47

Анонимен

преди 2 години

Те 1986 казаха че и Радиация нямало. После цяла Европа беше шокирана ,каква Авария са скрили от човечеството. Просто тея комунисти са най голямото зло имало човечеството. Щенго осъзнаете всички. Едни по рано други по късно.

46

Анонимен

преди 2 години

Защо не кажете какво е в Афганистан, Ирак? Вчера гледах, на дечица как им слагат протези на краката, ранени от американските освободителни бомби. Това е войната. Имперските интереси, не се интересуват от цивилни.

45

Анонимен

преди 2 години

Путинчо е матрьошка ! Зад усмихнатия миловиден израз се крие зъл , грозен мизантроп, а още по дълбоко е черепът на смъртта!

44

(-_-)

преди 2 години

Обяснението е ясно като бял ден НАТО е враг на Русия, а след преврата укрите искат да станат натовци, системно издевалелстват над руснаците, които живеят в Украйна - това е горе долу половината население, освен това развиват разни дейности, които се финансират от САЩ и странно защо са секретни.. Ми на Путин му писна и реши да сложи ред в тая работа - елементарно.

43

Анонимен

преди 2 години

Е то оставаше и да си признаят.

42

Анонимен

преди 2 години

Да бе да . Те отричат и че след 1945г са избивали Българи! Били правили съд за нацисти:)) Я стига ни занимавахте с психодеспансера .

41

Оху

преди 2 години

Българи бягайте от Русия - тя скоро ще се обезлюди!

40

Анонимен

преди 2 години

Лавров в Анталия преди 3 седмици: НИЕ НЕ СМЕ НАПАДАЛИ УКРАЙНА НИКОГА - ВЕРВАЙТЕ! Кой изобщо им вярва на тия Zиници?

39

Анонимен

преди 2 години

Войната я предизвика САЩ. Русия просто влезе в капана. Не е зле умниците, на които ви се живее, да се евакуирате извън Европа, например в Африка. И да не ви се вярва, Европа ще се обезлюди.

38

(-_-)

преди 2 години

Що говориш г л у п о с ти бе.. То вече почти няма живи ветерани от 2тата световна !

37

БАНко

преди 2 години

НЕ БЕШЕ ОТДАВНА , КОГАТО ДЕМОНСТРАНТИ С УКРАИНСКИ ЗНАМЕНА СПРЯХА ТАНКОВЕТЕ !!! ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ ТРЯБВАШЕ И НЕ ТРЯБВА ДА УБИВА ЦИВИЛНИ !!! КЛИЧКО ОБИКАЛЯШЕ КВАРТАЛИТЕ НА КИЕВ И ПОКАЗВАШЕ ОКОПАВАЩИ ТЕ СЕ ЗЕНИТНИ МЕЖДУ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ!!! А ВЧЕРА КАЗАХА ... РУСИЯ МИНИРА !!! ПУТИН , ХАЙДЕ СВЪРШВАЙ С ТАЗИ ВОЙНА , МОЖЕШ !!!

36

Анонимен

преди 2 години

преди 10-ина дни гледах един клип от протестите в Москва срещу войната, и там един дядка с баба до него на повече от преклонна възраст, ветерани от ВСВ с ордени, носят един лист с надпис "нет война" и омоновците тръгват да му дърпат листа и да го арестуват, а той почва да им размахва ***, и от там още 3-4 омоновци директно ги събориха на земята и ги повлекоха като чували с картофи, брутално просто. Та защо се учудвате, те уважение към живота на собствените си герой нямат, какво очаквате ...?

35

Бож.

преди 2 години

Истински нацисти са чеченските помагачи на Путин- те уж воюват за него,а всъщност избиват християни и от време на време пускат по някой "погрешен" снаряд срещу цивилни! А реално кадировците нямат работа в Украйна- там те са окупатори и терористи!

34

Анонимен

преди 2 години

Изпращаме бронежилетки и каски за граждани. Нали не трепели мирни граждани? А?

33

Анонимен

преди 2 години

Никоя война, инвазия, нападение или както и да са наричали свинщинатa си агресорите, не е била защитавана толкова яростно защитавана. Но пyтлepоnитеците счупиха ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Това е абсолютно фалшиви кадри!! Цял свят знае, че Руските войници се хранят с труповете на убитите!! Те не биха оставили толкова храна да гние на улицата!!

31

Анонимен

преди 2 години

Русия, втората икономика? Ейиииии, азиатски тайгър! Ябааааа!

30

Анонимен

преди 2 години

До 29Добре, да предположим, че са ги убили.. Защо? Кому е нужно това?)))))Старите хора са казвали, че войника не е човек.Руските солдати вече 7-8месеца са по учения и във война в която са видяли убити или инвалидизирани свойте другари,и вече дейставт отмастително, още повече, че мирното население има оръжие.

29

Анонимен

преди 2 години

Нацитата са изклали който не им е удобен и са го изкарали ,че Путин е убивал и ял цивилни!

28

Анонимен

преди 2 години

До (-_-), задаваш глупав въпрос, аз бих попитал защо на Русия и трябваше въобще да започва тази война, логично обяснение имаш ли, предполагам не, просто един изкуфял старец от бункера си реши да се прави на велик, това е!