91

Програмист

преди 2 години

Аз съм съгласен да ме сменят с някой украински ИТ специалист който ще рабити за по ниско заплащане. Ние Българските програмисти така ще накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица. Очакват се да дойдат 10 милиона украинци в ЕС. а госпожа фон дер Лайен заяви, че "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна". Ние българските програмисти сме готови в тези тежки времена да понесем тежестите и да се жертваме.

90

морски

преди 2 години

Много силен ще е Сезон 2022 за нас местните!

89

Анонимен

преди 2 години

Тоя Зелен покемон да дойде да си събере мините от морето! Нали оръжия му трябват?

88

Анонимен

преди 2 години

Едните викат на другите диктатори и престъпници а в края и двете страни правят едно и също. Америка само себе си не е нападнала през годините, НО фобите са слепи за това. Те обичат да тероризират хората "хуманно". Пример-пандемията. Искаха са лишат хората от медицински грижи и право на работа ако не си сложат дозите които им се казва. Крадеца вика дръжте крадеца

87

Важен въпрос

преди 2 години

Русофилите ще поемат ли една мазна Кинжалка за отбора или ще трябва да ги ползваме като жив щит?

86

Смешник

преди 2 години

Зеленски всеки ден снабдява руската военна машина близо милиард долари да правят бомбички и да пускат над украинските деца , пардон, бомби над дечица, като позволява транзита на руска газ през Украйна. Cмeшник, що не спреш транзита, що не врътнеш кранчето на Путин?

85

Анонимен

преди 2 години

Този клоун вече наистина омръзна на всички.

84

до 115

преди 2 години

От Русия избягаха голяма част от програмистите да работят дистанционно от Армения и други съседни държави. Избягаха и някои от звездите им които уж бяха големи патриоти и когато дойдоха санкциите предпочетоха да са при парите си в чужбина повече отколкото с родината си. Избягаха и няколко про-западно настроени, разбира се. Но като цяло Руския народ е имперски народ и има друго мислене, няма да избягат като половин България на Запад от шума на парите. Имай предвид, че ценностите са други на Изток

83

Анонимен

преди 2 години

Този отдавна е напуснал страната, иначе да са му теглили един куршум в просстата глава.

82

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не ходи да се лекува

81

До 120

преди 2 години

Да откажеш помощ на дете е извратено! И определено не те прави по-добър човек! Напротив!

80

ToPhD

преди 2 години

Всичко е продуцирано и подготвено отдавна, както и пандемията, която ще влезе отново за пето действие. Много хора не могат да проумеят или не искат да чуят ,, леките'' намеци и послания, но после се вайкат и е късно. Ще ни съсипят живота и ще ни довършат с изкуствено създадените си войни и вируси и докато ние спорим, те ще си пият коктейли на Филипините, а всички други ще го духаме, както винаги е било. Долни мършояди!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Но и тя тсв евентуално ще се води на тази територия. Лошо. Пропагандата и впк на сащ са подготвяли тази страна за плацдарм на война от 30г. но те не видели това.жслко за хората, бункера как да е. По неразумна горделивост не може да има .

78

Анонимен

преди 2 години

В Германия блокираха сметките на десетки хиляди руснаци и обявиха, че болниците няма да оказват помощ на болни руски деца на руснаците.

77

Анонимен

преди 2 години

Идва лято, море, но вместо това ще се чудим в кое мазе да се крием. Като толкова искат война да я пренесат примерно в Тексас!

76

Анонимен

преди 2 години

Колко българи измряха на опашки за олио през последната седмица? Добре ли живеят българите в ЕС и НАТО?

75

Анонимен

преди 2 години

Това е нещо което много хора още не разбират, особено на запад. Русия вече не е суровинен придатък, а велика империя. Точка. И всички в нейната зона на влияние ще живят по правилата на Империята. Не искате - тогава се сърдете на себе си.

74

Анонимен

преди 2 години

300 хиляди руснаци избягаха от Русия за 3 седмици от началото на войната в Украйна... Познайте, защо бягат от "хубавото" там? Ха-ха-ха.

73

Анонимен

преди 2 години

Европейската марионетка няма ресурси и военна власт, затова когато склонят САЩ на колене, те ще продължат да търгуват отново с Изтока.

72

Bully

преди 2 години

А като САЩ са й виновни на Русия за всичко, ЗАЩО тогава не воюват със САЩ? Защо трябва да тормозят държави с много по-малка армия от Русия?