12

Нагъл до безобразие

преди 1 година

Няма такава наглост като Борисовата и анализачите около него. То лъжи, крадене, заплахи, махайсебе

11

Евроатлантик да си

преди 1 година

Избора на 2-мата кл0уни си го превеждам така: "Важното е да са евроатлантици"! На днешния ден евроатлантик да си, друго не ти трябва!

10

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ Е СТРАШЕН АКТЬОР. И ПРОСТИТЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ

9

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да се прави нездравословна коалиция за да може да гласувате по съвест, а не партийно. Сега е време да докажете всички партии че работите за България, а не за своите интереси. Важните за България решения, трябва да ги вземате, независимо от коя партия сте. Щом като Бойко се хвали че е еявроатлантик и ще помага на НАТО и Уктрайна, нека го докаже с гласуване, а не с измислени коалиции.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Когато всички *** отидат В Матушка Просия.Вансеремос дрОгари.

7

Запознат

преди 1 година

До Анонимен. А вие русоробите, какво правите в България? Заминавайте за Мордор, х*йло обеща руско гражданство, които отидат да избиват украйнски деца.

6

Строител

преди 1 година

Бойко направи каквото можа, от тук нататък Кокорчо и Кики ще станат най-мразената партия и до март 2023 ще се стопят до 5-6%. Въпроса е, че ще стане много лошо за България, като разни популистки партии напредват към върха. ГЕРБ в следващите 10 години все ще са първи, това е ясно. Но колко можем да издържим без управление? Меко казано е, че постъпват несериозно от ПП, но като се вземе предвид, че дори не са български граждани е ясна позицията им. Хайде останете си със здраве!

5

Анонимен

преди 1 година

Ами как да го разберат човека.Иска си да краде, да лъже,да обира банки и те не му разрешават.Търси си правата и те не му ги дават

4

Lina

преди 1 година

боцИ го държат на каишка и прави, каквото му наредбата, така беше с македония, така е и сега.Цел - да вкарат Бг във война , с помощта на кикови и лодките . Оръжие и военни вече се изнасят. Всяка вечер ги виждаме по магистралата.

3

Анонимен

преди 1 година

На китарата Боко Тиквата...(music)

2

Анонимен

преди 1 година

Голем артист.Направо е за Оскар

1

Анонимен

преди 1 година

Всички евроаталантици заминавайте в Украйна. Тука не ви искаме.