39

Анонимен

преди 2 години

те не се съоразяваат с обществото да не са господ че ще си правят каквото искат ----////----- Защо трябва да се съобразяват с паникьорите-ваксъри? Те се съобразяват със своите избиратели, които са ги изпратили там.

38

Анонимен

преди 2 години

Закривай държавата и всеки да си прави каквото знае. Нали всеки сам си преценя.

37

Анонимен

преди 2 години

Какви са жалки повечето с намордниците

36

Язе

преди 2 години

До 33.Точно - защото сме в извънредна епидемична обстановка, а не в извънредно положение - затова не може със заповед да се ограничават правата на хората.

35

noname

преди 2 години

Тези от възраждане са пили по една белинка на гладно, затова не им трябва сертификат. хахааааа

34

Евала

преди 2 години

Никой не може да ги спре по Конституция!Мисирките от Нова и Бтв с пяна на уста възмутени,голям кеф:)

33

Анонимен

преди 2 години

Извънредната епидемична обстановка е просто медицински произвол. Абсолютно очевидно е, че болестта нито е толкова заразна, нито е ролкова масово смъртоносна. Вече две години се тръби, че е най-яростната епидемия, досргажтрябваше да сме я изкарали по три пъти, а всъщност преболедувалите са по-малко от 1/10 от населението.

32

ЕЛИ

преди 2 години

ДО НОМЕР 11 ----ВЪЗМУЩЕНИЕТО ВИ Е РАЗУМНО---КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА РАЗПОРЕДИШ НЕЩО И ДА НЕ ПРЕДВИДИШ КОЙ ЩЕ КОНТРОЛИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО----ТОВА ГОВОРИ ЗАЛИПСА НА КАДЪРНИ РЪКОВОДИТЕЛИ

31

До 27

преди 2 години

Само дето в заповедта на здравния министър народното събрание липсва, така че няма нарушение и на тази заповед.

30

Анонимен

преди 2 години

Лицемерие. ВСе тая дали ще имат или нямат зелен сертифкат, защото имат безплатни тестове пред НС платени от джоба на данъкоплатеца. Продвачката в МОЛА си плаща, но депутата не може!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До Язе "С една мааалка подробност - има право на заповеди, НО без да ограничава правата на хората, защото не сме в извънредно положение." Невярно. Заповедите на министъра не се налагат при извънредно положение, а при обявяване на извънредна епидемична обстановка, каквато в България е налице.

28

До 19

преди 2 години

В този закон не пише нищо за зеления фалшификат, прочетох алинеите които си постнал и не открих никакво нарушение на закона.

27

Язе

преди 2 години

До 27С една мааалка подробност - има право на заповеди, НО без да ограничава правата на хората, защото не сме в извънредно положение.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "Няма нарушен закон, решението на НС е противоконституционно." Не е противоконституционно. КС отдавна се е произвнесъл, че Министъра на Здравеопазването има право да издава заповеди, с които да гарантира здравето на нацията, включително обявяване на противоепидемични мерки и други.

25

Нане

преди 2 години

Нагледно се доказа на най високо ниво че ваксаните разнасят заразата навред... То половината вакса управляваща беше до скоро под карантина...)))

24

До Ончо

преди 2 години

Ами те утре могат да решат и всички да ходят с розови прашки и жълти чорапи това значи ли, че трябва да го спазваме?

23

Анонимен

преди 2 години

Няма нарушен закон, решението на НС е противоконституционно.

22

Анонимен

преди 2 години

До 12 До 10- "Пий белина и не се обяснявай!" Айде още един който се е подвел по заблуждаващо заглавие на статия ,без да прочете самата статия и да види ,че няма нищо общо със заглавието . Явно пишещите такива статии на това се надяват :)

21

Анонимен

преди 2 години

Поредно доказателство, че са над закона. Богоизбрани народни представители. Нас, кучета ни яли. Докога?

20

Нане

преди 2 години

Колкото и да не Ви се ще, Възраждане, ще има мнозинство на новите парламентарни избори през май или април... Ковид сертификата и хохлите ще изядат главъта на просто кирчуто...))) и разбира се галопиращата инфлация...