24

Анонимен

преди 1 година

Взеха да се саморазрушават!

23

До 22

преди 1 година

Техни сс си, ще ги гърмят. Рекламата на Т90 я видяхме. Няма да продадат и брой повече. Освен на Еритрея.

22

15,

преди 1 година

надявам се си даваш сметка и за всички ония от нас дето са термо, барично и радиационно неустойчиви...

21

Бигалоу

преди 1 година

Ха-ха, абе ясно е къде отиват оръжията, за демилитаризиране на освободителите. Ако както твърдят родните и руските ватняци украинците ги препродават, американците и ЕС досега отдавна щяха да са спрели доставките, а вместо това те пращат още и още, и това ще продължи докато дебелите руски глави уврат че не са токлова велики за колкото се мислят.

20

Анонимен

преди 1 година

ЕДИ КОЙСИ, в Норвегия излезе нова мода. Всички пpocтитутки се представят за украинки.

19

Б

преди 1 година

Украинците си гърмят собствените мостове, болници,училища..и после го продават като голям успех..Това не е война, а реклама на американски оръжия!

18

Сата НАТО

преди 1 година

Ох, почнаха да мяучат жално русоманите. Горкичкият мост, изграждан е от дядовците им. Путин мислеше ли за тях, когато унищожи половин Украйна? Между другото, вчера счупиха два по-малки моста, които водят към този мост и към ВЕЦ Каховка, така че положението за руснаците става доста тегаво.

17

Анонимен

преди 1 година

контранастъплението е факт, дагестанците бягат а в подмосковието вербуват гимназисти и безработни за да попълнят загубите.

16

Анонимен

преди 1 година

"Това ще е проблем основно за цивилното население. Военните даваха на няколко места как вече са изградили понтонни мостове за военното оборудване."________Не очаквай мисловна дейност от родните медии. На тях им е позволено само да преписват посочени статии.

15

Анонимен

преди 1 година

Накрая Путин изважда ядреното куфарче и всичко приключва

14

Анонимен

преди 1 година

Фашагите напредват

13

Анонимен

преди 1 година

Всички оръжия, изпратени до Украйна, минават транзитно през южната част на Полша, след това пресичат границата и след това доставките престават да бъдат централизирани: те могат да бъдат натоварени в камиони, микробуси и дори извозени с частни превозни средства, каза един от западните чиновници. И от този момент вече не контролираме точно къде и как се доставят военните товари, как се използват доставките - и дори дали те остават на територията на страната или не, допълва той.

12

Анонимен

преди 1 година

Тактиката на дрогираният шут е *ела вълчо изяж ме*и после ще има ред сълзи и соополи ама защо така се получи!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - като ние и западът плащаме, какво ги боли урките колко струва хахаха

10

Анонимен

преди 1 година

Жалкото в случая не е за това, че един мост е частично разрешен. Жалкото е, че този мост е бил изграждан заедно от дядовците на руснаци и украинци, които в момента запада доведе до състояние на такъв конфликт. Иначе моста ще се възстанови много бързо, а и това е поражение повече за гражданите, отколкото за военните, които така или иначе вече имат изграден плаващи мостове по реката.

9

Анонимен

преди 1 година

Този мост всеки ден го събарят. По няколко пъти. Може би руснаците всяка вечер да го построяват отново :)

8

ликвидация

преди 1 година

Унищожено е командването на 28-*** бригада на ВС на Украйна в Херсонско направление.Стана известно, че на 23 юли в резултат на руски ракетен удар в Херсонско направление е унищожено командването на 28-*** механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна. По-рано съобщихме, че в района на Николаев е унищожен командирът на това формирование полковник Гуляев. Както се оказа, заедно с него са ликвидирани и старшите офицери от 28-а моторизирана бригада подполковниците Бондарев, Дайнеко и Сергиенко.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

УКРАИНЦИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА. АМА ВИЖ УКРАИНКИТЕ СА ДРУГА РАБОТА.

6

хаха

преди 1 година

Гледах снимки, прехвалените краварски ракети бяха направили едни дупки, но изобщо не са успели да разрушат моста. Като дупка от пирон в дъска.

5

Българин

преди 1 година

Добре е да се научите да показвате и другата страна. Знам че най-вероятно не ви е позволено във връзка с финансирането. Този мост го стрелят от седмици и накрая успяха да му направят една голяма дупка. Това ще е проблем основно за цивилното население. Военните даваха на няколко места как вече са изградили понтонни мостове за военното оборудване. Може да видите в интернет видео как Русия прави понтонен мост над голяма река за един час.