9

Анонимен

преди 2 години

20.03.2008 г. България официално призна Косово - bTV Новините--България официално призна Косово с решение на правителството, след вчерашната съвместна декларация на три от съседките на Сърбия Решението е съвсем закономерно и е резултат от една последователна политика за мир и стабилност на Балканите.

8

Анонимен

преди 2 години

ВВатенките да вземат да си оправят тяхната държава стига все око на другите държави са хвърляли.

7

Анонимен

преди 2 години

Лъжци! Гледах RT и празненствата по случай Освобождението! Предварително подготвена заря и пет човека развяваха руски знамена! Камерата снимаше във въздуха, знамената, но не и хората, не и петимата, които представляваха многохилядното руско население в Донбас! Всякакви връзки с тая престъпна страна трябва да бъдат прекъснати! По-добре камъни да ядем, но да нямаме нищо общо с тия мизерници!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна не се поддаваше на натиска да влезе в НАТО,може би нямаше да се стигне до тук.Русия няма да позволи разполагането на натовски войски до нейните граници.

5

Анонимен

преди 2 години

Диктатора е пратил една от булонките си да лае ....

4

Анонимен

преди 2 години

Не думай дмитри. Заповядай и в бг да освобождаваш или както викаш .. да защитаваш. Тук има достатъчно национални предатели русофилчета, които да приветстват руските окупатори

3

Той

преди 2 години

ПРАВ.

2

Иван

преди 2 години

Хахха, другаря Дмитрий раздава критики ... дачата си край р. Волга за 300милиона евро, след това ще се поизлегне в италианската мебел за по 50 000Е парчето, ай чиститу! Джуджето в Кремъл сън не сънува ...

1

+-

преди 2 години

Прав си е човека..