34

Немо

преди 1 година

Ама разбира се...скоро се очаква да достигне нивата на доверие към Тодор Живков.А "недоверчивите" спрямо личноста на Вожда, ги пращат на фронта или в трудови колонии, естествено след разпореждане от "независимия" съд.

33

Предложение

преди 1 година

Предлагам в Баклава и Юзум да земат да разфърлят малко трупове по улицата и да пуснат снимките по Дойче Веле и CNN, а после госпожа Урсула фон дер Лайен и Жозе Борел да пристигнат в Баклава и да се снимат с покрусени лица пред чували с трупове. Може нещо трогателен разказ такова как педикюриската Оксана разпознала по маникюра своя клиентка в един от труповете докато си разхождала кучето между труповете и се загледала в него. И да внимават труповете да нямат бели ленти.

32

Анонимен

преди 1 година

То и подкрепата към Хитлер беше голяма от германския народ.

31

Анонимен

преди 1 година

Руският човек по акъл и работливост (мързел) е като арабина! Лежи край петролния кладенец и нищо друго не върши нито се опитва да измисли! Не може ,пък и това му е достатъчно като минимум! От един дол дренки са с арабина! Чакай от тоя някъв принос в човешкия прогрес! По скоро ще деградира до май_уна!

30

Западняк

преди 1 година

Основният въпрос е дали руснаците ще могат да бъдат превъзпитани. Защото ако след краха на Русия начина на мислене продължи, след време ще трябва пак да се повтаря същото. Разбира се, този въпрос съществува ако решим Русия да продължи да съществува, което не е сигурно.

29

Слава на Путин!

преди 1 година

Велик държавник и политик. Слава на Путин!

28

Анонимен

преди 1 година

Пригответе се за разпадането на Русия, пише за в. "Дейли телеграф" Бен Ходжис, бивш командващ въоръжените сили на САЩ в Европа.

27

Обам Бараков

преди 1 година

Ши скача я! Щото рашките добре осъзнават че Украйна е примката и бурето на бесилката която спретнаха наглосаксите за Мечо! Да ама Мечо вече е голямо мече и лошо ще напляска оня нашмъркан клоун в Киев хаха.

26

42

преди 1 година

Последните 2дни украинската атака спря и беше обърната в обратна посока, настъплението им към Херсон се провали, даже изгубиха Лиман. Унищожени са 8 единици Химарс край Кривой рог и група от 250 западни наемници край Давидово. Очаква се до средата на следващата седмица руснаците да си върнат контрола върху Изюм. Оттук насетне украинците ще трябва да изберат вариант, да изгубят Харков, Киев или Одеса!?

25

Анонимен

преди 1 година

Атанас Атанасов от "Демократична България" заяви, че след изборите ДБ ще се съгласи да пусне БСП в управлението само ако БСП застане на страната на Украйна и се обяви срещу Газпром.

24

Лъха на национал

преди 1 година

Социализъм в Русия много жалко!

23

Анонимен

преди 1 година

съобщи руската информационна агенция ТАСС. Що за рсука пропаганда? Какво е казала ТАСС е все едно какво казва Песков и Захарова. Това е руска пропаганда. Те винаги казват,че подкрепата към Путин се увеличава, независимо ,че беше 88%,а сега е 81%.

22

Слава Россиа

преди 1 година

Сатаната живее на запад!!

21

Анонимен

преди 1 година

Светът със своя прогрес се изчерпа отдавна. За едните богатство, за други мизерия. И тези, които са свикнали да заграбва, не се спират.

20

Предложение

преди 1 година

Предлагам в Юзум и в Баклава да открият масови гробове с поне 10 хиляди тела с доказателства за зверства и Урсула и Жозе да пристигнат в Баклава и да направат една покъртителна фотосесия с покрусени лица пред чували с трупове жертви на руските зверства.

19

Анонимен

преди 1 година

Е то,като гледат в Европа и Америка кои управляват,как да не си го харесват руснаците.

18

Хехе

преди 1 година

Въпросът в анкетата е бил формулиран така -Подкрепяте ли Путин или ДА?

17

Анонимен

преди 1 година

Ние като имаме толкова партии и подкрепата е разпределена хаотично, какво направихме? А даже нямаме ресурси. Вижте как богатите държави източват ресурсите на бедните. Прочете за Шел и Кока Кола в Африка. А световната банка, а световната здравна организация? Ние сме отдавна в клопката. Накрая всички държави ще се поклонят и ще бъдат управлявани от Антихриста.

16

Анонимен

преди 1 година

Путин е бил единственото предложение за подкрепа!А интервюираните къде ще идат, че няма да го подкрепят?

15

Уонко Нормалния

преди 1 година

А след Путин? Ще дойде някой Сталин стил и ще ревът, че го няма Вова.