86

Анонимен

преди 2 години

Ако Европа спре да им дава пари на монголците, ще почнат да ядат брезови корички от Сибир, това е ясно на всички :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Русия и Щатите и ЕС са си добре. Те се карат, но в края на краищата ще се разберат помежду си. Когато е за пари винаги става така. А България накъде и при кого? Малките държави винаги накрая плащат сметката. Цялата!

84

Анонимен

преди 2 години

Русия стана най-фашистката страна в света

83

Анонимен

преди 2 години

От къде намират такива *** умни експерти. Ако Русия врътне окончателно кранчето край снес. Това дали го разбира празната глава на експерта

82

Да бе

преди 2 години

------Един ден Русия ще се моли на държавите да получават газ и от нея, каза Начев----Господин Начев нали знаеш че най-добре се смее този който се смее последен. От къде Европа ще задоволи неимоверно високите си конумации на газ електричество, въглища , нефт и т.н. Дори и временно да го направи от САЩ Катар и т.н. то цените на новите доставки ще бъдат вдигнати по пазарния принцип на търсенето и предлагането и пак ще добрем до руския газ защото е най-близо и има построени тръби и съоръжения .

81

Анонимен

преди 2 години

До смей се, Унуфре "Кой кого?" Скоро ще разбереш :)

80

селянин

преди 2 години

некои рано рано са се наквасили или не разбирате кво става ся Русия и България има спрени доставки но нищо не пречи я да си открием сметка у рубли у Русията и да ви препродавам същата газ но с % за мене и ако си мислите че азерския газ не е собственност на газпром сон ви лаже хи хи хи айде че я изоставам с ракийката

79

Анонимен

преди 2 години

А ти знаеш ли колко украински войници сега загиват да спасяват цяла Европа от руските варвари в тази война ?

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "следи курса на рублата" На коя открита борса се тъгува, да го "следим"? :)

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Путин съсипа Русия" - haha ама ти верваш ли си , следи курса на рублата - скоро "хартийките" на руснаците ще са доста ценни.

76

Анонимен

преди 2 години

В ютюб има док.филм , руски Руснаците отишли в Иран и направили филм как се живее в условия на санкции Русия изпревари Иран и сега е на първо място в света по санкции ...

75

смей се, Унуфре

преди 2 години

Еесовският съвет категорично заяви, че Европа няма да прави преводи в рубли в обявените от "Газпром" сметки. В отговор Русия категорично спря подаването на руски природен газ към Германия по тръбопровода "Ямал-Европа". Кой кого?

74

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли колко хиляди руски момчета са загинали за да има държава- България.Защо насила искате да се мразим и ненавиждаме.Третата световна война ще доиде с помоща на САЩ не го ли разбирате това.....

73

Анонимен

преди 2 години

До Пп "Това трябва да ни успокоява при хляб-2,50 ли и домати- 6 лв" Пффффф, Куче със салам ще плашите. Европейците са преживели последиците от Втората свеетовна война, когато държавите им са били изорани и е имало само картофи за ядене. Българите пък преди има няма 30 години преживяхме виденовата зима, когато заплатите стигаха точно за 30 хляба на месец. Ако си мислите, че руснаците ще уплашат някого, ЖЕСТОКО сте се объркали :)

72

Анонимен

преди 2 години

Обърнайте плочата Днес, похвално :)) То всеки знае, че без Европа са нищо рашките :)))

71

dakotabg

преди 2 години

Баси експерта!

70

Анонимен

преди 2 години

Путин съсипа Русия

69

Анонимен

преди 2 години

До пияницата наркоман - от кога един пропаднал безпаботен гербаджия крадец започна да разбира от управление на империи?

68

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Те пропуснаха и новината как един танкер пълен с руски дизел обикаля едно след друго пристанищата на Европа и никой не иска да го разтовари. :))))

67

И ЗАЩО??!.

преди 2 години

ДА СЕ МОЛИ НАЧЕВ. ЗАЩОТО ЕВРОПА ИМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВАЗАЩОТО ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА ГАЗА СА НАПРАВЕНИ. И СЕГА ТАКОВА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ГАЗ НА ТЕЗИ ЦЕНИ НЯМА ОТ КЪДЕ. А ЗА РУСИЯ НЕ МИСЛИ. ПАЗАРИ НА ИЗТОК КОЛКОТО ЩЕШ.