53

Анонимен

преди 2 години

Апокалипсиса описан в Библията ще се случи.Идва страшният съд.

52

ПП ПоследниятПремиер

преди 2 години

казах ви, предсказанието казва, че ПП означава Последният Премиер или Последното Правителство, след което България и Българи повече няма да има на Картата на Света!

51

Анонимен

преди 2 години

Гледам наша актриса да ходи да помага в Уганда .Млада Даяна Хаджийска жалка изрезка ,много жалка .Тука има толкова много дечица даже по зле от тяхните ,но явно фондация Африка с усмивка я помпи с много парички.Жалко

50

Мужик

преди 2 години

В Русия медии няма, само разпространители на данните от "министерството на информацията". Който се противи го пращат в Сибир при Навални.

49

Анонимен

преди 2 години

58 първи друг заплаши с ядрена война, ама айде. Ще се правим на недоразбрали, че така е спуснато отгоре!

48

Анонимен

преди 2 години

Русия твърди, че в Украйна са фунционирали пиндостански лаборатории, където са били разработвани етнически ориентирани биологични оръжия. Какво ще каже СС на ООН?

47

Анонимен

преди 2 години

...богатите и да се скрият, какво ще правят после? Ще мутират и няма да има кой да им служи. Децата им ще изкарат 50-60 години в ядрена зима, ако изобщо се стигне до размножение. Изобщо басси купона ще е след войната за оцелелите.

46

За мен е ясно

преди 2 години

Че индивидите,които заплашиха с ядрена вона и тръбят,че не са нападали Украйна имат тежки психични отклонения.

45

Анонимен

преди 2 години

Могат да решат проблема. Дайте на мечока това, което вече си взе. Той така или иначе няма да го пусне. Но пък като тръгне да го възстановява ще му отнеме много години и ресурси и ще стои кротък. Украйна я прикоткайте в ЕС. И сериозно помислете това НАТО дали може да съществува още в тоя си вид? То вече е вредно за самото себе си!

44

Анонимен

преди 2 години

Епа щом "Труд" го "заявява" значи требе да е така, хахах па.лячовци

43

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам КОЙ използва НОВИЧОК? Включително и срещу българи??? Или и за това " няма доказателства"? Кажете бе руски роби?

42

Ти да видиш!!!

преди 2 години

Айде бе??? Не думайте!!!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Нямам Думиии,ЗЛАТОТО е ПАРИ наложено от хилядолетия насам и тук някой се е помислил за вездесъщ и е решил да го изключи като разплащателно средство!С тия свои действия САЩ могат да ускорят Краят на Зелената шума който ще настъпи бързо и скоропостижно!" Още повече ще оставаш без думи. Само гледай. Русия се приближава към бърз фалит.

40

А

преди 2 години

Шойгу къде е путиноидии? Убит ли е? Сигурно е знаел, разбрал за изхода от "операцияпутя"

39

Истината

преди 2 години

Трета световна война кой срещу кого бе? То ще е хард *** порно с една рускиня и сумата и цял звод загорели. Иначе ще метем с Червения Площад от разстреляния Путин с радиоактивен ***? На кой му е нужно това - време е оня лудия да осъзнае, че няма да стане неговата и да напусне поста. Вече никой не го е страх от ядрените му захлахи - ясно е че с тях ще си прави каквото иска - с терорист не се преговаря е казано.

38

Анонимен

преди 2 години

До Истината Факта, че ти се налага да пишеш името на държава след "империята на Злото" показва, че ти самия знаеш коя е ИСТИНАТА. :))))

37

Анонимен

преди 2 години

"Американски сенатори подготвят законопроект с който се цели да попречи на Русия да използва своите златни резерви като платежно средство"Нямам Думиии,ЗЛАТОТО е ПАРИ наложено от хилядолетия насам и тук някой се е помислил за вездесъщ и е решил да го изключи като разплащателно средство!С тия свои действия САЩ могат да ускорят Краят на Зелената шума който ще настъпи бързо и скоропостижно!

36

Анонимен

преди 2 години

До Рашките се събудиха "Мислиш ли?" Абсолютно. Но, нали казваш, че могат, значи в Русия няма повишена безработица и няма да има намаление на БВП, нали така? :))))

35

Анонимен

преди 2 години

Можеше да ни спестите цитираното от руските медии.А изобщо останаха ли такива, освен проКремълските?

34

Истината

преди 2 години

Докато я има И мперията на Злото САЩ винаги ще се избиват безпричинно хора!Войните са за Земните ресурси които 70% се точат и разхишават от консуматорската Империя на Злото САЩ!