58

Свобода

преди 1 година

мале, мале в много страшна реалност живеем, Герб владеята всичко, дори и социологията, тоталитарни като БКП, хора излезте и гласувайте, накарайте и вашите близки, естествено или за Демократична България, или за Продължаваме Промяната. Да си върнем България!!

57

Марков

преди 1 година

Само промити мозъци и луди хора могат да гласуват за ГЕРБ. Или такива, които крадат от държавата, а ГЕРБ им прави чадър! Хора, събудете се! В никакъв случай НЕ гласувайте за тази мафиотска формация. Спомнете си какво беше, когато бяха на власт! Всяка друга партия без ДПС и БСП е по-разумен вариант! Избоът е Ваш.

56

Анонимен

преди 1 година

До 56 сайта които сте посочили е свързан с варненски бизнесмени, с който Бойко Борисов се недолюбва с тях от времето на ранните 90-те. По принцип Борисов заобикаля гр. Варна като попарен.

55

Зозо

преди 1 година

Казал съм ви, Боко и Доган ще ви покажат как се прави :)))))))))))))))))))))) Може и да купят некой руски "патриот" от Иzраждане на живо тегло ако се наложи :))))))))))))))))

54

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Възраждане ще ги отвее всички евроатлантически партии, ама няма как да го признаят предварително!

53

П.К.

преди 1 година

Големите лъжци и крадци никога не могат да стъкмят нормална партия. Особенно пък тия, що показаха най-долните и мерзки "качества", които избуяват и с гръм и трясък се провалят. За нанесените огромни щети на икономиката на България, на хората от България - ПРОКУРАТУРА, разследване, СЪД и решетки. Само така ще бъдат наказани.

52

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще имат такъв процент само ако пак успеят да фалшифицират изборите или ако откажат хората да гласуват.

51

Анонимен

преди 1 година

И този път на ПП и демократите няма да им стигнат гласове и ще трабва да се коалират пак с БКП(БСП). Но да се надявате Бойко Чекмеджето да спечели е пълен абсурд. Ще има спад в гласовете за БСП, ГЕРБ и ИТН.

50

Сержант

преди 1 година

Пълни глупости. Някой вярва ли на корумпираните агенции за статистика. Заради лъжите си ще горят в ада, ненаядни същества.

49

Анонимен

преди 1 година

Странно, от 2013 година не познавам човек гласуващ за ГЕРБ.

48

Уонко Нормалния

преди 1 година

Яко Смех ей! Са долния мутропитек се наниза на Собственото си чекмедже с Бакии, Бонус и тия на кире улавото. Останките от народец пациент, кучета го яли! Аре Честит Разпад в Последна национална катастрофа и тва е.

47

Пижо

преди 1 година

ГЕРБ няма да управлява, то е ясно. Никога повече. Освен ДПС, трябва и Пинокио да се включи, но не вярвам да го направи. Остава онзи вариант на партии, които не могат да се разберат вече повече ог година. С малко изключение. Очевидно Възраждане няма как да бъде прескочена.

46

анонимен

преди 1 година

Не вярвам на тези платени изследвания,вярвам на моите в които до сега не срещнах симпатизант на ГЕРБ или ДПС,имам много контакти предимно умни хора никой не каза аз ще гласувам за ГЕРБ,а и фамилният"клан"е доста голям и всички са антикомунисти демек против ГЕРБ и БСП защото имаме изчезнал по"време на акцията"след девети за изтребване на интелигенцията/адвокатът Харалан Петров/,а никой не е бил никога попитан от никоя агенция за кого ще гласува!Стъкмистиката е в действие за малограмажните мозъци.

45

Анонимен

преди 1 година

Понзвам само един човек, който някога е гласувал за герп и то защото му бяха назначили фирмата за некъв кетъринг и почистване. Иначе казва никога не би гласувал и той.

44

Анонимен

преди 1 година

До 37 Копейкин е руски патриот. Все пак е патриот но, на чужда държавка.

43

......

преди 1 година

То това като Семейни Войни,попитахме 100 човека.Лошото е че някои ид.иоти ще се подведат.

42

GG

преди 1 година

Ооо да ! Квиченето е до небесата !

41

Тиквоча

преди 1 година

Пак ще се пълнят чекмеджета с кюлчета и пачки охааа

40

Анонимен

преди 1 година

Спорно е. ПП ще спечели според мен. Оставете празните приказки на аутсайдера провинциален бачкатор. Там едно, че са една шепа хора в прованса и второ- масово не гласуват, ако не им дадат по едно кюфте и не кажат за кого. Чалгарите е много спорно дали ще влязат, защото за тия национални предатели няма да гласуват и роднините им. ПП и ДБ са си класика- най-заможните и кадърните на 90% избираме тях. Вече Копейкин си е избор на провинциалния бедняк, който и 100 живота да живее, пак ще е бедняк.

39

Отговорът ми към PIK

преди 1 година

Какви са тези тотални глупости които се публикуват по корумпираните ни социологически агенции. Как хайдуците от ГРОБ които в последните 12 години откраднаха от страната ниоколо 120 000 000 000 лева няма да водят, след като анкетата е платена от собственика на ПИК и пръв негов глашатай и ортак в далаверите - НЕДЯЛКО !!!