15

Тц, тц, тц

преди 2 години

Министър Рашков отново се провали с гръм и трясък. Министерство с управлява с ум и адекватни действия не с пиянство до припадък. Е ,бивали това правителство да е толкова жалко и не адекватно?!

14

ПолитическоНамистане

преди 2 години

Как са го арестували без обвинения??? Защо арестуваха Борисов точно когато в България дойде министъра на отбраната на САЩ??

13

Кгигкбчбкфф

преди 2 години

Оф, тези един доказан престъпник не могат да заковат, искат държава да управляват! МВР искало?!?!? И аз искам много неща, но .

12

Анонимен

преди 2 години

Еми тия като реват да представят доказателства. Само се излагат. На мястото на Борисов щеше да съдя България и Киро да плаща. Много ниско паднаха тия. Ама хората се лъжат лесно

11

Анонимен

преди 2 години

Утре вестниците ще излязат с подигравателни послания спрямо Петков, може да му сложат и червен нос и зелена перука за да е автентичен като е цирк да е забавен.

10

Класика

преди 2 години

Е класика. Гешев ги пази!Прокуратурата няма да разследва или събира доказателства. Тя иска да ги види пред нея на масата и само и единствено тогава (а и тогава не) ще повдигне обвинение.

9

Анонимен

преди 2 години

След като Бойко е невинен е време да го върнем във властта. Писна ни от путинистите БСП и ИТН, които не щат да дават С-300 и МИГ-ите на Украйна. Бойко досега щеше да ги е дал и доказал, че сме надежден партньор. В момента с путинистите в управлението никой на Запад не ни уважава! Слава Украини! Слава Бойко!

8

Анонимен

преди 2 години

Кирчо се наигра сега опозицията ще го разкъса.

7

Радослав

преди 2 години

Ало прокуратурата, какво спите? Депутат от ГЕРБ и бивш министър по здравеопазването, публично в ефир обяви, че в структурите на МВР има саботьори и шпиони на издръжка към партия ГЕРБ и им снасят информация за всяко готвено действие против тях! Какъв по явен повод за самосезиране искате бе? Лично той си го призна, че в МВР която уж трябва да е политически неутрална работят симпатизанти и членове на политическа партия и им снасят информация, кроят доказателства! Какво спите бе?

6

Анонимен

преди 2 години

Кириле,със свидетел Черепа,ли ще вкарваш,когото и да било в затвора?

5

Не подкрепям никого

преди 2 години

Киро преди да удари две ракии и да води революция в Мета вселената, първо да се подготви, а не да слага каруцата пред коня. Пълен фарс! #ОСТАВКА

4

...

преди 2 години

Обвиненията според прокуратура са на онсование един комунист смятал, че някакъв закон не бил приет заради Божков, бивш съдружник казал, че Божков се срещал с Боко и Горанов, *** той не бил там. Както и публилации в медиите. Божков не е разпитван. Сеири брат. Колкото по-бързо си иде Петков, по-добре. Кой ще дойде е все тая. Тоя и война ще направи и държава дестабелизира преди това. Наздраве

3

Анонимен

преди 2 години

Да Ви имам нагласения цирк :)

2

Ангел

преди 2 години

Аре само на ми казвайте ,че сте разчитали на БГ прокуратурата . Не е ли ясно ,че тя за нищо не става? Надявах се че имате други козове!

1

Лойд Остин

преди 2 години

Хареса ли ви скеча с Бойко. Направихме го за вас, да се повеселите като израз на благодарност за С-300 и МИГ-ите! Благодарим Ви! Слава Украини!