34

Този

преди 2 години

...наред ли е ?Първият признак, че ? Прокуратурата трябвало да си напише "домашното"! Що си мисля, че разследванията се извършват от следствените органи, които всъщност са подчинени на Киро/Радев/? Чие.домашно трябва да напишат?

33

Сега

преди 2 години

Хората от списъка ще имат правно основание за повдигане на дело за клевета срещу Петков.

32

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече реват от ДПС и ГЕРБ, толкова повече става ясно , че нещата вървят на добре.

31

Анонимен

преди 2 години

Съфорумци цитират Пеевски.. Чудесни сте.. Пиздрави

30

Мунчо

преди 2 години

Кирето го пуснаха по пързалката. Събрал изрезки от вестници за недосегаеми престъпници, за които се знае от години, и ги развява пред прокурора. Този филм вече сме го гледали много пъти.

29

Kiki

преди 2 години

Кики не трябваше да ходи в прокуратурата. С този акт само легитимира Гешев като гл. прок. А нали уж е против това.. Хммм...

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Кирчо е изготвил списък с 19 имена които е взел от публикации във Фейсбук, други интернет форуми и жълти медии с колажи на кюлчета, чекмиджета и куфари и чували с пари, на които всеки един човек с юридическо образование би се изсмял, освен ако не е от адвокатите на "Сестрите галеви" или от тези на "Демократичната мафия"... и аз току що погледнах в сайта на "Агенция пик" и Блиц.бг и видях ужасяващи неща за кирчо, кокорчо, кумците, кумиците и любовниците им и смятам да подам сигнал в Прокуратурата

27

агент э777

преди 2 години

Кирето става неудобен за криминалните структури в държавата, както и за външни сили, които по правило се намесват и контролират вътрешните работи на страната. Със сигурност ще се опитат да го очистят и отстранят по някакъв начин, я с преврати и протести, я с нещо друго. Киро, пази се пич, тия не са шега работа. Занимаваш се с престъпници, които са се вплели навсякъде.

26

Анонимен

преди 2 години

Гешев и Боко в скута на бай Ставри...веднага!!

25

19 имена

преди 2 години

Сега Гешев ще го пита защо му дава само 19, нали е казал 20 и кого прикрива, след което ще му сложи белезниците за укриване на престъпление и ще го държи в Гулаг до изясняване на обстоятелствата, демек 5-10 години. Хаха, в нашата "държава" всичко е възможно :D

24

Анонимен

преди 2 години

Prokur.da kaje sa 4ekmedjeto kul4eta pa4ki da kaje zvetelina borislavovo darji li milioni na boku lubovnika i bivsch kak e e podaril bk zeza seksa isvesna v nvr s zova ime ot kakvo sabohatja pkevneluev peevski dogan i dr bogatasch bkp bili i rodninite im s roditelite im kakvo stsva,s ispansia imot valja,brendo badjo vese milistderi ot komunisama li sa stanali ili ot dalaveti korumpirsni bogataschi bb kolko mil.ima kade gi e skril peevski tn

23

Анонимен

преди 2 години

Кой е разследващ орган в Република България?..... БКП-то!

22

Анонимен

преди 2 години

Клoyн...

21

Нео

преди 2 години

Срамно е един премиер вместо доказателства да говори на махленски език от типа "всички знаят" или "ЕЖК"! На негово разположение са всички всички служби оторизирани да събират доказателства. Но като гледам вътрешният му министър, не очаквам никакъв прогрес в тази насока.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако имената са кьор фишеци и са груба манипулация и лъжа, следва те да си потърсят правата и да съдят просто киро. Да му спукат зъга от дела!

19

абе

преди 2 години

кирчо , кажи , рашкОФ ли ти написа списъчето ?

18

Любомир

преди 2 години

Кой е разследващ орган в Република България?

17

Ст.Чилингиров-младши

преди 2 години

От едната страна- Киро, шмekep, конкурент на Жоро Мермерски в бизнеса с фалшиви добавки, а от другата- хора, въртящи милиарди и цялата държава, кой ще победи,м ?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "корнелия импексова в списъка ли е? А маджо? А черепа? А ветко, вълчо, баневи? р.овч? Или за червените крадци списъка не важи? Кажете бе?" Кирчо няма да каже, но Прокуратурата ще каже, за да покаже на обществото какви игрички Кирчо се опитва да играе по поръчение на Рашков и ДС. :)

15

до 15 пижелание

преди 2 години

Коя мафия...