108

Анонимен

преди 2 години

"Азов"-нацистка военна част,в редовете на ВСУ!Замислете се ако можете!В редовете на редовната армия с одобрението на властта!Дедите на тия са унищожавали по зверски начин руснаци,***,евреи, та са потресли дори немците!Офицален национален герой Степан Бандера!Толкова за мислещите-за останалите -медии под контрол!

107

Анонимен

преди 2 години

До Истината 139......Тодор Живков иначе беше отворен за Запада...Тия глупотевини ги разправяй на някой много "умен" като теб!

106

Анонимен

преди 2 години

Нацисткото мнение на Азовци не е важно.

105

Анонимен

преди 2 години

До 140Ха, ха, ха, това Z вече е символ за военна некадърност.

104

Българин

преди 2 години

В нито една държава била в рамките на Османската империя този период не е наричан РОБСТВО. Нито в Сърбия, нито в Румъния, нито в Хърватска, нито в Албания, нито в Македониа смятат, че са били турски или османски роби! Единствено в България под руска диктовка русофилите постоянно набиват в главите на хората, че сме били турски роби. Това се прави целенасочено за да бъде изискана вечна благодарност и признателност за спасението от робските условия.

103

анонимен келеш

преди 2 години

Тук в България няма място за руски комунисти:):):)Руски тролеи ревете със сълзи и безпомощно вийте по сайтовете:):):)Не ви искаме:):)НАТО е тук:):):)

102

Анонимен

преди 2 години

Пича ме кефи с какво спокойствие и сигурност си казва как си ги трепат натрапниците.

101

Истината

преди 2 години

В периода 1944 - 1989 си бяхме съветска територия. Каквото кажеха от Генералния щаб на СССР в Москва, това се случваше. Каквото ни диктуваха Сталин, Хрушчов и Брежнев, това се случваше в България. Тодор Живков иначе беше отворен за Запада, той беше хитър човек, и знаеше, че все някога ще трябва да се погодим, особено със САЩ, които в онези години беше много модерна и развита държава в технологиите и науката, но Живков се страхуваше от СССР, иначе ако зависеше от него отдавна да бяхме със САЩ

100

Само питам

преди 2 години

До До "Само питам&........ Руската пропаганда съвсем те е зомбирала. Смятам, че предстоящата депутинизация ще ти се отрази много добре!

99

Човек с чувства

преди 2 години

Човек за да бъде ТВЪРДЕ ПРИЯТЕН и да бъде себе си, значи трябва да мине през трансформация !Трябва да се отрака !Любовта е ценност !На човек му трябва спокойствие, щастие, любов, жена, деца, лични пари и като цяло смислен живот !

98

Анонимен

преди 2 години

Защо си губите времето да повтаряте думите на един луд в кремъл. Тоя няма елементарни познания по история. Това е под моето ниво да вода спор за нацисти през 2022г. Единствените които ми приличат на нацисти в случая са руснаците, които нападнаха суверенна държава 2 пъти. 2014 и сега отново. Всичко друго граничи просто с елементарни лъжи.

97

Анонимен

преди 2 години

Скъпи украинци,не ни вкарвайте във вашата война!Вие си я докарахте!Вие си се оправяйте!Тая работа да ни месите няма да стане!

96

Анонимен

преди 2 години

До Само питам Само да те попитам защо не си спомняш, че в продължение на осем години момчетата, внуци на есесовците от "Галичина", хора от Западна Украйна, бяха на изток и с артилерийски обстрели се опитваха да вразумят сънародниците си руснаци от Донбас? Кой проби дупка в мозъчето ти?

95

Азоф-Идил

преди 2 години

Ислямска държава ряпа да яде.

94

До "Само питам&

преди 2 години

А що за същество трябва да си,за да защитаваш наркомана Зеленски,който ги вкара във война?Що за същество покрепя 8г. убийства в Донбас?Що за същество забрави как изгориха жив българин там?Що за същество забрави колко български знамена изгори Украйна?Само питам.Не подкрепям Русия,но няма да подкрепя Украйна с наркомана Зеленски начело!

93

Анонимен

преди 2 години

Ако всеки украинец убие само по двама руски ceлянgypи, проблема ще се реши и ще настъпи 1000 годишен мир!

92

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че на фашистка Русия симпатизират само невежи и безскруполни индивиди със съмнителен произход..

91

Патриот

преди 2 години

Русия - вечен враг на свободна България

90

Василев

преди 2 години

Терористи,шовинисти,демократи,тарикати всички се борят да барнат украинските суровини, защото после няма икономика и пари!А мен оная работа ме боли, защото лъсках бастуна, като гледах снимката на Захарова до зори!!!Аз харесвам руски пикли без цици и намръщени да ходят в кремълските мъгли!А Бати Бойко построи Южен паток за милиарди български пари и хич не му дреме дори!Американците имат много яко оръжие и ще го дадат на украинците да стрелят без сантименти по руските пр.ъ.д.ни!Заки Шоли!ЦРУ!!!

89

Анонимен

преди 2 години

До 94Търсене из интернет за Азов и други бандеровци показва какво и какви са-фашизоидни престъпни групировк))))))))))Напротив показва точно обратното твойте тези.Примерно Степан Бандера никога не се е бил с немците срещу СССР.Лежал е 3год. в немски затвор ,но затова пък се е борил за независима Украйна, което му подписва смъртната присъда в Полша преди 1939г. и СССР, задочно.