51

Анонимен

преди 1 година

Ако лъжат, да ги лови, обаче теб те е страх , защото 12 години окраде България и да не дойде видов ден.

50

Анонимен

преди 1 година

Освен това МВР е пропито от корупция, а Рашков е на върха на тази дейност, имам доста познати полицаи и повечето са с последни модели черни джипове.

49

Анонимен

преди 1 година

Бойко, аз пък да те питам, ти докато беше на власт не можа ли да поразчистиш такива като Рашков, дето знаеш, че са вредни? Нищо от това, което се случва сега нямаше да стане, ако не ги жалеше толкова такива вредни елементи!

48

Анонимен

преди 1 година

И защо да конфискуват къщата на Бойко Борисов, която му е наследствена? Конфискувайке "пачките и кюлчетата" бе, ПеПе-та. Конфискувайте "къщата в Барселона". Ама не можете, защото ги няма. Фишеци, празни приказки за замазване на очите, докато трупате милиардите в офшорките. Хората започват да проглеждат, а ако не прогледнат, ще си получат още ПРОМЯНА наесен - и до пролетта, който оцелее, ще прогледне.

47

Ghost

преди 1 година

До Оооо: Няма да ти стигнат паричките за пуканките! Жалко че не разбираш колко си гл\уп\ав всъщност.

46

:)

преди 1 година

Това ли било подлост :):):) Тикво, тикво, дано повече "подлеци" навлязат в прокуратурата и съда!

45

Анонимен

преди 1 година

Рашков не става за такъв пост, първо той не е политически неутрален, второ той самият грубо нарушава законите и веднага ви давам два бързи примера - ден преди изборите публично назова как две конкретни партии само били купували гласове кеото е незаконно и агитация както и ареста на Борисов трябваше и двамата с Киро да бъдат подведени под отговорност.

44

мдаа

преди 1 година

Ох, горкият, как му лъсва елементарното мислене. Както и начина му на работа и разбиране на нещата. Защото Борисов така работи. Той си избира главен прокурор, след което не го пипат за нищо. Ако харвардци сгазят лука, защо да не ги излови Рашков? Или по почина на главпрокурора да не пипа тия, които са го сложили. Ако я караме както Борисов вижда нещата, няма да се оправим. пресен пример Семерджиев, нарушавал системно законите, но е бил прикриван. Ако какво остана да висши политици, магистрати ..

43

позор!

преди 1 година

Сикаджийският престъпник от подземния свят, познат като Боко Тиквата, агент Буда и магистрален бандит, като собственик на незаконна фабрика за цигари и крадец на коли в Чехия, за което е лежал в затвор, се е напикал от страх! За повече от 100 откраднати милиарди ще обясняваш, Тикво пред Бойко Рашков, защото той ще стане шеф на КПКОНПИ! Без значение, че чалгарската сбирщина, новите ти "коалиционни партньори" шикалкавят, защото и сакатият им "бос" и мафиот ще подаде данъчна деклапация!

42

Анонимен

преди 1 година

Ще го видим и Рашков, ако не му изкара парите на сикаджията от Банкя и не му конфискува и къщата в Банкя значи нищо не става и от него. Ама Бойко умира от страх,чак става смешен, а крепостните му селяни в парламента начело с тежката артилерия Десислава се чудят как да го спасяват. Голям смях.

41

Анонимен

преди 1 година

Не че някога се е отличавал с някакъв ум, но постоянно доказва и че е напълно мало умен. Дано някога да има такъв дето ще ги лови всичките, все ми едно Рашков ли е или друг.

40

Napisah komentar

преди 1 година

Тиквич, ако сгафят и има за кво да ги излови що да не го направи? Или ти си мислиш, че е като при теб, чуждите ги ловим, нашите момчета - не.

39

Реалист

преди 1 година

Борисов откупва мръсната си съвест с дарения към църкви. И го прави показно. А парите, които дарява са наши, на българския народ, които се отделят за субсидии на партиите, за да развиват партийната си дейност. Значи българския народ дарява, а не ГЕРБ и Борисов.

38

Да допълня...

преди 1 година

Браво Борисов. Подъл и мръс-ник в червата.Този Рашков трябва да се махне от политиката.

37

Ст.Чилингиров-младши

преди 1 година

Да обясним на публиката каква е разликата между Борисов и ПП-тата. Обяснявам с *** пример- представете си, че държавата е автомобил, Борисов умее да го кара перфектно, колата му се подчинява, вярно, не казвам, че посоката непременно е вярна. ПП-тата, въпреки декларираните благородни намерения, бъкел не разбират от шофиране, ще счупят колата и убият пътниците. Във време като днешното, трябва опитен шофьор, който за да спаси себе си, ще изтегли и колата/държавата.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - готви се, ти си следващия, след Буци.

35

Оооо

преди 1 година

Ще арестуват Тиквата ли???? Още днес ще си поръчам едно пале с пуканки. Това ще е уникално риалити зрелище.

34

Жалък си

преди 1 година

До 37 ВъзмутенИзтъркаха ви се герберските клевети и лъжи, едни и същи измислени злепоставящи човека опорки, обиди и просташки изказвания. И сто пъти да ги повториш няма да станат истина, само можеш да бъдеш съден за обидни клевети без доказателства.

33

Вин

преди 1 година

Жегата не прощава, особено ако си с бръсната Тиква без шапка! Хеле, пък ако не си си пил хапчетата, съвсем! Сигурно, ако Тиквун беше на власт нямаше да им война и световна криза ДЕМ!

32

Илиев

преди 1 година

Да откраднеш милиарди от бедния си народ и да говориш за Господ,минава всякакви нечовешки,*** намерения,с които искаш да заблудиш,на обърканата и необразована прослойка от моите сънародници.Ако не беше бай Иван,оня от "прокуратурата",Методиев щеше да говори ако му разрешат, от приемната на цсз.