79

Туитър

преди 2 години

Мистър Президент, тенк ю фор Спикинг Бългериан!

78

Анонимен

преди 2 години

Вече е напълно ясно защо бяха маневрите с многото избори миналата година. Правилните хора за една далечна във всяко отношение страна са наслагани там, където трябва и говорят това, което им се казва и си позволяват да говорят от името на България.Не гласувах. Повтарям, слави изигра тази помощна роля. Планът е отдавна, сложени са пионките, за да свършат поръчаната работа.Не приемам да се говори от мое име, нито да ме съгласяват с нещо!И всички тези се покланят пред Левски...

77

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги проблемът и е "след това". Путин се прави на сербез от бункера.Ама сега като се срине рублата и почнат опашките в Русия да излезе да се перчи.

76

Анонимен

преди 2 години

Над София прелетяха няколко военни самолета преди половин час. Някой друг чу ли?

75

баба мара

преди 2 години

непризнаваме сев кипър но признаваме косово какво е това гн путин няма даостави рускоезичното население на произвола на съдбата сега следва спиране нагазта в студа и като доидат сметките за парното внимаваите кого ще псува=теа които иска да се бие за украина да заминава във фр легион

74

Анонимен

преди 2 години

Осъди го признаването.... А защо?

73

Чоко

преди 2 години

Радев, нали ти лобираше за отпадане санкциите срещу Русия. Какво стана, защо завъртя опашката ?

72

Анонимен

преди 2 години

България от 15 години я заготвят за донецколуганска схема.Вижте на кого са голяма част от медиите.И политическото напрежение в момента у нас е точно между Русия и Запада.

71

Тираджията

преди 2 години

То пък за какъв се имаш че осъждаш решението на големите Мъже.Не си дорасал още,ако решат ще те накарат да съжаляваш до края на живота ти.Цели 3 секунди.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 А чемадан имаш ли?

69

Анонимен

преди 2 години

гиганта Путин отново матира политическите джуджета и мижитурки от запада.Одобрявам.Слава Путину!Да живее България!

68

Анонимен

преди 2 години

Я тоя се осъзна,че Крим не е руски май а?!Утре ако дойде руската войска и Путин каже:''Връщайте Добруджа на Румъния,защото Хитлер ви я върна!'',какво правим бе другарю Радев?

67

До аз

преди 2 години

Така както си го подкарал списъка, в България ще останете само Дай България, ГЕРБ и ДПС. Така и Така и мате мнозинство обединете се, па да видим след това, колко бързо ще ви нарита 80% ***...

66

СС

преди 2 години

Много странно как стана така че от сърбия отрязаха едно парче и направиха Косово, тогава не се наруши международното право и никой не писа у туйтъра колко е възмутен. тогава отцепниците за независимост бяха прави. А сега отцепниците не са прави по същото право. За един приятел питам САЩ как стават тез неща???

65

Асан

преди 2 години

Всеки сам си преценя :)))

64

Факт

преди 2 години

фонЛайнен - Позор за Европа!

63

РАДЕВ МЕ КЕФИ....

преди 2 години

ОТИДЕ ВЕЧЕ "ГАЗПРОМА"!!!!

62

Мвр Елин Пелин

преди 2 години

За паметника който беше счупен исках ме да на бедиме на Недко големия му син Иван съжаляваме

61

Iwo

преди 2 години

Сигурно и Русия вместо да тръгне да ни освобождава трябваше да каже в един глас заедно с Западняците, че откъсва територии от суверенна Османска Империя.Защото този случай е почти идентичен, до кога украинските наците трябваше да убиват руснаци ? Много правилно се намеси Русия, даже закъсня.

60

Аз

преди 2 години

доброволно ще предам на Русия партии "Възраждане", двети Ленчета (Йончева и Бориславова), ИТН, Атака, Бургия, Бареков , Нинова, Манолова, Матнтъров и прочие от списъците на офшорките, за да не закачат българите в Украйна. Не магада им дам Божков и Василев, защото матушка си ги е взела под закрилата вече.