55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 - като гледам как върви първият етап , няма да дочакаме втори , трети и т.н. етапи

54

Анонимен

преди 1 година

Догодина по това време няма да има Русия, а независими государства. Путин ще се самоубие до края на месеца, защото има достойнство. Да му мислят пионките му в Русия и по света, защото имената им са написани в един кремълски тефтер

53

Анонимен

преди 1 година

Всичко зависи от колониялистите

52

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме че Украйна няма танкове, а днес Шолц за 100 път и отказа да даде!

51

ДжоБаеца

преди 1 година

Да използва но ще яде дебелия краварски ...

50

Анонимен

преди 1 година

Украйна е само първи етап на специалната военна операция. След украйна следва втория етап. И руснаците няма да се церемонит с врaговете - както и с градовете им. Натовските генерали не могат да си позволят такова СВО.

49

Анонимен

преди 1 година

Промените в глобалня световен ред са необратими.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47Това е болест ве мен, не се лекува русофилството, щото е един вид шизофрения :)) Ако ги питаш какво е това нещо "руски свят", никое русофилче не може да ти обясни, а ако ги питаш дали китайците или индийците искат да са в така наречения руски свят, тогава почват да пелтечат :)))

47

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население (целенасочено, да сломят морала), много по-страшни които покриваха с килим от бомби градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

46

Анонимен

преди 1 година

Все едно да влезеш при бялата мечка за да видиш дали ще те изяде.

45

Българин

преди 1 година

Смешни сте...

44

Анонимен

преди 1 година

Не искаме да разбираме дали ще използва. Ако не използва добре, ама, акоизползва ко правим?

43

ХИЧО

преди 1 година

Като свършат откачените в психодиспансерите,жужето няма откъде да набира войска.

42

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,тая ..МРЪСНАМАНТРА със "заплахата Путин да използва ядрено оръжие" е..направоГНУСНА !...Той НЯМА никакъв повод да използва тая крайна мярка !..Няма и никакъв интерес !..Едно такова действие от негова страна би взривило целия свят,а целта на инвазията НЕ е такава !..Просто ПЛАШАТ ГАРГИТЕ с такива твърдения..Впрочем,Русия далеч не е използвала възможностите си..И това СПОРЕД МЕН се дължи на нежеланието им да разкрият с какво разполагат..Пазят "тежката артилерия" за друг,сериозен конфлк

41

Анонимен

преди 1 година

Русия и САЩ в момента имат общ интерес - икономическото инищожаване на ЕС. ЕС е мощен икономически съюз и инищожаването на икономиата му ще продължи години. Военната операция ще продължи дълго, Русия има и пари, и ресурси и всичко, а ЕС се гърчи в енергийна и икономическа криза.

40

Анонимен

преди 1 година

Много са ми интересни русофилите. Сакаш си представят, как тях руските ядрени оръжия няма да ги засегнат, защото са подкрепяли Путин. Дали се усещат, че след тактически ядрен удар по Украйна, ще живеят не повече от няколко дена и ще проклинат, че не са умрели веднага?

39

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме че повече от половината руски танкове с който Путин нахлу в Украйна се оказаха негодни.А останалите бяха поразени от украйнците.Така че и тези прословути ядрени ракети са същата стока.Русия е капитулирала.всичко останало е само руска пропаганда,шаш и големи лъжи.

38

Анонимен

преди 1 година

Значи САЩ са участвали и даже започвали 20 военни конфликта през последните 35 години, но никога не са санкционирани или осъдени за военни престъпления от международен съд!! Я обясните моля?

37

Анонимен

преди 1 година

Ще използва памперси и тоалетна хартия.

36

Путин притиснат

преди 1 година

Толко много, че Шолц и Макрон му си обадиха за 4 часа разговори миналата седмица! Да го молят!