65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Живея във Варна, но Днес ме принуждава да ползвам VPN, други въпроси имаш ли ? :))

64

Анонимен

преди 2 години

За политик не ставаш,Кире!Ти си будала.Пред The Guardien всичко си каза!

63

Бесен

преди 2 години

Ясно е, че изнасяме. Просто го правим през посредници. Нинова просто си се прави на ударена и всички са щастливи. Къде е проблема?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Не знам защо питаш пак същото: казах вече, бил си наврян насила (даже и ти, или ти не живееш в България), тъй че такова "свързване" не е нищо повече от 500 годишното ти "свързване" с Турция. Ми, нито турците нито руснаците са ми някакви. Вокзал от Европа. А вече газа тече от другаде, ако не си разбрал. Дали са танкери или тръби, не е от Русия.

61

Анонимен

преди 2 години

Радев, ТИ НИ НАТРЕСЕ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ! ИНТРИГИ, ПРОТАКАНЕ ДОКАТО ИМ СЪЗДАДЕ ОБРАЗ ЗА ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ПРОМЕНИ ЗАКОНА ДА ГЛАСУВАМЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО СЪС СОФТУЕР ЗА МАНИПУЛИРАНЕ !СЕГА ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕТЕ ЗА СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ НА ВАШИТЕ СПОНСОРИ И КОЙ ДА ПРИБИРА КОМИСИОННАТА! НЕЩО ВСЕ ТИ СЕ ИЗПЛЪЗВАТ!ГРИПЕН НЕУСПЕШНА СДЕЛКА И СЕ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА С ББ!ГЕШЕВ ПОДГОНИ БОБОКОВИ И СЕ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА СЕГА КЕ РАЗБЕРЕМ ЗА КОЙ КОКЪЛ СЕ БИЕТЕ С НИНОВА И КИРЧО!ЗА ПРЕД ХОРАТА БОРБА С КОРУПЦИЯТА! ДА!ДА!АМА НЕ!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64Мен никой не ме наврял, но да си кажем истината братле, не сме ли исторически свързани според теб :)) Щем не щем, това е положението, ако решат американците да ни отделят от тех, требва доста танкери с втечнен газ да изпратят :)))

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Исторически са те навряли под руския ботуш, но руските терористи си отиват от Европа. Чао, руски терористи, няма да ни липсва вашата "опека".

58

Анонимен

преди 2 години

Нема лошо, ама нали се сещаш, че сме исторически свързани с Раша, не можем нищо да направим по този въпрос, освен САЩ да ни снабдява постоянно с танкери :)))

57

Анонимен

преди 2 години

Предателите на родината и нужно да бъдат наказани

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Какво лошо има да се изнася оръжие за Украйна. Помагаш на суверенна държава да се защити от бандити." Ами, чорапа трябва да покаже на кремълските си господари, че им защитава интереса. Целия цивилизован свят ясно заяви, че Руския нацистки режим е отговорен за престъпления срещу Човечеството, и е ще помага на Украйна, само нашия "натовски" чорап продължава да защитава интереса на кремълските сатрапи като се прави на "неутрален".

55

Анонимен

преди 2 години

Точно Радев назначи яничерете Киряка и Кокор и седесарката Нинова за министри в служебното.

54

Анонимен

преди 2 години

Какво лошо има да се изнася оръжие за Украйна. Помагаш на суверенна държава да се защити от бандити.

53

toti

преди 2 години

АМА КОЙ ТИ ИСКА ДА ГИ ГОВОР ТИЯ СВЕДЕНИЯ БЕ НАШИЯ,НА КЙ СЕ СЛАГАШ И КОЙ ПРЕДАВАШ...УТРЕ ЩЕ ТИ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА,КАКТО ИМАШЕ ЕДИН фИЛИП И КАДЕ Е СЕГА.........ПРИ БРАСНАРА??

52

анонимен

преди 2 години

Ей,клюкарке,развалих си мнението за теб,откакто Деса,секретарката на Слави те настрои срищу Киро.Пролича си личния ти интерес,когато се озъби на младежите след смяна ръководството на Газпром.Вие с Буци май сте седяли на един чин.Само млади на власт!Трябва им поне десетилетие,за да ви догонят по корупция...

51

анонимен келеш

преди 2 години

Когато Бойко излезе и каза,че ВМЗ Сопот работи денонощно на 3 смени:):):)Корни каза не,няма такова нещо.И патронче не сме дали на Украйна:):):)

50

Анонимен

преди 2 години

Ние сме в топ 10 на оръжейните износители по свето, нема да пропуснат никаква сделка нашите, пък и търсят съветско оръжие украинците, ние имаме в излишък такова :))

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47. Ние искаме България да изнася оръжие за Украйна и никой реалист не си мисли, че това не е така.

48

анонимен келеш

преди 2 години

То отдавна беше ясно,че Украинците трепят руснаци със снаряди Българско производство:):):)Корни се правеше,че не знае:):):)

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Радев е един нагъл некадърник,лишен от елементарен политически усет, какво ще последва от вдигнатият му юмрук" Грешиш ЖЕСТОКО. Той много добре знаеше какво ще последва, защото това, което последва беше това, което господарите му в Кремъл му бяха поръчали. Крайно време е хората да престанат да пишат, че Радев говори глупости и антибългарски неща от невежество и глупост: прави ги с цел да унищожава българския интерес и държавност, при това НАПЪЛНО НАРОЧНО.

46

Анонимен

преди 2 години

Киро Зеления сертификат , Киро Украйнската сметка , Киро украйските летовници на Слънчака.