189

Анонимен

преди 2 години

Има ли са време за реакция, ако бяха с 5км повече, сега щеше да си мазно транс петно на пътя

188

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо няколко милиона българи продължаваме да се лъжем. България не е държава. Държава означава да има ред, законност, и справедливост. Това в България явно не е налице. Има анархия и разграден двор където виреят обективно и руски, американски и немски чужди интереси и виреят теории на конспирацията сред население което е изпростяло до нивото на африканска държава. В Германия глобяват жестоко за каране на електрически велосипед с над 45 км/ч. А в България е анархия.

187

Анонимен

преди 2 години

Не искам да коментирам съществото като цяло, но умствения му капацитет е доста занижен ... излъгали го били за гумите, че ставали за дъжд ... Ако му кажат, че има автопилот сигурно ще пусне и кормилото в движение ... Полицията кога ще се занимае по-сериозно със съществото Емил(и)? До кога пресата ще се занимава да му прави ПР? Явно е болно за внимание, защо му се дава по този начин трибуна на глупостите?

186

Анонимен

преди 2 години

ограничителна заповед за това същество

185

Анонимен

преди 2 години

Награда Дарвин

184

Случаен минувач

преди 2 години

Аз в началото на април се надцених. Карам ел. велосипед, и на кръстовището между "Тодор Каблешков" и "България" свърши зеленото и тръгнах да пресичам на жълто. Ама по "България" откъм страната на мола, тръгнаха по-рано, също на жълто, и един малък Мерцедес А170 ме удари. Хвръкнах и паднах. Господ ме спаси. Отървах се само с навехнати колене (подуха се, слагах лед) и навяхната дясна ръка, без счупено. Оттогава не смея и да помисля да пресичам на жълто.

183

Анонимен

преди 2 години

Емили или Емил? Моля уточнявайте ги тези неща. Доста хора все още се ориентираме по името дали е мъж или жена.

182

Propov

преди 2 години

Абе няма ли загрижени за реда граждани в тая София. Това джендърче е супер нелеп и злощастен пример за вашите деца. Вашите, не мойте. Мойте ги изкарах от помията БГ почти навреме. Та от хуманност и човеколюбие, мъжка чест и семейна ангажираност да се ораганизирате. То всъщност и един мъж е достатъчен, ама да има още няколко за прикритие и алиби. Та да го отстраните това гнило същество от обществения живот. Па и от полицията вероятно тайно ще въздъхнат и със сигурност ще ги мързи да разследват.

181

Анонимен

преди 2 години

Къде е върховенството на закона, ЕС да ни блокира парите.

180

Оператор

преди 2 години

Тази болест (полово разстройство) едно време я лекуваха с лоботомия... Терапията при тва нещо е подходяща и за другите му психични отклонения...

179

Анонимен

преди 2 години

На Южното околовръстно абсолютно всички дереци за уличното осветлението са потънали в ръжда и е доста грозна гледка,която никъде дори по Балканите няма, освен в европейската ни столица. Давам ви жокер, кой трябва да полага обществено полезен труд за подобряване на градската среда,чрез боядисване по 8 часа на ден и в същото време получавайки превъзпитание.

178

Утре ще пребие човек

преди 2 години

Утре може да се окаже пред вашата кола, да пребие семейство или просто да мине под колата на някой човек, който ще си съсипе психиката! МВР, вземете се в ръце! Как може такава анархия! България е безумно толерантна държава!

177

Анонимен

преди 2 години

хаха,поредните 5 мин. слава

176

Анонимен

преди 2 години

Вчера един с тир се обърна заради джип навлязъл в платното му.Ако изскочи така тая пред някой тир ще я премаже!

175

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ни занимавате с тази/ този невменяем/а! Ами ако беше паднала пред някой шофьор, да му съсипе живота???? Това е абсурден човек! Грам не ѝ дреме за другите и е за психиатър! Защото е ОПАСНА ЗА ДРУГИТЕ! Аз не знам държавата какво чака! Да направи глобата 10 000 лева за каране на тротинетка с над 30 км ч

174

Анонимен

преди 2 години

То и на колите гумите стават за дъжд, ама не карат с 200 при проливен дъжд и локви. Джендърския разум май не може да прави по-сложни разсъждения.

173

Анонимен

преди 2 години

Другият път ще и ядат житото щом бърза,ще стигне до Орландовци!

172

Случаен минувач

преди 2 години

Ами в тоя живот кой каквото търси, си го получава. Пребила се е, пързаляла се е по мокрото, имала е късмет, че не я е застигнала друга кола. Но ако продължава така да си играе със смъртта, ще си го получи. Дано само не обвинят някой невинен шофьор за нея. Аз друго не мога да си обясня: Каква ще е тая тротинетка, която вдига 100 км/ч?

171

Оная с косата

преди 2 години

Първия път неглижира реакцията на обществото. А този път - знакът от съдбата. Трети път няма да има.

170

Анонимен

преди 2 години

Ама те и казали,че може да кара с 100.Абе те и Ферари като ти продават ти казват,че може с 300 да върви,ама кой кара с толкова?Има си закон и такива нямат място на пътя.С тия малки гуми не става.