75

Бесен

преди 1 година

Този не е никакъв президент, а руски резидент! Достоен наследник на агент Гоце, който също се подвизава на Дондуков два мандата! Засега не дава никаква причина да не се срамувам от него!

74

Щерю

преди 1 година

ДБ са юдо-комунисти и децата им...

73

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна бъде премахната от картата след евентуален успех на руската армия, то тогава всички по малки държави граничещи с по мощни военно държави.Колко им остава и на тях.Това е началото на световен хаос.Точно поради тая причина бе създадена ООН.За да има международни правила.И тия правила да пазят по малките държави от по големите

72

ГЕРБЕР

преди 1 година

Пълен из.род си Радев.Нашите партнъори от НАТО очакват от нас да поведем войната. Друга седмица правим коалиция с ДП , ДПС и още една патерица ,онова твоето генералче . Само със цел да сглобим правителство срещу *** което да работи в интерес на нашите приятели от САЩ. Ти за какъв се имаш да спъваш плановете на САЩ. Явно много си си повярвал. От Козяк вече чертаят планове да те трупясат !

71

Моят Президент

преди 1 година

Бих гласувал пак за него ако можех. В трудни моменти като този се разбира кой какъв е. Внуците ни ще го учат в учебниците това.

70

Анонимен

преди 1 година

Ако Унгария бъде премахната от картата след евентуален успех на руската армия, то тогава всички по малки държави граничещи с по мощни военно държави.Колко им остава и на тях.Това е началото на световен хаос.Точно поради тая причина бе създадена ООН.За да има международни правила.И тия правила да пазят по малките държави от по големите.

69

Анонимен

преди 1 година

Тука някъв клоун голям рев ... щял да влиза във войната. Абе смешньо твоя радев от Март месец говори за въвличане? Всички държави дадоха оръжие на Украйна? Я покажи коя държава е въвлечена във войната ?:))) Аман от емоционално нестабилни памперсии

68

Румен Радев ще

преди 1 година

остане в историята като президентът, който застана на пътя на едно безумие. Колкото и от ДБ = Демократичен Укронацистан да пищят, няма как да промянят това.

67

Анонимен

преди 1 година

Смело! Браво на Радев.

66

Анонимен

преди 1 година

Bravo na prezidenta!

65

Анонимен

преди 1 година

Радев иска да е задунайски губернатор на Болгарска народная республика!

64

Анонимен

преди 1 година

Единствения разумен политик в България, освен Костадинов!

63

Браво Радев

преди 1 година

Поклон пред теб че не се оставяш на инсинуациите и натиска отвън и отвътре. И взе решението което е най-добро за България!

62

Анонимен

преди 1 година

Покажете да видим по държави кой как е гласувал.

61

Анонимен

преди 1 година

До 63 Ей клоун пак ли ще правите блиц кръг :))?Ясно пак ще ядете бой хахахахаххаа айде събуди се вече. 200 000 армия ще бъде пръсната с дронове и Himars още на границата .

60

ЕЛИ

преди 1 година

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА--РУСКИТЕ ВОЙСКИ В УКРАЙНА А ЗЕЛЕНИЯТ ИСКА ДА ВЛЯЗАТ И ВОЙСКИ НА НАТО, КОГА ТОЗИ ЗЕЛЕН ЧОВЕК ЩЕ УЗРЕЕ

59

Целта е следната

преди 1 година

Украйна ще бъде премахната от картата на света като национална държава, а в това което ще остане от нея след кампанията, най-вероятно държава с големината на Румъния без излаз на море, ще бъде инсталиран нов управленски елит ,който е по-благосклонен към Русия и по-малко склонен да си сътрудничи със САЩ.

58

Анонимен

преди 1 година

Тоя е по зле и от Роската. Оня поне имаше позиция срещу комунистите. Тоя басиии страхвливеца... :))) Жалка картина . Излага България пред нашите съюзници!

57

Почва се

преди 1 година

Мобилизацията на 300,000 е само началото. Вече се знае, че има и поне още 150,000 подготвени за директен сблъсък. Отделно в четирите региона, които наскоро се присъединиха към Русия кипи мобилизация на стотици хиляди. Беларус разполага с армия от половин милион. Русия се подготвя за грандиозна операция, каквато светът не е виждал от Втората Световна Война насам. Всички канали за комуникация на Украйна, досега милостиво пощадявани, ще бъдат блокирани ,а цялата страна за часове ще бъде доведена до пещерната епоха и изолирана напълно, с пълен контрол по небе, земя и море.

56

Анонимен

преди 1 година

И Ердоган не е за НАТО на Украйна. Явно има защо !