39

Анонимен

преди 2 години

Ей fatмак дори да смените един гешев с друг това вече никой не го интересува. Интересува ни какво става с цената на тока, заради която скочиха цените на всичко. Вече се разиграват залози след колко точно време ще ви изметем заедно с харвардския циркаджия след като вдигнете цената на тока и за бита. Всички ЕС и Сорос поdлoги трябва да бъдат съдени по законите на Крум. Гледай само да не те импийчозаме по български, че ще станеш по спешност имигрант и ти.

38

Отговор

преди 2 години

На щатните драскачи все трябва да им се обяснява , че този ВСС е избран с правила и закони, които са писани от Ристьо Иванов! Но изглежда ,че Прокопито, Черепа, Маджо , Цветан Василев и техните послушници трябвало да си назначат ВСС, останалото сигурно е било от ..."ГЕРБ"! Болшевишка му работа...

37

Анонимен

преди 2 години

Каскета почти няма полезен ход - трябва да се бори за ПАТ.Ако му е останала някаква умствена дейност в обръсната шамандура ще свидетелства и съдейства на разследването, за да оттърве кауша и ефективна присъда.

36

сигурен съм

преди 2 години

че ти не ставаш за президент. Щом народът гласува за чал гаджии и за теб, явно материалът ни не е добър. Доброто е че твоите агресивни мераци няма да се сбъднат.

35

Анонимен

преди 2 години

Всеки, обикновен българин знае кой ,кой е 32години.Само прокуратурата не ги знае. Уморени сме вече. Не е ден, не е два. Как живеете и гледате децата в очите си?

34

чоко

преди 2 години

Гешев яко ги е настъпил,щом реват на умряло.Дано ВСС устискат пред натиска на льотчика и олигарсите.На някой все още да не му е ясно кого представлява и обслужва Радев.А народа му вярваше на красивите обещания.

33

Аз промяната

преди 2 години

Значи затова назначи Янаки в КС за да свалиш Гешев Защото започна разследване за теб и твоите милионери около теб И как се нарича това действие Назначи служебните превратаджии на тресе ни Кокори Киро Лена Специ 12 клозета насила въведе посред нощ на разпети петък венецуелските машини репресират се мирни българи в мирно време и спечели с ниска избирателна активност ТОВА как се нарича за да си осигури ш още 5 год луксозен живот

32

№ 28

преди 2 години

Ей не обиждайте нашия фараон Радев...той е президент-слънце ! Абе къде е Батко ?

31

гого

преди 2 години

Според Радев радионално решение е решение което е продиктувал той.Радев що не вземе да си тури една корона и да се обяви за цар самодържец, та да се свършват мъките. И да вземе да смени Кирчо-вците и Кокорчовците с други

30

Мътна и кървава

преди 2 години

Г-н Радев вие лично подписахте указ Гешев да стане Главен Прокурор на Република България!

29

Анонимен

преди 2 години

Много платени гербери в този форум.Пишат коментари в подкрепа на мафията срещу стотинки.

28

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 2 години

не мога да повярвам, че след 30+ години още действа тодор живковската Конституция, премиерът да плаши с арести и разстрел... нали бяха на стената в НДК за помен на изитите след 9 септември 1944

27

Реалист

преди 2 години

Да каже Черепът, че е направил Радев "Фигурант",а Радев да му се отблагодарява ,като демонстрира че имал повече "доверие" в него, трябва да говори на някои, кой е мафията, и кой е купен от мафията! А послушният Яначко е срам за Съдебната система, нищо че за тази низост Радев го награди със пост!

26

Масони ли са незнам

преди 2 години

Защо въобще Румен Радев подписа указ за встъпване на длъжност на отявлен престъпник като Иван Гешев!? Този поръчва гонения срещу неудобни бе хора, какъв прокурор е този!

25

Анонимен

преди 2 години

И аз съм песимист господин Президент, тези са от същата Бойковска мафия !!

24

България

преди 2 години

Наглостта на радев няма край и вече се не трай!!! Изпълнителната и президентската власт искат да занулят независимата съдебна власт! Комунизъм в действие. Предстои фалит на държавата. Спасявайте се!

23

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на предателите Радев и Петков!

22

От тук

преди 2 години

Някой да обясни на Президента и на Премиера, че има разделение на властите и те НЕ могат да очакват другите власти да действат според техните очаквания и лични желания. Рационално не е решението на ВСС ,което удовлетворява желанието на когото и да е, а това, което е според закона

21

До 22

преди 2 години

Да, проблемът е Гешев и този ВСС.Защото са назбачени от мафията.Сега доволен ли си?

20

Гореща новина

преди 2 години

Я влизай под полата на Деса и не се напъвай да ръководиш Просто Киро...видя се каква я забърка !