воюват из Украйна.

133

Гиб Мелсън

преди 1 година

Много се прецакаха украинците с този камион на кримския мост. Сега кремълския джудист и хокеист има пълно оправдание за да избомби цялата инфраструктура на укрите. За какво им трябваше да барат моста. Голям автогол.

132

Анонимен

преди 1 година

Русия нищо не може. Тя ако можеше, щеше да превземе Киев и цяла Украйна. Явно не може. Това с ракетите вече е гледано. Нищо ново. Това ще принуди Запада (и вече го принуди) да доставя на Украйна повече и по-модерни оръжия. От което ще страда Русия. Защото на фронта ситуацията не се е променила. С това, че избиват цивилни граждани във вътрешността на Украйна по никакъв начин не променят нещата на фронта, където Русия отстъпва във всички направления. Така ако си харчат ракетите, то пред Москва...

131

Анонимен

преди 1 година

Западната пропаганда е много по-опасна за нас от руската. Ние сме от западната страна на тази барикада и ще пострадаме първи от пълната неадекватност на политиците-нагаждачи или ястреби. Вчерашното споменаване във видеоклип с Путин на България не е случайно изпуснато, независимо каква е истината за този камион. Ние сами се подложихме като поле за експерименти за изпитание в двете посоки и това никак не е добре. Ако има някакви политици с акъл в тази страна е добре да се опитат да намалят щетите. Как - не е наша работа, а тяхна. Затова сме ги избрали.

130

Анонимен

преди 1 година

Касапина от Алепо се е развихрил май...

129

666

преди 1 година

Не стрелят по никакви военни обекти , а по жилищни сгради и невинни граждани умират.Защо Путин не е изправен още пред трибунала в Хага, да отговаря за престъпления срещу човечеството?

128

путинопитеците

преди 1 година

*** са едри такива дребни свити душици, сковани в прашната течаща панелка, безимотни, безпарични и нещастни. Трябва да ги съжаляваме не да ги трепем, както каза колегата по-долу. Добре, че са малко и са незначителни!

127

русия е терорист

преди 1 година

русия е държава терорист. А иначе губят войната - ако не губеха нямаше да вдигат залозите.

126

ВАСИЛИЙ ЗАЙЦЕВsniper

преди 1 година

Слава НА РУСИЯ.....КИЕВ ДА СЕ ПРЕДАДЕ , И ДА КАПИТУЛИРА..ЗА ДА ИМАМЕ МИЛОСТ..АКО ЛИ НЕ---ЩЕ ИМА КРЪВ ЗА КИЕВ...УКРАЙНА Е РУСКАЯ ЗЕМЛЯ..УКРАЙНЦИТЕ СА ПОБЪРКАНИ, ДЕГЕНЕРИРАЛИ РУСНАЦИ..УКРАИНА--НЯМА ТАКЪВ ЕТНОС, НИТО ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.......ПАК ДО ПОЛША ЩЕ СИ БЪДЕ РУСКА СОБСТВЕНОСТ..КАКТО ТРЯБВАШЕ ДА Е . НО ПРЕДАТЕЛИЙ НИ РАЗРУШИХА ДЪРЖАВАТА = ПОБЪРКАНИ ЧУЖДИ АГЕНТИ И АЛКОХОЛИЦИ--ГОРБАЧА И ЕЛЬЦИН .

125

Анонимен

преди 1 година

Путин се опитва да пази хладнокръвие, за което е критикуван от своите и оперира бавно,но внимателно.Той ескалира внимателно конфликта,използвайки слабостта на Западния свят,пленен от телевизията и либералната нарцистична психология,която приема желаното за действително.След половин година боеве в Източна Украйна,които бяха водени със 100 000 армия от наемници той предизвика рецесия в Европа,а след днешния показен рейд над цяла Украйна притисна Запада в ъгъла.

124

Анонимен

преди 1 година

Хубава страна беше Украйна..ама БЕШЕ!

123

Анонимен

преди 1 година

Дори и тактическо да пуснат руските пиандурники, това само ще ускори изхода от войната.

122

Hm

преди 1 година

Га бомбихте Домбас ни ривахте, га палехте хора в Одеса ни ривахте, га взривявахте мостове ни ривахте, каквото посееш това ще пожънеш.

121

ред стар

преди 1 година

белия, нещо много се зачерви, внимавай да не получиш някой непредвиден инфаркт..Инак на въпроса- и един човек да са убили укрите, пак е достатъчно за да получат подобаващ ответ