76

Зозо

преди 2 години

Много прости комунисти още си мислят, че заплатата са вдига със заповед на правителството и готово :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Е за това вечно гладни ще стоите комунистчета прости.

75

Василев

преди 2 години

Възелин ще има за всички от сърце!

74

Анонимен

преди 2 години

Асене за какво са ти 7 милиарда заем? Ако вдигнеш минималната заплата ще получиш 20 милиарда

73

Анонимен

преди 2 години

За какво да се извинява министъра? Че България е страна в ЕС с най-ниска заплата? Ако оставаме на благоволението на тези т-нар- работодатели, те никога няма да се съгласят на каквото и да е увеличение на заплатите. При всеки опит за вдигане на минималната заплата се били против, не си спомням някога да са били "за". Тъй че да ги игнорират и това е. Като искат да имат работници за по 100 евро на месец, да отиват в Африка

72

Ефтим Стоянов

преди 2 години

Само правителството има право да вдигне минималната заплата. Асен лъже като дебел комунист

71

izh

преди 2 години

Някакво пикливо,,счетоводителче обещава смело да изхарчи едни пари дето не ги е изкарало. Има ли още комунисти?, щото в бакалията вече НЯМА

70

Анонимен

преди 2 години

Дошло е време когато управляващите в България трябва със закон да вдигне минималното заплащане на труда поне колкото е в страните от бившият източен блок,иначе просто сме обречени като народ и държава!

69

Анонимен

преди 2 години

Никакво извинение към тези работодатели, пардон, мафиоти! Само гърч!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...Асене правете минимална 1500 лв. И тва е...... Хахахахааа и всички в държавата на 1500лв. викаш :))))))))))))))))))) Построихме комунизма :)))))))))))))))) То така ако се вдигаха заплати...... Аман от прости комунисти!!!

67

Мани МРЗ

преди 2 години

Да въведат максимална работна заплата, която не може да надхвърля повече от 10 пъти размера на МРЗ. Никой не може да ме убеди, че едно трудоспособно човешко същество може да бъде 10 пъти по-ценно от друго.

66

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е в работодателите а в правителството

65

Анонимен

преди 2 години

Браво Асенчо! С теб сме. Не могат да те пипнат, защото народа движи икономиката, а не тези хайдуци в лъскавите лимузини. Ще те подкрепим ако трябва и със стачки.

64

Анонимен

преди 2 години

Ниското заплащане на работниците е в полза единствено на фирмите които произвеждат продукция за износ, за всички останали то е пагубно.

63

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата ако стане 1000 евро само за 3 месеца ще станем ката Швейцария

62

Христо Христов

преди 2 години

С Асан сме от другата страна на барикадата!

61

ф

преди 2 години

По-добре, по-вярно, по-точно, по-директно едва ли някой и някога ще каже. Поздравления господин министър.

60

Анонимен

преди 2 години

Тотална щета са новите управляващи. То бива скандали и празни фрази, но предизборното говорене свърши. Особено след пладешкия обир с цените на тока, превръщането на ББР в обикновен донор на стартъпи, да обяснаваш за кадърни и некадърни бизнесмени е нагло. Соро школата си личи от далеч. Разделяй и владей. Само пазара може да изхвърли бизнес субект, който по принцип е полезен за държавата, щото организира труд и плаща данъци. А ако не плаща има данъчни които точно на този съсел са подчинени.

59

аз

преди 2 години

То па едни работодатели,щом не могат да дадът 750лв на хората.....Да не говорим ,че иначе живеят на широкооооо

58

Анонимен

преди 2 години

Сега вдигат цените защото се увеличиха разходите заради това, че ток и газ поскъпнаха, после ще вдигнат още цените заради увеличението на работната заплата... Накрая пак вие, дето с ококорени завистливи очички правите сметка шефовете ви колко много печелели, ще платите всичко и пак ще сте толкова бедни. Единствената разлика ще е, че през ръцете ви ще минават повече пари. Ако това ви харесва, ок.

57

Хектор

преди 2 години

Евала,евала,евала,евала,евала.......откога го знаеме това