23

Зеленски

преди 1 година

Украйна ще спечели защото Байдан каза така!

22

Анонимен

преди 1 година

Русия вече спечели... спечели една територия с големината на България! Пък кууучетата нека си лаят...

21

Анонимен

преди 1 година

Много експерт, много чудо. Всичкото либеераст - военен експерт! :) Путин ще си вземе 4-те укро области, ще ги анексира, пък вие тук си разказвайте козяяшки приказки как загубил. А да, и светът нямало да ги признае! Ми ОК, не ги признавайте бе! :)

20

Сатер

преди 1 година

Тоя се изтропа на воля. Сега кой ще го избърше?

19

Анонимен

преди 1 година

То Путин и да спечели, Байдън, Шолц, Тръс и Макрон ще поздравят Зеленски да победата хаха

18

Анонимен

преди 1 година

На всички арестувани са им връчили призовки за мобилизация. Дори адвокатите им са ги посъветвали да ги приемат и подпишат, иначе 10 години затвор. хо-хо-хо Колективният запад пак уцели гредатат с платените си протестъри.

17

Путн

преди 1 година

Дори да не спечелим поне ще загубим

16

Анонимен

преди 1 година

Бягаййй - хахахахаха

15

Анонимен

преди 1 година

Скритите и прикритие комунистически рожби на властови позиции вече не могат да се оправдават.Цялата ченгеджийски и репресивна структура на СССР вече излиза на последен бой.Разбира се и на Патриарх Кирил му е наредено да излезе.И макар неохотно той има дългове .Дългове за поста си.Всичките съмнения , още когато Путин употребява мюсюлмани ( чеченци)за войната ,уж за защита на православието са пунта Мара.И сега , ако русофилите в България не го проумеят кого защитават .Че стават съучастници в един

14

Анонимен

преди 1 година

Постепенно заглавията се променят. Очакваме заглавия "Путин може и да спечели, но ние няма да му признаем победата.", "Путин си взе Украйна, но друго няма да му дадем!", "Путин няма шансове в Молдова!", "Путин няма да спечели в Молдова, но може да направи безумия"... И т.н. Шаблона е ясен.

13

Жебок

преди 1 година

До Анонимен 4 - Лично аз не вярвам на това! То и сега има откровени нападение с/у пограничните области на Русия с Укр. - Белгородска, Курска, Брянска.... Всеки ден от поне 10 дена насам! Е, къде е войната тогава?! Нали така е казал Путин? Да, казал е, ама да се направи е вече малко по-трудно! Не че ще ги отпускат... но няма да е таква остра война, каквато се казва официално. То не им и трябва на русите! Просто новите 4 области ще поемат малко от ударите по горните 3 пригранични области. Толкоз

12

аз

преди 1 година

".....се превърна в елит от сътрудници на ДС и организирана престъпност на базата на куфарчета с пари от явни престъпления," - това прилича ли ви на една балканска държава?

11

Петър

преди 1 година

Очаквано - РУСИТЕ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

10

---------

преди 1 година

Управлението в България работи на същия принцип като в Русия. Преди години ни смачкаха и продължават да ни мачкат по същия начин.

9

Жебок

преди 1 година

Поредните опорки от САЩ.... В заглавието има едно 'но', ала частта преди това 'но' НЕ противоречи на частта след същото 'но'.... Тогава: за какво се използва този изказ? За развиване на пушилка, за размътване на водата. Нищо повече! Нито Путин (Русия) ще пусне ядрени бомби, дори и малки, нито пък янките са готови за това! Но пък през време на пушилката янките яко се прегрупират в Европа (за който не е забелязал) :)))

8

Нане

преди 1 година

Пропагандата надмина гьобелсовата... Защо постоянно се дава думата на едни и същи краварски грантаджийски слуги... ===)))

7

Анонимен

преди 1 година

Ба, малка мобилизацийка и оревахте света, безумие било... аме мисир, безумието в покрайна е на МАКС от ДЕН 1

6

toti

преди 1 година

Русия се ,,*** в лицето на Европа и НИКОГА вече няма да бъде приятел,а ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ !!! ВРАГ НОМЕР 1 !!!

5

Анонимен

преди 1 година

До 1 Ахаха. Даже и области, които не са под руски контрол, вече "не били част от Украйна "! Чакат ви големи разочарования и то в много близко бъдеще , но то вие сте свикнали. Ще ги преживеете и тези. :)))

4

Анонимен

преди 1 година

До сега беше военна операция но след референдумите всяко нападение на Луганск и Донецк ще се счита като нападение срещу Русия и обявяване на война а тога в с украина е свършено веднага. Товая го каза Путин в Телеграм но в евроатлантикоукрофашистките медии няма да се види никъде.