27

Нане

преди 2 години

Новият трибунал за Ковида и нациките, ще е в Санкт Петербург... Пазете се да не попаднете там... Хага се закрива!

26

Анонимен

преди 2 години

Вече няколко пъти написах,че всякакви *** коментират събития които не разбират,с едничката цел,някой да ги забележи.Победителите никой не ги съди.Иначе Хари Труман щеше да лежи в затвора до животзаради атомните бомби над Нагасаки и Хирушима.Да върнат парите на НПО-шките си,защото не са си ги заслужили.Хи,хи.Паркетни коментатори.Войната не е футболна игра.На война,като на война.Кога ще осъдят убийците на Кенеди,макар и задочно?

25

Анонимен

преди 2 години

До края на месеца ще има или преврат или убийство в Кремъл.

24

Владимир Путин

преди 2 години

пора показать Европе и миру кто командует парадом

23

Анонимен

преди 2 години

Вече няколко пъти написах,че всякакви *** коментират събития които не разбират,с едничката цел,някой да ги забележи.Побефктрлите никой не ги съди.Иначе Хари Труман щеше да лежи в затвора до животзаради атомните бомби над Нагасаки и Хирушима.Да върнат парите на НПО-шките си,защоъл не са си ги заслужили.Хи,хи.Паркетни коментатори.Войната не е футболна игра.На война,като на война.Кога ще осъдят убийците на Кенеди,макар и задочно?

22

Анонимен

преди 2 години

Цивилните жертви са преобладавашо глупци които си мислят че с раздаденото им оръжие и коктейли *** ще спрат спец отряд гледах ги вчера едни наивници покрай харков бяха на саламура кой без глава кой на кайма кой изкормен

21

Панда

преди 2 години

Лол

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не прекалява с белия прах

19

Анонимен

преди 2 години

Путин го е яд на българите защото на български името му означава ****. Затова е против кирилицата да има нещо общо с българите.

18

Анонимен

преди 2 години

Негативната енергия от милиони хора срещу Путин ще го убие...

17

Шейтаня

преди 2 години

От къде го изкопахте тоя геЙмър? Такива дупедавци за съжаление правят много изказвания в медийното пространство.

16

Анонимен

преди 2 години

Навремето ген . Иван Колев ги е бил и ще ядат пак бой , ако дойдат със зло ! Гледайте канала NEXTA в Телеграм там е истината за войната, а не Путиновската пропаганда на русофилите!

15

Емиии...

преди 2 години

квот, такова, ся.

14

Анонимен

преди 2 години

"Може"? Не "може", а "ще". Касапина от Кремъл дано се е сдобил поне с една доза Новичок. Този път не за някой от политическите си противници.

13

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде ликвидиран преди да се стигне до съд. Даже си мисля, че ще има преврат в Кремъл.

12

Мразя ви болшевики!

преди 2 години

Бях студент във втори курс на СУ през 1987г., когато един от асистентите ни извика в кабинета си и ни казва - Колеги защо още не сте подали молба за прием в БКП?! Ами - не искаме, отвръщаме! А нашият факултет си се водеше идеологически по онези времена. Той асистентът излезе човек, демократ и каза, аз проблем няма да ви направя, но пазете се от титуляра на дисциплината, професора, защото той е агент на ДС и ще ви следи зорко за действията ви. Сериозно може да пострадате! На тръни бяхме!

11

Анонимен

преди 2 години

Германия конфискува яхтата на Алишер Усманов , според оценката на Forbs - 600 млн.$

10

Анонимен

преди 2 години

Че то тогава трябва да изправят и САЩ и НАТО също?САЩ и НАТО преди 22 години бомбандира Сърбия там жертвите от мирното население бяха огромни.САЩ в последните 100 години е избила милиони, това явно е хумано спрямо другитеГермания избива милиони и това също явно е хумано.Пак не им излизат сметките.

9

Анонимен

преди 2 години

<<Иранците>> нямат шанс с руската армия.

8

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя смахнат коментатор, който твърди, че руския цар може да бъде изправен пред и то заради , забележете това, че знаел, че ще има цивилни жертви при война? А сега кажете една война, която не се е водила срещу цивилното население, хуманна някаква война трябва да е. То и руснаци и американци твърдят, че водят хуманни войни, срещу терористи и т.н. А международният Съд, ООН и подобни са пълна смешка вече, след изказването на руснака, че държи копчето.