139

Въпросът е

преди 1 година

Газът е скъп - факт, въпросът е да си приберем вересиите сега - да питаме Борисов сеа как газопроводът който той построи на Путин може да ни помогне - какво са си говорили, щот пътната карта я няма нали :), и не тряяя ли да им врътнем кранчето и да го пускаме срещу заплащане ?

138

Докога?

преди 1 година

Докога ние българите ще плащаме за войната в Украйна??

137

Нещата са прости

преди 1 година

Русия е взела решение, че такава държава като Украйна повече не може да съществува на границата в този и вид. Какво има тук да се дисткутира и спори. Точка. От тук нататък, както каза върховният представител по външната политика на Европейския съюз негово превъзходителство Жозе Борел "ние ще победим Русия на бойното поле". Всичко е ясно, сега ЕС побеждава Русия на бойното поле и Путин се проваля. Ей такива хубави неща исках да ви кажа да се ободрите малко.

136

Анонимен

преди 1 година

Нова не е наша война а на САЩ и Русия. Русия си плаща, а ние в Европа плащаме за САЩ. Защо??

135

Докога ?

преди 1 година

Да видим докога руснаците ще търпят парите им да се харчат за бомби - със санкциите нещата изглеждат доста различно.

134

Анонимен

преди 1 година

Заради санкциите цената на газ в България се увеличи от 27 лева за мегават до 300 лева! Но вие сте готови да плащате заради Украйна и да гладувате?? мр ъсни ***!

133

Нднднфн

преди 1 година

Прехвалената Руска мечка. Се оказа обикновен Кремълски гнусен плъх.

132

До 147

преди 1 година

127,000 км2 са повече от територията на БГ!!

131

Истината боли

преди 1 година

Украйна фалира ( намалиха криситния и рейтинг на фалит)! Русия е завзела 126,000 км2 от Украйна ( за сравнение България е 110,000 км2) Аре цъкай минус, фактите са факти!

130

До Факти

преди 1 година

Взеха едно нищо, Чечня ще им се види като приказка...

129

Анонимен

преди 1 година

Нацистка Германия също беше завзела милиони квадратни километри, нали се сещате.

128

Борат

преди 1 година

Путин е такъв страаахливец, че даже не смее да обяви открито, е Русия води война, а се крие зад бюрократични формулировки. :)))) Пълна излагация :))))))

127

Анонимен

преди 1 година

Взела Русия територия от Украйна... То това да не е баница да я изядеш и край? Това са взаимносвързани процеси.

126

Факти

преди 1 година

Украйна фалира ( намалиха криситния и рейтинг на фалит)! Русия е завзела 126,000 км2 от Украйна ( за сравнение България е 110,000 км2)

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138, свалянето на Джонсън е подарък за англичаните и европейците. Вие какви сте не знам, но опорките са ви толкова смешни, че няма накъде повече. Мислят си, че свалянето на Джонсън променяло нещо хааххахахахахахах, ми да, стана по-добре, оня си беше същия мошеник като Путин, само че не е кръвопиец, за разлика от джуджето!

124

Веселин 7112136860

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ ,ШОТЛАНДЦИТЕ ,ИРЛАНДЦИТЕ,БЕЛГИЙЦИТЕ СМЕ ЕДИН РАЗДЕЛЕН ТРАКИЙСКИ НАРОД! ФРАНЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗГУБИ ДУХЪТ. НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ,ВЯРВАЙТЕ,*** ФРАНЦУЯ ШЕ НИ ЗАЩИТИ. ИЗИСКАЙТЕ ФРЕНСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ,А НЕ БРИТАНСКИ! БЪКГАРИТЕ ТРЯБВА ДИРИ СЛЕПЕШКАТА ДА СЕ ДВИЖИМ С ФРАНЦУЯ,НЕЗАВИСИМО КОЙ Я УПРАВЛЯВА.

123

Анонимен

преди 1 година

Бабчето вчера ми припадна в ръцете,като я излъгах че руснаците са дошли в България.

122

Анонимен

преди 1 година

Русия ще фалира, но Украйна фалира..Путин ще го свалят, но Джонсън го свалиха..Украйна печели, но Русия взе вече 126,000 км2 от Украйна..

121

Анонимен

преди 1 година

До До руски лаптоп, руския лаптоп ше е по същество китайски лаптоп сглобен в Русия, но с най-ниското възможно качество! Да не говорим, че повечето лаптопи, които се продават в момента имат части произведени в 20+ страни, така че си правете сметката на какво ще прилича рушкото сделание!

120

Анонимен

преди 1 година

Ти чете ли процесора от коя година е?