67

Алтаир

преди 1 година

Дори и най-шумните руски папагали на източната пропаганда у нас признават, че Путин е вкаран в капана на дългия конфликт. Като резултат на това виждаме газова война в Европа. А понеже Европа е водена от Макрон Телефониста и Шолц Мекия то всички ние го отнасяме

66

Анонимен

преди 1 година

като е почнал да говори тоз генерал--аре де да каже и 2 думи за АФГАНИСТАН ... как талибаните наебоха НАТО в сочните им гръзове..да каже генерала де

65

ха ха

преди 1 година

САТЕЛИТА НА УКРАЙНА Е ICEYE

64

Анонимен

преди 1 година

Факт e, че Москва не обявява окончателните граници на специалната операция. Лавров преди време отбеляза, че вече не става дума само за ДНР и ЛНР.

63

ха ха

преди 1 година

До 65 Украйна си има сателит купен

62

Анонимен

преди 1 година

До Споко: "Западните ценности ще победят," -- за сега на запад побеждават всички други но не и западните самоубийствени "ценности".. Украинците и те като руснаците са носители на същия пост-съвестски акъл и се действат по еднакъв начин, който в никой слувай не е западен..

61

На 13 август 2014г

преди 1 година

На 13 август 2014г съществуването на Украйна приключи. Този ден беше point of no return, не преди това в Одеса когато гориха живи хора, не когато украинския летец стреля в административнита сграда в Луганск. А именно на 13 август, когато украинските ракети полетяха към детския плаж. От този момент тази държава която днес се нарича Украйна престана да има правото да съществува.

60

яяя

преди 1 година

Стига ми възхвалявахте тия руснаци бре Нали досега трябваше да са превзели Европа СМЕШНИЦИ

59

всеки убит украинец

преди 1 година

Всеки убит украинец е ценен за САЩ. Всеки убит украинец означава няколко останали живи от нговото обкръжение които завинаги ще мразят Русия. Колкото повече убити - толкова по-добре.

58

Анонимен

преди 1 година

кyчe което иска да yмpe се изxoждa пред вратата на джамията - турска народна поговорка.

57

Редник

преди 1 година

Ползата за мен от статията е следната. Разбрах, че американците имали и бивши генерали. Нещо, което в България е немислимо. Тук са все настоящи генерали като Радев, Борисов, Мутафчийски, Гяуров, Атанасов, Миланов и други подобни. Дори и управляват или се опитват да управляват държавата. Видяхме до къде я докараха. Криза след криза, правителство след правителство.

56

До 36

преди 1 година

Да, ще ти обясня. Агресорът е Украйна. Тя започна да избива невинни деца по детските площадки, бременни жени и куп подобни уродщини в Донбас. Русия търпя 14 години, накрая отговори. Западът излезе по собствените си медии, заглуши Руските и каза, че черното е бяло. Оттогава целия мекокитчест умнокрасивитет повтаря в хор, че черното е бяло, защото така са казали по тиливизура. Сега стана ли ти ясно, или още не ти е?

55

Спеца

преди 1 година

Tоя изкукал янки няма никаква представа какво е руската армия и на какво е способна!

54

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат интерес да дестабилизират Русия, защото Русия възстанови своята мощ от времето на СССР. Но ЕС къде се блъскат, какво ги засяга ЕС войната на Русия и САЩ в Украйна! Да миришат, да мият само 4 тояки и да карат колела щом са много умни. След няколко години от мощната икономика на ЕС няма нищо да остане.

53

Анонимен

преди 1 година

НАТО са велика сил--СПРАВКА АФГАНИСТАН

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя краварски генерал да си изяде пагоните. Той знаели какво е спец операция и пълно мащабна война. В момента руснаците не водят пълномащабна война пуснали са само спец моторизирани части без участието на Армията. Ако тръгнат с армията за два дни от урките ще останат само фашистките символи. В момена еврогей ците и краварите водят военни действия против Русия. И въпреки малобройната моторизирана спец част Руснаците не отстъпват. Гледам от спътника Руски и украински телевизии и виждам лъжите.

51

Анонимен

преди 1 година

как талибаните ..нашрибаха НАТО в Афганистан..хахахахха СМЕШНИЦИ

50

Нострадамус младши

преди 1 година

Някои не са в час !!!! Страх и ужас тресе подстрекатели и *** ... Русские идут ... !!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

да бе да... справка --АФГАНИСТАН ..хаххахах химарси-мимарси..оръжия модерни..

48

Извинете

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам? Знае ли някой от къде мога да си купя оригинален бутиков зелен потник с миризмата на Зеленски. Така ще съпортна Укрейн и да пипал ъв Укрейн в борбата им срещу кремълските агресори.