40

х

преди 2 години

След ковида и украйната, каква ли ще е следващата стъпка към План 2030?

39

Баба цоцилана

преди 2 години

Тия милиарди за нищо ги нямат. Аз за по малко по един шамар и на заленски и на Путин ще шибна да слушкат и да не се бият.

38

Иван М.

преди 2 години

Този навлек Кулеба още ли е тука? Няма ли кой да го хване и да го изрита от България? Чак сега разбрах защо руснаците ненавиждат толкова много хохолите. Те са нагли, прости и войнствени.

37

Анонимен

преди 2 години

Другарю Зеленски, около половин милиард човека на Планетата живеят с по-малко от един долар на ден, или под 30$ на месец. С парите, които просиш, могат да се изхранят всички гладуващи по света!

36

до Станимир

преди 2 години

Така е брат! Не само е грозно, но е и neчовешkо. Но те срама нямат. Тръгнали са през просото. Има нещо увредено в мозъците им. Много точен анализ си направил. Евала!

35

Анонимен

преди 2 години

Вземането на решение за доставка на оръжия за режима в Украйна на практика означава обявяване на открита война на Русия, независимо от предлозите, с които би се осъществила такава съдбоносна акция. Трябва да помним уроците на историята първата и втората национални катастрофи, Символичната война от 14.12.1941 г. срещу САЩ и Великобритания. Глобалната война е само на 200 км от нас и единствено балансирана политика за мир е необходимо

34

Аз съм по скромен

преди 2 години

На мен ми трябват по 2-3 милиона *** ден само

33

До станимир

преди 2 години

Иска защото знае че щабда огънат ище му дадат.

32

Анонимен

преди 2 години

Всичките така наречени помощи са реално заеми. Нали не си мислите, че дават милиарди така с лека ръка някой да ги прахосва. Също така тези *** не са на политиците, които одобряват заема. Те са на гражданите на държавите отпускащи помощта-заема. Съответно ще трябва да затегнат коланите и да се лишат от доста неща в името на Украйна.л, въпреки, че Украйна отдавна е завзета от частни корпорации, а политиците са им назначени

31

Станимир, Враца

преди 2 години

Грозно е да искаш пари и оръжие от най-бедната държава в ЕС, където пенсионерите ровят в контейнерите за смет за да вържат месеца, а бягащите от войната (която самите те предизвикаха) украинци, събират очите на всички със супер луксозните си и нови SUV-та навсякъде където паркират измежду тукашните таратайки със средна възраст 20 години. Аре чупката!

30

Анонимен

преди 2 години

От рано сутринта ни почвате с тази откачалка,не искам да го гледааамм по цял ден!Да взима колкото си ще милиарди,да фалира накрая тоя ЕС и да се разпадне .Писна ми и от него и от Кулебата му и от САЩ и от всички.Днес е разпети петък,престанете с тоя вече,пишете нещо и за празника,стига сте ни промивали мозъците с тая Украйна!

29

Анонимен

преди 2 години

Нов световен ред с росия хахахахха, тия на вързано куче хлеб не моа дадат, световен рев щяли да градат направо се изсмях. Лочещите антифриз и ред хахаха

28

Анонимен

преди 2 години

Сами си разрушиха държавата, а сега дайте пари! Чак такива изнудват хората и пратили посралникът на Украйна да проси оръжие, и да се кара на българите! Pfffffff, супер нагли.

27

Анонимен

преди 2 години

Руснаците влязоха в Киев като Аслани и си тръгнаха като Н,а,с,р,а,н,и!

26

до 26

преди 2 години

Теб те е яд ли, че си цел живот беден ***?

25

Анонимен

преди 2 години

Боли го фара русофила за други хора, важно е да му е топло на дупето, да му е евтинко агънцето и нафтата и да кротува дома тихо тихо. Иначе путюлубците тука бау бау джаф джаф, на живо не съм виждал до сега, все едни мълчаливи, притеснени, най-много да измяукат нежно.

24

ГАДОРЯН

преди 2 години

Гответе се за един нов свят в който хегемони ще са Китай и Русия. Запада се срина. Първо емигрснти от Бл Изток и Африка а сега от Украйна. Германия ще се разкатае от инфланция и прочее. А тя скапе ли се, чао ЕС и евро.

23

Анонимен

преди 2 години

Елате на Сл.бярг да видите кви коли луксозни карат бедния украйнски народ

22

Анонимен

преди 2 години

Героите на Урсула.

21

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, България има нужда от 7 милиарда долара на месец, за да компенсира икономическите си загуби, причинени от водената от Кирчо Джон Три Волта неадекватна политика. Ако не ни помогнете значи сте съучастници. Който не ни помогне застава на страната на агресорите в България. Или искате да умрем от глад благотворително? Да изпратим ли снимки на бедните българи, където спят с по 2 якета цяла зима щото им тракат зъбите от студ? Да изпратим ли снимки на хората нямащи пари за протези? Засрами се!