154

Анонимен

преди 1 година

Само обещават з това минимизиране. Обзалагам се, че чакат смяна на властта за да се върнат на бял кон .. властта може и да се смени, ама като много от тях ги държат с Магнитски, може и да няма връщане на бял кон ...

153

Анонимен

преди 1 година

Не, Русия. Кирил Петков направи бензина 3.50. Спря да плаща евтин, а отиде да иска скъп.

152

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ КАЗА,ЧЕ БГ АЗБУКА Е ПИСАНА В МАКЕДОНИЯ!

151

Анонимен

преди 1 година

Винаги, когато България е срещу Русия, следва национална катастрофа.

150

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНИЯ!

149

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 Е, подсети ме. КАжи един завод, който руснаците да са дошли и да са построили в България. :)))))

148

ИСТИНА

преди 1 година

РУСИЯ НИ ОБЯВИ КАТО ВРАЖЕСКА СТРАНА!

147

Анонимен

преди 1 година

От опита който имаме от ВСВ е наложително да затворим пасолства и консулства.Защото Масква на 5 септември 1944 г. скъса дипломатическите отношения и ни обяви война.Въобще не се трогна, че единствено България от съюзниците на Германия не затвори посолството в Москва и не обяви война на СССР.

146

ИСТИНА

преди 1 година

РУСИЯ НИ СПРЯ ГАЗА!

145

ИСТИНА

преди 1 година

РУСИЯ НАПРАВИ БЕНЗИНА 3.60 ЛВ!

144

Анонимен

преди 1 година

Хм, а преди втората световна война колко пъти сме късали изцяло дипломатическите отношения по инициатива на Русия?! Какво не ви харесва в принципа на реципрочност, че и сега искате да ги скъсате? Всеки път, когато в страната се случват промени извън интересите на Русия, вие късате, така е било и при Съединението, и при избора на Фердинанд и по време на втората световна война. Явно така ще е и днес.

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 Първите 10 години след 89та Запада нямаше НИКАКВИ намеси в българската икономика. Заводите ни се конкурираха с турски и китайски производства (които тогава дори още не бяха такива, каквито са сега) и МАСОВО не издържаха на конкуренцията. Класически пример е Кремиковци - индустриалната перла на България, която за целия комунизъм не успя да излезе на печалба веднъж. Толкова му беше сбъркана концепцията, че даже гиганта в металопреработката Арселор, не можа да го съживи. :)))))

142

Анонимен

преди 1 година

До 155. Не се сещаш, защото не ти е изгодно.

141

КАДЕМЛИЯ ДА Е!

преди 1 година

АЙДЕ СЪС СЛЕДВАЩИУЯ САМАЛЕТ- МУТРОФАНОВА БАРАБАР С РУБЛЯЦИТЕ!

140

Анонимен

преди 1 година

До 150къде са сега фабриките и заводите ни? Русия ли ни ги унищожи?)))))))Фабрики и заводи работещи с руски технологии и построени по руски стандарт са качество БО. *** и напълно нормално при пазарни условия затвориха кепенците.Няма го вече СИВ да изкупува всичко произведено.

139

поглед

преди 1 година

Вие водите война, която по-голямата част от света не възприема. Няма нужда да използувате топлите чувства на някои от нашите и ваши хора, в същото време и без много приказки не сте такива приятели, каквито са приятелите.

138

Анонимен

преди 1 година

КОЛКОТОИ ДА ПРИКАЗВАТЕ, ТВА ДЕТО НИ ВДИГНАХТЕ БЕРНЗИНА, СПРЯХТЕ НИ ГАЗА, ОБЯВИХТЕ НИ ЗА ВРАЖЕСКА СТРАНА И НЕ НИ ПРИЗНАВАТЕ АЗБУКАТА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ! ПО ДЕЛАТА ВИ ПОЗНАВАМЕ КОЛКО СТЕ НИ БРАТУШКИ! АМА ОТ ТАКИВА БРАТУШКИ!

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150 Кои фабрики и заводи ви е "построила Русия" Аз не се сещам за нито един. Знам, че България е била индустриална сила на Балканите преди да дойдат "освободителите" от СССР. Тези заводи КОЙ ги е построил и къде са отишли, след "освобождението"?

136

Анонимен

преди 1 година

До 147. Имало я е и ще я има, колкото и да ви се иска противното. Спомни си за ония работи на коча, дето се клатят, но не падат.

135

ЗОВ ЗА ЗАВРЪЩАНЕ.

преди 1 година

Според англосакс учени Войната на Световете била спечелена от Синята планета Земя но гърчейки се в предсмъртна агония Червената планета Марс изпратила на Синята победителка свръхунищожителното оръжие човечество дето на Земята продължава да работи за Марс.............тъдъдъдън.......край на филма