42

Анонимен

преди 1 година

Човек трябва да е тотално изтрещял , за да си помисли, че Русия няма ресурс , потенциал и капацитет да смаже една армия като украинската, дори и да е въоръжена с модерно западно оръжие!!!След две години , когато приключи войната в Украйна няма да има един работещ завод, една електроцентрала читава, а пристанищата блокирали, полетата пусти и незасяти, тоест образно казано селяни прости, украинския антируски проект ще приключи безславно, каквито са намеренията в тази война!Агент Тони Веласко!ЦРУ!

41

Иван

преди 1 година

реално Украина заедно с НАТО ПЕЧЕЛИ войната - 24 села и градове за 4 дни е много но и с цената на много жертви и повече от 8 хиляди ранени

40

Анонимен

преди 1 година

Усещам как скоро Украйна ще понахлуе малко на руска територия и ще спретне един референдум, само за да унижи Путин и да покаже на всички каква пунтамара са подобни референдуми, под дулото на автомат.

39

Анонимен

преди 1 година

Айде обратно в ***

38

Анонимен

преди 1 година

Жожже в бункера оня ден късало генералски пагони гьотере!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "Не обичам Русия" Русофилът лъже сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спи.

36

zеленски

преди 1 година

До 32. Ще има нъц. До няколко месеца всички окупирани територии отново ще бъдат украински. А такива като теб ще останат с яловите си прогнози и пръст в червения г,з.

35

Психотерапевт

преди 1 година

До Анонимен 34 Говори ми. Помага ти. :))))))

34

Анонимен

преди 1 година

Не обичам Русия, но мразя господарят на Европа САЩ! Мразя да съм роб на Щатите в нео колонията им ЕС! нас и един фейк референдум не ни направиха от САЩ преди да ни колониализират..само бетаха пари на поритиците, медиите, НПО тата, посолството,платените тролеи, за да стане всичко доброволно!

33

Патриот майтапчия

преди 1 година

Как е др Шойгу? Некой виждал ли го е последната седмица?

32

Дьо Гол

преди 1 година

До Василев Сега Западът дава възможност на Украйна сама да се бори за свободата си като й доставя правилните оръжия. Ако Просия използва диспропорционални средства, Запада ще отговори.

31

геополитика

преди 1 година

да обясня на баллъците войната се води съвместно от щатите и русия и е срещу дженндърска европа нарочно се протака целта е да обеднеете русия ще се стабилизира а америка ще забогатее оня зеления и той е актьор в цирка победените ще сте вие вижте си цените в държавите байдън и вовата си топкат топката оня китайския си мълчи щото го устройва газта потече към азия само вие сте преееваните камилчета

30

Анонимен

преди 1 година

Крим е руски, Донецк и Луганск също са руски!!Свикнаха ли западните лицемери и слугите им у нас???

29

демократ

преди 1 година

До 26. Баси колко си скаран с истината. Ама ти наистина ли си нямаш понятие какво е при демокрациите или просто така от злоба?

28

Анонимен

преди 1 година

До империя на злото Не са наивни. Морално пропаднали са. Това са две различни неща. При второто човека избира нарочно да служи на Империята на Злото.

27

Анонимен

преди 1 година

Ще има референдуми............1/2 от Украйна ще се присъедини към Руската фадерация!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Хитлер е бил по-демократичен от Путин: Провел е референдум из цялата територия на Австрия, дали одобряват Аншлуса към Третия Райх, на който над 90% от австрийците отговорили със "JA!".Сега Австрия отдавна е отделна държава от Германия. Само казвам де.

25

ха ха

преди 1 година

Май скоро време на руския народ ще му писне и ще иска да се присъедини към Украйна

24

Анонимен

преди 1 година

До 25 Ама какво означава референдум организиран от чужда държава. Ако утре Турция реши да направи такъв в Кърджали е много вероятно местното население доброволно да гласува да мине към Турция. Това тогава няма ли да те накара да се почувстваш ограбен като българин.

23

анонимен келеш

преди 1 година

Преди години един *** писа тук,че е много хубаво как русия е анексирала Крим,защото руските ракети щели да идват до София много бързо само за 5 минути:):):)Комунисти бе:):):)